Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Taal

Over Spotter

Wie wij zijn

Wij zijn een  Nederlandse onderneming gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor de consumentenmarkt. Onze producten worden met grote zorg samengesteld  en  in house ontwikkeld door een professioneel  developers team.  De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis  is Spotter ontstaan…

Wat wij doen

Een gerust gevoel brengen…
Weten waar de kinderen zijn als ze gaan buitenspelen  is een  behoefte die wij steeds vaker terugzien bij ouders. Stel dat u op vakantie bent  en uw kind  is op avontuur, hoe fijn is het dan  als u kan zien of hij of zij in de buurt is? En dat u bij nood kan inbellen op de Spotter om te vragen wat er aan de hand is? Dit gevoel van veiligheid willen wij ouders, maar ook kinderen brengen.

Ook wanneer het niet om personen maar om goederen gaat  brengen wij een gerust gevoel. Staat de auto nog op zijn plek? Of  ligt de boot nog in de haven?  Met Spotter weet u het..

Voor wie we dat doen

De Spotter GPS Tracker is primair ontwikkeld om de bewegingsvrijheid/mobiliteit van personen (kinderen, ouderen, hulpbehoevenden) te vergroten.  De Spotter biedt de mogelijkheid het kind verder buiten te laten spelen dan normaal omdat de ouders bij calamiteiten of verdwalen altijd in contact staan met het kind. En het kind met de ouders door een SOS-alarm te sturen wanneer hij/zij zich onprettig voelt. Zo ook bij personen met dementie, waarbij het voor zowel de drager als de mantelzorger een gerust gevoel geeft wanneer hij/zij alleen op stap gaat. Secundair kan de Spotter dienen voor het beveiligen en traceren van waardevolle goederen.

Uiteraard laten we iedereen graag kennis maken met Spotter om zelf de voordelen te ervaren.

Waar wij in geloven

Wij geloven  erin  dat het  gevoel van veiligheid een basiswaarde is voor ieder mens. Daarom willen wij dat onze  producten voor een ieder toegankelijk zijn, wat alleen kan  als  het betaalbaar is. Daarom  zijn onze producten zeer betaalbaar in aanschaf en in gebruik, met behoud van hoge kwaliteit.  Daarnaast werken wij alleen met sterke en professionele partners.

Kies uw taal

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding