Kies uw taal

GPS horloge kind

GPS kinderhorloge van Spotter®

Ideaal kind GPS horloge voor tijdens het buitenspelen, naar school of op vakantie

GPS kinderhorloge nodig? Met het Spotter® kinderhorloge weet u altijd waar uw kind is en kunnen jullie contact maken met elkaar. Fijn voor u én voor uw kind. Het kinderhorloge werkt online en via de Spotter® app waarop u de gegevens bekijkt. Volledig veilig en betrouwbaar. Geschikt voor jongens en meisjes vanaf 2,5 jaar oud. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat kinderen met plezier dragen. Naast de track en trace functie is het kinderhorloge ook voorzien van een belfunctie, SOS-knop, zone functie, stappenteller en meer wat we onderstaand verder toelichten.

Voordelen van het Spotter® GPS kinderhorloge

  • Sta altijd in contact met uw kind
  • Uniek design en slechts 4,5 cm groot
  • Online software en smartphone app
  • Voldoet aan Europese Veiligheidsrichtlijnen
  • Inclusief  beveiligde prepaid simkaart
  • Werkt in héél Europa, dus ook op vakantie
  • Zonder abonnementskosten
  • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
    Bestellen in de webshop

Bekijk online locaties en via de App

U logt in via een online account en kunt  altijd zien waar uw kind is. Ook onderweg logt u gemakkelijk in via de app. De Spotter® app is GRATIS te downloaden en geschikt voor iOS en Android.

Spotter - AppStore     Spotter - PlayStore

GPS horloge kind online account

Bekijk hoe Spotter® werkt

Hét GPS horloge voor kinderen

GPS Horloge Kinds - functies

Stel zones in om het kind GPS horloge

Maak bijvoorbeeld een zone aan om het huis, het adres van opa en oma of school. Zodra uw kind de zone in of uit gaat ontvangt u hier bericht van. U kunt maar liefst 10 verschillende zones aanmaken!

GPS horloge kind - zones

Uw kind in nood?

Help!… Er is iets aan de hand, en wat nu? Uw kind drukt op de SOS-knop en u ontvangt direct een SOS-bericht samen met de locatie van uw kind.

GPS horloge kind - SOS alarm

GPS horloge kind ingezoomd

Bellen met uw kind via het GPS kinderhorloge

Ook bellen behoort tot de opties. Bel naar het Spotter horloge en praat met uw kind. Ook handig als alternatief voor een mobiele telefoon.

GPS horloge kind - bellen

Daar zijn we best trots op!

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh staan honderden reviews van onze klanten. Van cijfers tot uitgebreide gebruikerservaringen.

Bekijk alle reviews

Speciaal polsbandje voor kinderen

Het Spotter GPS horloge is zeer compact en prettig om de dragen voor kinderen. Het weegt slechts 44 gram, is 4,5 cm groot en inclusief band 25 of 21,5 cm,  afhankelijk van welke kleur u kiest.

GPS Horloge Kind - afmetingen

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel het Spotter® GPS Kinderhorloge gemakkelijk en snel in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis.
Bestellen in de webshop

Spotter GPS Horloge kind verpakking

Stimuleer beweging met de stappenteller

De Spotter® GPS Watch is niet alleen een horloge, het is ook een activity tracker. U ziet precies hoeveel uw kind op een dag beweegt. En voldoende beweging is belangrijk voor een kind. De Japanse arts Yoshire Hatano rekende uit dat mensen die rond de 10.000 stappen per dag zetten, een betere gezondheid hebben.

GPS horloge kind - stappenteller

GPS horloge kind Spotter rennen

Stel alarmtijden in

Stel alarmtijden in en het horloge gaat op deze tijden af. Handig voor als u uw kind wilt herinneren aan een activiteit. Bijvoorbeeld het avondeten.

GPS horloge kind - wekker

Tring me!

Geef uw kind een seintje door een kort alarm te laten afgaan. Bijvoorbeeld voor het avondeten. Laat het alarm afgaan en spreek af dat uw kind dan naar huis komt bijvoorbeeld. Ideaal, zo hoef je niet meer langs  om uw kind te roepen.

 

 

GPS horloge kind - Tring me

Veilig en betrouwbaar

Het Spotter® Kinderhorloge is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van iedere gebruiker is volledig gewaarborgd. Lees hier meer over beveiliging en privacy.

Veilig GPS Horloge

Geen abonnement, prepaid gebruik

U bent heel flexibel, u bepaalt namelijk zelf het gebruik. U bestelt de Spotter® GPS Watch en vervolgens kiest u een prepaid tegoed dat bij u past. Binnen dit tegoed kunt u gebruik maken van alle functies. Is de periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u het kind GPS horloge weer op wanneer u dat wilt. U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Aantal maandenTarief
3 maanden tegoed€  14,99
6 maanden tegoed€  26,95
12 maanden tegoed€  47,88
Prijzen inclusief BTW

GPS kinderhorloge zonder abonnement

Bekend van TV en andere media

Spotter is gespot door verschillende media zoals; De Telegraaf, Hart van Nederland, Radio 1, Linda, Nieuwsuur en meer. Bekijk onderstaand de artikelen en fragmenten.

In de media

Kind GPS horloge - Spotter Hart-van-Nederland

Lees de ervaring van moeder Ingrid en dochter Emma

Moeder Ingrid gebruikt het Spotter GPS horloge voor haar dochtertje Emma van 7 jaar en heeft hier een review over geschreven. Benieuwd wat zij ervan vinden?

Lees het artikel

Ingrid-en-Emma

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel  de Spotter GPS Watch voor kids gemakkelijk en snel in de webshop en profiteer van een scherpe korting. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis.
Bestellen in de webshop

Spotter GPS Horloge kind verpakking

Veel gestelde vragen (FAQ)

Hoe werkt een GPS horloge kind?

Het kinderhorloge bepaalt door middel van GPS de locatie, die wordt verstuurd naar onze online software via de interne simkaart (GPRS) in het horloge. U logt vervolgens online in en ziet hier de locatiegegevens.

Hoe kan ik mijn kind traceren?

U plaatst het kind gps horloge om de pols als uw kind naar buiten gaat. Vervolgens kunt u online en via de smartphone app de locatie bekijken. Op een kaart wordt de locatie van uw kind weergegeven. En u kunt zelfs tot in detail inzoomen.

Werkt een GPS horloge kind overal?

De Spotter GPS Watch werkt door héél Europa, wat niet bij alle gps horloges het geval is. Dus ook als u op vakantie gaat, kunt u de Spotter hier gewoon gebruiken. Wij adviseren de Spotter buiten te gebruiken. Inpandig kan het bereik slechter zijn wat de nauwkeurigheid van de locatiebepaling kan beïnvloeden.

Hoeveel keer per dag stuurt het GPS horloge een locatie door?

De Spotter GPS Watch is uitgerust met een bewegingssensor die het verschil tussen beweging en stilstand herkent. Bij beweging wordt elke 5 minuten een locatie verstuurd die u direct online kunt bekijken op uw account of via de Spotter app. Wanneer de Spotter GPS Watch niet in beweging is en niet gedragen wordt, wordt de locatie elke 5 uur verstuurd. Alle locaties kunt u gedurende 24 uur terugkijken, hierna worden de gegevens verwijderd.

Is er een GPS horloge kind zonder abonnement?

Jazeker, het GPS kinderhorloge van Spotter werkt zonder abonnement. U kunt kiezen uit een prepaid tegoed van 3, 6 of 12 maanden. Binnen deze periode kunt u de Spotter gebruiken en hierna stopt het. Zo kunt u de Spotter enige tijd wegleggen en hierna weer gebruiken door het tegoed op te waarderen. Geen gebruik betekent geen kosten.

Ik wil een GPS horloge kind kopen. Wat zijn de kosten?

Het Spotter GPS kinderhorloge kost eenmalig € 89,95 en werkt met prepaid tegoed. Drie maanden tegoed kosten € 14,99, 6 maanden tegoed € 26,95 en 12 maanden tegoed € 47,88 incl. BTW.

Wat is een zone?

Op het Spotter kinderhorloge kunt u verschillende zones instellen. Dit is een virtuele cirkel om een bepaald gebied. Bijvoorbeeld het huisadres, school of opa en oma. U maakt een zone aan en zodra uw kind in of uit de zone gaat ontvangt u hier een melding van.

Wat is een SOS-melding?

Het Spotter GPS kinderhorloge is voorzien van een SOS-knop. Als uw kind hier op drukt, ontvangt u direct een pushbericht op uw smartphone samen met de locatie. Nu kunt u actie ondernemen of uw kind bellen via de Spotter.

Maakt het kind GPS horloge geluid?

Bij het aanzetten van het horloge hoort u een kort geluid. Hierna hoort u geen geluiden meer, behalve als er naar het horloge wordt gebeld gaat er een ringtoon af.

Hoe werkt de belfunctie van het Spotter kinderhorloge?

Het kind GPS horloge van Spotter is voorzien van een handige belfunctie. Hiermee kan je als ouder naar het kind bellen en met elkaar communiceren. Handig voor als uw kind nog geen telefoon heeft. Als ouder kunt u naar de Spotter bellen, dit kan niet andersom.

Welke app kan ik gebruiken voor het traceren?

U kunt de Spotter app gebruiken en gratis downloaden via de Appstore voor iOS en de Playstore voor Android. Na ontvangst van het Spotter GPS horloge voegt u deze toe aan de app en u kunt het kinderhorloge in gebruik nemen.

Hoe lang blijft locatiegeschiedenis van het GPS horloge kind bewaard?

De locaties blijven gedurende 24 uur bewaard en zijn inzichtelijk via de online software en app.

Hoe lang gaat de batterij van het kind GPS horloge mee?

De batterijduur is tot 5 dagen met een gemiddelde van twee a drie dagen.

Hoe lang heb ik garantie op het kinderhorloge?

De garantietermijn is 24 maanden. Mocht u een probleem ervaren met het horloge, probeert onze support afdeling dit eerst op afstand op de lossen. Mocht dit niet mogelijk blijken, kunt u de Spotter retourneren en ontvangt u indien nodig een nieuw exemplaar.

Mag ik mijn kind volgen met een kind GPS horloge?

Jazeker, als ouder mag u een kind volgen door met een GPS horloge. Hoe dit precies zit en wat de wetgeving hierover zegt leggen we hier uit.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding