Kies uw taal

SpotterSpotternl_NL Spotter

Garantie & Service

Uw Spotter is voorzien van 2 jaar Garantie. Dus mocht er een probleem zijn kunt u de Spotter naar ons opsturen, zodat wij het probleem voor uw oplossen. Lees hiervoor eerst onze garantievoorwaarden.

Onze garantievoorwaarden

  1. De garantietermijn bedraagt 2 jaar op de hardware. De Garantietermijn gaat in vanaf het moment dat de hardware is geleverd. Als garantiebewijs geldt de aankoopbon van de hardware, bewaar deze dus goed.
  2. Indien zich bij de uitvoering van de werkzaamheden, bij de gebruikte materialen of in de geleverde zaken zichtbare fouten, onvolkomenheden en/of gebreken voordoen die reeds op het moment van levering aanwezig moeten zijn geweest, zal Spotter B.V. binnen de garantietermijn die zaken – te harer keuze – kosteloos repareren dan wel vervangen.
  3. Spotter B.V. staat er voor in dat de geleverde zaken over de eigenschappen beschikken die voor een normaal gebruik nodig zijn.
  4. Er kan geen sprake zijn van een garantie op de hardware indien:

Let op: Het inroepen van Garantie is alleen mogelijk bij Spotter B.V., dit is niet mogelijk bij één van de Kruidvat filialen.

Inroepen garantie

Indien de in garantie wordt ingeroepen, gaat u naar  de meest gestelde vragen  en klikt op “Mijn Spotter werkt niet, en nu?”. Daar worden een aantal vragen gesteld. Afhankelijk van de antwoorden op deze vragen zal Spotter B.V. u een retour adres  per e-mail     toesturen waarnaar u de Spotter kunt  toesturen. Spotter B.V. zal de GPS Tracker onderzoeken en of een nieuwe naar u opsturen of de GPS Tracker repareren op kosten van Spotter B.V.

Klachten

Heeft u ondanks onze goede service, toch nog een klacht? Dan bieden wij hier onze excuses voor aan.
Klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Helaas worden er bij ons echter ook fouten gemaakt. Voor klachten kunt u ons op werkdagen bereiken via info@spottergps.com.

Bent u nog niet tevreden? Zoek het dan hoger op. Schrijf ons!

Spotter B.V.
Leeuwenhoekweg 20c
2661 CZ Bergschenhoek
Nederland

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding