Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen Taal

Over Spotter

Wat leuk dat je meer te weten wilt komen over ons. Onderstaand vertellen we je graag meer over wie we zijn, wat we doen en voor wie.

Wie wij zijn

Een  Nederlands merk opgericht in de zomer van 2015. Gespecialiseerd in GPS producten voor consumenten. Met grote zorg samengesteld  en  in house ontwikkeld door een professioneel  team.  De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector binnen de zakelijke markt en zijn ook ouders. Met deze kennis en ervaring is Spotter ontstaan.


Wat wij doen

Jou een gerust gevoel brengen. Daar gaat het ons om.  Weten waar je kinderen zijn tijdens het buitenspelen of op vakantie. Of  je vader of moeder met dementie die alleen op pad gaat. Of denk aan spullen zoals je koffer of andere waardevolle goederen waar je graag van wilt weten waar ze zijn. Dat vertellen wij je graag, elke dag weer. 


Voor wie we dat doen

Voor iedereen. En dat klinkt breed en toch is het zo. Onze producten zijn breed inzetbaar. Iedereen binnen een huishouden kan gebruik maken van onze oplossingen. Denk aan je kind, huisdier, partner, ander familielid of spullen zoals je koffer. Spotter is voor alles wat je lief is.  Momenteel zijn onze producten verkrijgbaar in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zweden zowel online als in winkels. Deze internationale groei zetten wij de komende jaren door met als doel volledige verkrijgbaarheid in Europa.

Waar wij in geloven

Wij geloven  erin  dat het  gevoel van veiligheid een basiswaarde is voor ieder mens. Daarom willen wij dat onze  producten voor een ieder toegankelijk zijn, wat alleen kan  als  het betaalbaar is. Daarom  zijn onze producten zeer betaalbaar in aanschaf en in gebruik, met behoud van hoge kwaliteit.  Daarnaast werken wij alleen met sterke en professionele partners.


Kies uw taal