Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen  

Garantie en Service

Uw Spotter is voorzien van 2 jaar Garantie. Dus mocht er een probleem zijn kunt u de Spotter naar ons opsturen, zodat wij het probleem voor uw oplossen. Lees hiervoor eerst onze garantievoorwaarden.

Onze garantievoorwaarden

  1. De garantietermijn bedraagt 2 jaar op de hardware. De Garantietermijn gaat in vanaf het moment dat de hardware is geleverd. Als garantiebewijs geldt de aankoopbon van de hardware, bewaar deze dus goed.
  2. Indien zich bij de uitvoering van de werkzaamheden, bij de gebruikte materialen of in de geleverde zaken zichtbare fouten, onvolkomenheden en/of gebreken voordoen die reeds op het moment van levering aanwezig moeten zijn geweest, zal Spotter B.V. binnen de garantietermijn die zaken – te harer keuze – kosteloos repareren dan wel vervangen.
  3. Spotter B.V. staat er voor in dat de geleverde zaken over de eigenschappen beschikken die voor een normaal gebruik nodig zijn.
  4. Er kan geen sprake zijn van een garantie op de hardware indien:

Inroepen garantie

Indien de in garantie wordt ingeroepen, klikt u hier en volgt de stappen die worden beschreven. Indien  dit niet werkt, kunt u contact opnemen met de klantenservice . Zij kijken de Spotter voor u na en informeren u over de vervolgstappen. Afhankelijk van de antwoorden op deze vragen zal Spotter B.V. u een retour adres  per e-mail     toesturen waarnaar u de Spotter kunt  toesturen. Spotter B.V. zal de GPS Tracker onderzoeken en of een nieuwe naar u opsturen of de GPS Tracker repareren op kosten van Spotter B.V.

Klachten

Heeft u ondanks onze goede service, toch nog een klacht? Dan bieden wij hier onze excuses voor aan.
Klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Helaas worden er bij ons echter ook fouten gemaakt. Voor klachten kunt u ons op werkdagen bereiken via info@spottergps.com.

Bent u nog niet tevreden? Zoek het dan hoger op. Schrijf ons!

Spotter B.V.
Leeuwenhoekweg 20c
2661 CZ Bergschenhoek
Nederland

Kies uw taal