Kies uw taal

Spotter

Prepaid gebruik, geen abonnementskosten

U zit niet vast aan contracten of abonnementskosten. De Spotter GPS tracker werkt op prepaid basis. Dit betekent dat u de Spotter opwaardeert wanneer u er gebruik van wilt maken. Maakt u geen gebruik van de Spotter, dan waardeert u niet op. Betaalbaar en Flexibel.

Gebruik wanneer het u uitkomt

De eerste keer dat u de Spotter activeert, maakt u één maand gratis gebruik van alle functionaliteiten. Na afloop van deze periode waardeert u de Spotter op met 3, 6 of 12 maanden tegoed. Dit hoeft u niet direct te doen na afloop van de eerste maand, u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen 3 maanden geen gebruik te maken de Spotter en vervolgens voor 3 maanden op te waarderen.

Opwaarderen

U waardeert de Spotter gemakkelijk online op via uw online account.  U kunt kiezen uit:

Aantal maandenTarief
3 maanden tegoed€  16,50
6 maanden tegoed€  31,50
12 maanden tegoed€  54,00
Prijzen inclusief BTW. 

Functionaliteiten

Met een opwaardering beschikt u over alle functionaliteiten:

Werking door héél Europa
De Spotter werkt door heel Europa zonder meerprijs. Dit betekent dat u dekking heeft in de volgende landen: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding