Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen  

Spotter® speciaal voor ouderen

Voor meer vrijheid en een gerust gevoel.

Bestel nu
99,-
Bestel nu

Spotter GPS Watch - Black

Zwart GPS horloge met groter horlogebandje. Geschikt voor volwassenen.

Hét senioren alarm horloge zonder abonnement

Voor een gerust gevoel bij ouderen en naasten

Met het Spotter® senioren alarm horloge weet u het direct als uw vader, moeder, partner of cliënt hulp nodig heeft.  Het Spotter horloge wordt dagelijks door velen ouderen gebruikt, ook bij alzheimer en dementie. Ook binnen zorginstellingen wordt het horloge gebruikt voor cliënten. Onze producten worden aanbevolen door Zorg van Nu, een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Benieuwd hoe het Spotter senioren horloge werkt? We vertellen u er graag meer over.

Waarom het Spotter® senioren alarm horloge?

  • Zodat u online kan zien waar iemand buiten is.
  • De drager op de SOS-knop kan drukken in geval van nood.
  • U naar de drager kan bellen en met elkaar kan communiceren.
  • U zones kan instellen en bericht krijgt bij het  binnenkomen of verlaten van de zone.
  • U een alarm/wekker kan instellen, handig voor medicijnen bijvoorbeeld.
  • Interne klantenservice voor vragen tijdens het gebruik.

Bestel het Spotter alarmhorloge

 

senioren alarm horloge ouderen - Spotter

Benieuwd wat anderen van Spotter vinden?

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform   Kiyoh  lees je over hun ervaringen.

In naam van een bewoonster bij ons, schrijf ik als ergotherapeut haar ervaring. Zij wandelde enorm graag maar de familie vertrouwde dit niet meer alleen. Zelf had ze het gevoel 'opgesloten te zijn' tussen de muren van het WZC. Door het aanbieden van de spotter kan deze dame nu zelfstandig en wanneer ze zelf wil terug buiten wandelen. Voor haar is dit herwonnen vrijheid.

Mocht mijn man tijdens het lopen in het bos vallen, dan kan hij niet zelfstandig overeind komen, maar hopelijk wel de sos indrukken.

Het handige is dat ik hem kan bellen en hij kan praten(antwoorden) zonder dat de telefoon aangenomen moet worden.

Mijn partner ervaart meer vrijheid, omdat hij weet dat hij altijd terug gevonden wordt als hij verdwaalt.

Ik ervaar veel meer rust, omdat ik weet waar hij is

spotter-functies-new

Online software en app

U logt in via een online account en ziet direct de locatie van  het senioren alarm horloge op een kaart verschijnen. En ook onderweg logt u gemakkelijk in via de app. De Spotter app is GRATIS te downloaden en geschikt voor iOS en Android.

Spotter - AppStore   Spotter - PlayStore

senioren alarm horloge online account

Prepaid, géén abonnementskosten

Met Spotter bent u heel flexibel. U bepaalt namelijk zelf het gebruik. Bij activatie kiest u voor welke periode u de Spotter wilt gaan gebruiken. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed. Binnen dit tegoed kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies. Is deze periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u de Spotter op wanneer u dat wilt. De Spotter wordt geleverd inclusief simkaart. U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Aantal maandenTarief
3 maanden tegoed€  17,95
6 maanden tegoed€  34,95
12 maanden tegoed€  59,00
Prijzen inclusief BTW. 

geen abonnement

Bekijk de video

Vandaag besteld, vandaag verstuurd

Bestel de Spotter GPS Watch voor senioren in onze webshop. Als u op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd.
Bestellen

Senioren alarm horloge - Spotter verpakking

Veilig en betrouwbaar

De Spotter GPS Watch is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd. Lees hier meer over beveiliging en privacy.

 

veilig en betrouwbaar

Liever een mobiele GPS tracker?

Ook die hebben we in het assortiment. Een kleine GPS tracker die gemakkelijk in de tas, zak of rollator kan worden geplaatst.

Bekijk de Spotter GPS tracker

Senioren alarm Spotter - GPS tracker

Technische specificaties Spotter GPS Watch

Afmetingen
Gewicht
Afdichting
Simkaart
CE-markering
GSM frequentie
Batterij
Stand-by 

Processor
46,6mm x 40,5mm x 15,5mm
44 gram
IP67 (waterdicht)
Inclusief beveiligde simkaart
Ja
900/1800 MHZ of 850/1900 MHZ
420mAh
Gemiddeld 3 dagen
MT2503D

spotter-watch-afmetingen

Veel gestelde vragen (FAQ)

Hoe werkt het Spotter senioren alarm horloge?

Het senioren alarm horloge bepaalt door middel van GPS de locatie, die wordt verstuurd naar onze  online software  via de interne simkaart (GPRS) in het horloge. U logt vervolgens online in en ziet hier de locatiegegevens.

Hoe kan ik iemand traceren?

U plaatst het SOS horloge om de pols  van degene die naar buiten gaat. Vervolgens kunt u online en via de Spotter smartphone app o.a. locaties bekijken. Op een kaart wordt de locatie weergegeven.

Werkt een SOS horloge voor ouderen overal?

Het Spotter SOS horloge werkt door héél Europa, wat niet bij alle SOS horloges het geval is. Dus ook als u op vakantie gaat, kunt u de Spotter gewoon gebruiken. Wij adviseren de Spotter buiten te gebruiken. Inpandig kan het bereik slechter zijn wat de nauwkeurigheid van de locatiebepaling kan beïnvloeden.

Hoeveel keer per dag stuurt het senioren alarm horloge een locatie door?

Het Spotter alarm horloge is uitgerust met een bewegingssensor die het verschil tussen beweging en stilstand herkent. Bij beweging wordt elke 5 minuten een locatie verstuurd die u direct online kunt bekijken op uw account of via de Spotter app. Wanneer het Spotter alarm horloge niet in beweging is en niet gedragen wordt, wordt de locatie elke 5 uur verstuurd. Alle locaties kunt u gedurende 24 uur terugkijken, hierna worden de gegevens verwijderd.

Is er een SOS horloge zonder abonnement?

Jazeker, het Spotter SOS horloge werkt zonder abonnement. U kunt kiezen uit een prepaid tegoed van 3, 6 of 12 maanden. Binnen deze periode kunt u de Spotter gebruiken en hierna stopt de service. Zo kunt u de Spotter enige tijd wegleggen en hierna weer gebruiken door het tegoed op te waarderen. Geen gebruik betekent geen kosten.

Ik wil een Spotter SOS horloge bestellen, wat zijn de kosten?

Het Spotter SOS horloge kost eenmalig € 99,95 inclusief prepaid simkaart. Vervolgens werkt het met prepaid tegoed. Drie maanden tegoed kosten € 17,95, 6 maanden tegoed € 34,95 en 12 maanden tegoed € 59,00 incl. BTW.

Wat is een zone?

Op het senioren alarm horloge kunt u verschillende zones instellen. Dit is een virtuele cirkel/leefcirkel om een bepaald gebied. Bijvoorbeeld het huisadres, park of instelling. U maakt een zone aan en zodra het Spotter alarm horloge in of uit de zone gaat ontvangt u hier een melding van.

Wat is een SOS-melding?

Het Spotter senioren alarm horloge is voorzien van een SOS-knop. Als de drager van het horloge hier op drukt, ontvangt u direct een pushbericht op uw smartphone samen met de locatie. Nu kunt u actie ondernemen of diegene bellen via het Spotter senioren alarm horloge.

Maakt het SOS horloge geluid?

Bij het aanzetten van het SOS horloge hoort u een kort geluid. Hierna hoort u geen geluiden meer, behalve als er naar het SOS horloge wordt gebeld gaat er een ringtoon af.

Hoe werkt de belfunctie van het Spotter SOS horloge?

Het Spotter SOS horloge is voorzien van een handige belfunctie. Hiermee kunt u naar het horloge bellen en met de drager communiceren.  Goed om te weten is dat u naar het horloge toe kan bellen, niet vanaf het horloge.

Welke app kan ik gebruiken voor het traceren?

U kunt de Spotter app gebruiken en gratis downloaden via de Appstore voor iOS en de Playstore voor Android. Na ontvangst van het Spotter senioren alarm horloge voegt u deze toe aan de app en u kunt het horloge in gebruik nemen.

Hoe lang blijft de locatiegeschiedenis van het SOS horloge bewaard?

De locaties blijven gedurende 24 uur bewaard en zijn inzichtelijk via de Spotter software en app.

Hoe lang gaat de batterij mee?

De batterijduur is tot 5 dagen met een gemiddelde van 3 dagen.

Hoe lang heb ik garantie op het senioren alarm horloge?

De garantietermijn is 24 maanden. Mocht u een probleem ervaren met het horloge, probeert onze support afdeling dit eerst op afstand op te lossen. Mocht dit niet mogelijk blijken, kunt u de Spotter retourneren en ontvangt u indien nodig een nieuw exemplaar.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een senioren alarm horloge?

Helaas zijn niet alle senioren alarm horloges veilig, hiervan zijn meerdere berichten verschenen in de media. Gelukkig zijn de Spotter GPS horloges volledig veilig in gebruik en is ook de privacy van de gebruiker gewaarborgd. Hier leest u hoe wij dit waarborgen.

Hoe ver is het bereik van dit SOS horloge voor ouderen?

Het Spotter SOS horloge werkt door  middel van GPS (satellieten) en GPRS (geïntegreerde simkaart). Hierdoor heeft het  horloge altijd bereik binnen heel Europa. Dus waar het SOS horloge ook is, u bekijkt online de locatie via uw smartphone of via de pc.

Kies uw taal