Kies uw taal

Senioren alarm horloge

Hét Alarm Horloge voor Senioren

De Spotter GPS Watch kan uitermate goed functioneren als senioren alarm horloge. Zo weet u altijd waar uw vader, moeder of partner is en kunnen zij in geval van nood een SOS-bericht naar u toesturen via de SOS-knop. Ook is het senioren horloge voorzien van een belfunctie en kunnen er verschillende zones worden ingesteld. Verder gebruikt u het senioren alarm horloge zonder abonnement en zijn er nog tal van andere functies die we onderstaand verder toelichten.

Waarom de Spotter GPS Watch?

  • Uniek design, compact en lichtgewicht
  • Slechts 4,5 cm groot en 49 gram
  • Gebruiksvriendelijke online applicatie en app
  • Veilig en betrouwbaar –  voldoet aan Europese Veiligheidsrichtlijnen
  • Dekking in héél Europa, dus neem het GPS horloge gerust mee op vakantie
  • Met geïntegreerde beveiligde prepaid simkaart
  • Geen abonnementskosten
    Spotter bestellen

Senioren alarm horloge - spotter

Bekijk de video

Spotter senioren video

senioren alarm horloge functies

Bekijk locaties online en via de App

U logt in via een online account en ziet direct de locatie van  het senioren horloge op een kaart verschijnen. En ook onderweg logt u gemakkelijk in via de app. De Spotter app is GRATIS te downloaden en geschikt voor   iOS  en   Android.

Spotter - AppStore          Spotter - PlayStore

senioren alarm horloge online account

Stel zones in op het senioren alarm horloge

Op het senioren alarm horloge kunt u tien verschillende zones instellen. Stel bijvoorbeeld een zone in rondom het huis, het park of bij familie en vrienden. Verlaat de drager van het senioren alarm horloge de zone, ontvangt u daar een melding van. Loopt de drager van het senioren horloge weg en kan de weg niet meer vinden, bijvoorbeeld door dementie, kunt u hierdoor direct op zoek naar uw dierbare. Komt de drager van het senioren alarm horloge de zone weer in, ontvangt u daar ook een melding van.

senioren alarm horloge zones

Bellen met het senioren alarm horloge

Ook bellen behoort tot de opties. Bel naar  het senioren alarm horloge en praat met elkaar.  Handig als alternatief voor wanneer iemand niet zo handig is met een mobiele telefoon.

Senioren alarm horloge - belfunctie

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel  de Spotter GPS Watch voor  senioren gemakkelijk en snel in de webshop en profiteer van de introductiekorting. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld,  is de volgende dag in huis.
Spotter bestellen

Senioren alarm horloge - Spotter verpakking

Senioren alarm horloge bellen Spotter

Alarm meldingen

Op het senioren alarm horloge zit een SOS-knop die ingedrukt kan worden wanneer de drager in nood is. U krijgt dan een SOS-bericht op uw smartphone samen met de locatie en kunt vervolgens de keuze maken om te bellen naar het senioren horloge. Op deze manier kunt u in contact komen met de drager, wat ook voor hem of haar een geruststellend gevoel is.

senioren alarm horloge sos alarm

Senioren alarm horloge Spotter SOS

Stel alarmklokken

Dit kan een wekker zijn voor in de ochtend of bijvoorbeeld een alarm voor het innemen van medicijnen om 09:00 uur.  Met het senioren alarm horloge kunt u drie verschillende alarmklokken instellen.

Senioren alarm horloge - alarm

Stimuleer de gezondheid

Bewegen is belangrijk voor de gezondheid. Door iedere dag 10.000 stappen te zetten voldoet u aan de norm voor een gezond leven. Met de ingebouwde stappenteller kunt u dagelijks bijhouden hoeveel stappen er zijn gezet. Ter vergelijking: 10.000 stappen staat gelijk aan 7 km wandelen. Gemiddeld zetten we 5.000-6.000 stappen per dag, maar met de extra motivatie van een stappenteller behaalt men al gauw de grens van 10.000 stappen.

senioren alarm horloge stappenteller

TRING ME!

Met deze functie laat u het senioren horloge op afstand maximaal één minuut geluid maken.  Handig voor als u bijvoorbeeld een herinnering wilt  geven.

senioren alarm horloge tring me

Veilig en betrouwbaar

De Spotter GPS Watch is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd. Lees hier meer over beveiliging en privacy.

 

Veilig GPS Horloge

Daar zijn we best trots op!

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh staan honderden reviews van onze klanten. Van cijfers tot uitgebreide gebruikerservaringen.

Bekijk alle reviews

Geen abonnementskosten

Met  het senioren horloge    van Spotter bent u heel flexibel, u bepaalt namelijk zelf het gebruik. U bestelt  het horloge online  dat standaard is voorzien van een geïntegreerde beveiligde prepaid simkaart.  U kiest vervolgens  een prepaid tegoed dat bij u past en kunt met dit tegoed gebruik maken van alle functionaliteiten.  Is het tegoed op, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u het senioren horloge weer op wanneer  u er gebruik van wilt maken.  U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Aantal maandenTarief
3 maanden tegoed€  16,50
6 maanden tegoed€  31,50
12 maanden tegoed€  54,00
Prijzen inclusief BTW. 

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding