“Gezien bij Nieuwsuur en Editie NL
GPS horloge kind

Hét GPS Horloge voor uw kind

Geef uw kind meer vrijheid met het Spotter GPS horloge. Een klein hip horloge speciaal voor kinderen. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat uw kind met plezier zal dragen.   Uw kind kan kiezen uit twee kleuren; pink princess of green army. Via een online account of app voor de Smartphone logt u in en ziet direct de locatie van uw kind. Daarnaast beschikt het kind GPS horloge over een tal van anderen handige functies die we onderstaand verder toelichten.

Waarom de Spotter GPS Watch voor uw kind?

  • Uniek design
  • Klein formaat: slechts 4,5 cm groot en 44 gram!
  • Gebruiksvriendelijke online applicatie en app
  • Veilig en betrouwbaar –   voldoet aan Europese Veiligheidsrichtlijnen
  • Inclusief  geïntegreerde beveiligde prepaid simkaart
  • Dekking in héél Europa, dus neem het kind GPS horloge gerust mee op vakantie
  • Geen abonnementskosten
    Direct bestellen

Ideale afmetingen voor uw kind

De Spotter Watch is zeer compact en prettig om de dragen voor kinderen. Het horloge weegt slechts 44 gram, is 4,5 cm groot  en inclusief band 25 of 21,5 cm,  afhankelijk van welke kleur u kiest.

GPS Horloge Kind - afmetingen

Zo werkt het Spotter GPS horloge

Hét GPS horloge voor kinderen

GPS Horloge Kinds - functies

Bekijk online locaties en via de App

U logt in via een online account en ziet direct de locatie van het kind GPS horloge op een kaart verschijnen. En ook onderweg logt u gemakkelijk in via de app. De Spotter app is GRATIS te downloaden en geschikt voor   iOS  en   Android.

Spotter - AppStore          Spotter - PlayStore

GPS horloge kind online account

Stel zones in om het kind GPS horloge

Maak bijvoorbeeld een zone aan om het huis, het adres van opa en oma of school. Zodra uw kind de zone in of uit gaat ontvangt u hier bericht van. U kunt maar liefst 10 verschillende zones aanmaken!

GPS horloge kind - zones

Kind in nood?

Help!… Er is iets aan de hand, en wat nu? Uw kind drukt op de SOS-knop en u ontvangt direct een SOS-bericht samen met de locatie van uw kind.

GPS horloge kind - SOS alarm

GPS horloge kind ingezoomd

Bellen met uw kind

Ook bellen behoort tot de opties. Bel naar de Spotter GPS Watch en praat met uw kind door het GPS horloge. Ook handig als alternatief voor een mobiele telefoon.

GPS horloge kind - bellen

Lees de ervaring van moeder Ingrid en dochter Emma

Lees het artikel

Ingrid-en-Emma

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel  de Spotter GPS Watch voor kids gemakkelijk en snel in de webshop en profiteer van een scherpe introductiekorting. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld,  is de volgende dag al in huis.
Bestellen in de webshop

Spotter GPS Horloge kind verpakking

Stimuleer beweging met de stappenteller

De Spotter GPS Watch is niet alleen een kind GPS horloge, het is ook een activity tracker. U ziet precies hoeveel uw kind op een dag beweegt. En voldoende beweging is belangrijk voor een kind. De Japanse arts Yoshire Hatano rekende uit dat mensen die rond de 10.000 stappen per dag zetten, een betere gezondheid hebben.

GPS horloge kind - stappenteller

GPS horloge kind Spotter rennen

Stel alarmtijden in

Stel alarmtijden in en de Spotter GPS Watch gaat op deze tijden af. Handig voor als u uw kind wilt herinneren aan een activiteit.

GPS horloge kind - wekker

Tring me!

Bent u de Spotter GPS Watch kwijt of wilt u uw kind een reminder geven? Met deze functie laat u een ringtoon op afstand afgaan.

GPS horloge kind - Tring me

Veilig en betrouwbaar

De Spotter GPS Watch is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd. Lees hier meer over beveiliging en privacy.

Veilig GPS Horloge

Prepaid gebruik - geen abonnementskosten

Met de Spotter GPS Watch bent u heel flexibel, u bepaalt namelijk zelf het gebruik. U bestelt de Spotter GPS Watch en vervolgens kiest u een prepaid tegoed dat bij u past. Binnen dit tegoed kunt u gebruik maken van alle functies. Is de periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u het kind GPS horloge weer op wanneer u dat wilt.  U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Aantal maanden Tarief
1 maand tegoed €  4,99
6 maanden tegoed €  26,95
12 maanden tegoed €  47,88
Prijzen inclusief BTW. 

Spotter bij Nieuwsuur: Hoe gaan ouders om met technologie voor kinderen?

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel  de Spotter GPS Watch voor kids gemakkelijk en snel in de webshop en profiteer van een scherpe korting. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld,  is de volgende dag al in huis.
Bestellen in de webshop

Spotter GPS Horloge kind verpakking

GPS horloge kind Spotter uitzwaaien

Deel deze pagina