Kies uw taal

Spotter

Beveiliging en Privacy

De bescherming van de privacy van onze klanten bij het gebruik van de Spotter, de applicatie en de portal is voor ons van groot belang.  De Spotter is een veilig en betrouwbare GPS Tracker voorzien van CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd.

In het  Privacy Statement en Privacybeleid leest u wat wij precies registreren, wat er met de data gebeurt en wie er toegang heeft tot deze gegevens. 

Spotter data

Alle data wordt verstuurd via een versleutelde VPN-verbinding (Virtual Private Network) naar de servers van Spotter B.V. Deze servers worden gehost bij een hoogwaardig data center welke onder ISO9001 / ISO 14001/ ISO 27001 en NEN 7510 werkt. Dit betekent dat alle data streng beveiligd wordt en niet door derden inzichtelijk zijn.

Alle data blijft in beheer van Spotter B.V. en wordt niet beschikbaar gesteld voor commerciële doeleinden. Daarnaast zijn locatiegegevens niet gekoppeld aan persoonsgegevens van de drager of aan de gegevens van de accountbeheerder.

Met deze informatie over de gegevensbescherming willen wij duidelijk maken hoe zeer wij ons inzetten voor veiligheid en betrouwbaarheid en de waarborging van de privacy van onze gebruikers.

Security2

Privacy Statement

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van data en daarop moet u kunnen vertrouwen. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel. In ons privacy statement leest u hoe wij met gegevensbescherming omgaan.

Naar Privacy Statement

Privacy Statement Spotter

Beleidsuitgangspunten m.b.t. Privacy

Wij voeren een beleid dat erop is gericht om de eisen van klanten, vanuit normen alsmede relevante wet- en regelgeving na te komen waarover u meer leest in ons privacybeleid.

Naar Privacybeleid

Privacy beleid Spotter

Vergeet mij formulier

Vanuit de AVG wetgeving heeft iedereen het recht om vergeten te worden door Spotter. Middels onderstaand formulier kunt u aangeven dat wij uw gegevens uit onze systemen moeten verwijderen.

Naar formulier

 

Spotter Vergeet mij

Verwerkersovereenkomst

Naar Verwerkersovereenkomst

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding