Kies uw taal

GPS kinderhorloge

GPS horloge kind van Spotter®

Cool kinderhorloge voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar

Met het Spotter® GPS kinderhorloge weet je altijd waar je kind is en kunnen jullie contact maken met elkaar. Fijn voor ouders én voor het kind. Via de Spotter app en via de desktop bekijk je de locaties.  Volledig veilig en betrouwbaar. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat kinderen met plezier dragen.   We vertellen je er graag meer over..

Voordelen van het Spotter® GPS horloge kind

  • Je bent altijd in contact met je kind
  • GPS tracking, SOS knop, belfunctie zones en meer
  • Online software en smartphone app
  • Werkt in héél Europa, dus ook op vakantie
  • Voldoet aan Europese Veiligheidsrichtlijnen
  • Géén abonnement, prepaid gebruik
  • Inclusief  beveiligde simkaart

Bekijk onze kinderhorloges

GPS Kinderhorloge Spotter

Functies van het Spotter® GPS horloge

Locaties

Bekijk online waar uw kind is en zie de afgelegde routes.

Zones

Stel zones in en ontvang bericht bij het binnenkomen en verlaten van een zone.

Alarm instellen

Stel alarmen in – bijvoorbeeld voor het avondeten – en het horloge gaat op dit tijdstip af.

Tring me

Geef uw kind een seintje door een kort alarm te laten afgaan. Handig voor tijdens het buitenspelen.

Stappenteller

U ziet precies hoeveel uw kind beweegt per dag. Kinderen vinden dit zelf ook een leuke functie.

SOS-alarm

Er is iets aan de hand… Uw kind drukt op de SOS-knop en u ontvangt direct een SOS-bericht.

Heatmap

Bekijk de meest bezochte locaties van uw kind op de kaart.

Bellen

Bel naar het Spotter kinderhorloge en praat met uw kind. Ook handig als alternatief voor een mobiele telefoon.

Online & smartphone app

Via de Spotter app® bekijk je alle gegevens van het kinderhorloge op je smartphone. En dit kan ook online via de desktop. Zeer gebruiksvriendelijk makkelijk in gebruik.

Je download de Spotter app GRATIS en is geschikt voor iOS en Android.

Spotter - AppStore     Spotter - PlayStore

GPS horloge kind app voor smartphone, tablet en desktop

Zo werkt het Spotter® kinderhorloge

GPS horloge kind video

Geen abonnement maar met prepaid gebruik

Met Spotter bent u heel flexibel. U bepaalt namelijk zelf het gebruik. Bij activatie kiest u voor welke periode u de Spotter wilt gaan gebruiken. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed. Binnen dit tegoed kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies. Is deze periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u de Spotter op wanneer u dat wilt. De Spotter wordt geleverd inclusief simkaart. U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Aantal maandenTarief
3 maanden tegoed€  16,50
6 maanden tegoed€  31,50
12 maanden tegoed€  54,00
Prijzen inclusief BTW

GPS horloge kind zonder abonnement

Vandaag besteld, morgen uw Spotter Watch in huis

Bestel het Spotter® GPS Kinderhorloge gemakkelijk en snel in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis.
Spotter bestellen

Kind GPS horloge - Spotter

Benieuwd wat andere vinden? Check de reviews

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh staan honderden reviews van onze klanten. Van cijfers tot uitgebreide gebruikerservaringen.

Bekijk alle reviews

Liever een mobiele GPS tracker?

Ook die hebben we in het assortiment. Een kleine GPS tracker die gemakkelijk in de rugtas of zak kan worden geplaatst.

Bekijk de Spotter GPS tracker

Kind GPS tracker - Spotter

Veilig en betrouwbaar

Het Spotter® GPS Kinderhorloge is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van iedere gebruiker is volledig gewaarborgd. Lees hier meer over beveiliging en privacy.

Veilig GPS kinderhorloge - Spotter

raak uw kind niet kwijt met een gps horloge

Veel gestelde vragen (FAQ)

Welke leeftijd GPS horloge kind?

Vanaf 3 a 4 jaar kunt u gebruik gaan maken van een GPS horloge voor uw  kind. Uiteraard kan dit ook eerder, alleen zal het kind dan nog niet veel buiten het bereik van een ouder zijn.

Hoe werkt het Spotter GPS kinderhorloge?

Het kinderhorloge bepaalt door middel van GPS de locatie, die wordt verstuurd naar onze online software via de interne simkaart (GPRS) in het horloge. U logt vervolgens online in en ziet hier de locatiegegevens.

Hoe kan ik mijn kind traceren?

U plaatst het kind gps horloge om de pols als uw kind naar buiten gaat. Vervolgens kunt u online en via de smartphone app de locatie bekijken. Op een kaart wordt de locatie van uw kind weergegeven. En u kunt zelfs tot in detail inzoomen.

Werkt een GPS kinderhorloge kind overal?

De Spotter GPS Watch werkt door héél Europa, wat niet bij alle gps horloges het geval is. Dus ook als u op vakantie gaat, kunt u de Spotter hier gewoon gebruiken. Wij adviseren de Spotter buiten te gebruiken. Inpandig kan het bereik slechter zijn wat de nauwkeurigheid van de locatiebepaling kan beïnvloeden.

Hoeveel keer per dag stuurt het GPS horloge een locatie door?

De Spotter GPS Watch is uitgerust met een bewegingssensor die het verschil tussen beweging en stilstand herkent. Bij beweging wordt elke 5 minuten een locatie verstuurd die u direct online kunt bekijken op uw account of via de Spotter app. Wanneer de Spotter GPS Watch niet in beweging is en niet gedragen wordt, wordt de locatie elke 5 uur verstuurd. Alle locaties kunt u gedurende 24 uur terugkijken, hierna worden de gegevens verwijderd.

Is er een GPS kinderhorloge zonder abonnement?

Jazeker, het GPS kinderhorloge van Spotter werkt zonder abonnement. U kunt kiezen uit een prepaid tegoed van 3, 6 of 12 maanden. Binnen deze periode kunt u de Spotter gebruiken en hierna stopt het. Zo kunt u de Spotter enige tijd wegleggen en hierna weer gebruiken door het tegoed op te waarderen. Geen gebruik betekent geen kosten.

Ik wil een Spotter kinderhorloge kopen. Wat zijn de kosten?

Het Spotter GPS kinderhorloge kost eenmalig € 99,95 en werkt met prepaid tegoed. Drie maanden tegoed kosten € 16,50, 6 maanden tegoed € 31,50 en 12 maanden tegoed € 54,00 incl. BTW.

Wat is een zone?

Op het Spotter GPS kinderhorloge kunt u verschillende zones instellen. Dit is een virtuele cirkel om een bepaald gebied. Bijvoorbeeld het huisadres, school of opa en oma. U maakt een zone aan en zodra uw kind in of uit de zone gaat ontvangt u hier een melding van.

Wat is een SOS-melding?

Het Spotter GPS kinderhorloge is voorzien van een SOS-knop. Als uw kind hier op drukt, ontvangt u direct een pushbericht op uw smartphone samen met de locatie. Nu kunt u actie ondernemen of uw kind bellen via de Spotter.

Maakt het kind GPS horloge geluid?

Bij het aanzetten van het horloge hoort u een kort geluid. Hierna hoort u geen geluiden meer, behalve als er naar het horloge wordt gebeld gaat er een ringtoon af.

Hoe werkt de belfunctie van het Spotter kinderhorloge?

Het kind GPS horloge van Spotter is voorzien van een handige belfunctie. Hiermee kan je als ouder naar het kind bellen en met elkaar communiceren. Handig voor als uw kind nog geen telefoon heeft. Als ouder kunt u naar de Spotter bellen, dit kan niet andersom.

Welke app kan ik gebruiken voor het traceren?

U kunt de Spotter app gebruiken en gratis downloaden via de Appstore voor iOS en de Playstore voor Android. Na ontvangst van het Spotter GPS horloge voegt u deze toe aan de app en u kunt het kinderhorloge in gebruik nemen.

Hoe lang blijft locatiegeschiedenis van het GPS horloge kind bewaard?

De locaties blijven gedurende 24 uur bewaard en zijn inzichtelijk via de online software en app.

Hoe lang gaat de batterij van het kind GPS horloge mee?

De batterijduur is tot 5 dagen met een gemiddelde van twee a drie dagen.

Hoe lang heb ik garantie op het kinderhorloge?

De garantietermijn is 24 maanden. Mocht u een probleem ervaren met het horloge, probeert onze support afdeling dit eerst op afstand op de lossen. Mocht dit niet mogelijk blijken, kunt u de Spotter retourneren en ontvangt u indien nodig een nieuw exemplaar.

Mag ik mijn kind volgen met een kind GPS horloge?

Jazeker, als ouder mag u een kind volgen door met een GPS horloge. Hoe dit precies zit en wat de wetgeving hierover zegt leggen we hier uit.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een kinderhorloge?

Helaas zijn niet alle GPS kinderhorloges veilig, hiervan zijn meerdere berichten geweest in diverse media. Gelukkig zijn de Spotter kinderhorloges volledig veilig in gebruik en is ook de privacy van de gebruiker gewaarborgd. In dit artikel leest u waar u op moet letten bij de aanschaf van een kind GPS horloge.

Hoe ver is het bereik van dit kinderhorloge met GPS?

Het Spotter GPS Kinderhorloge werkt door  middel van GPS (satellieten) en GPRS (geïntegreerde simkaart). Hierdoor heeft het  kinderhorloge altijd bereik binnen heel Europa. Dus waar de Spotter ook is, u bekijkt online de locatie van de Spotter via uw smartphone of via de pc.

Welke app GPS horloge kind?

Met het Spotter GPS kinderhorloge maakt u gebruik van de Spotter software en app. U maakt geen gebruik van een externe app. Dit komt de veiligheid van het product ten goede.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding