Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Taal

Spotter® speciaal voor ouderen

Voor meer vrijheid en een gerust gevoel.

Bestel nu
Spotter GPS tracker
99,-
Bestel nu

Spotter GPS tracker

Dé GPS tracker voor ouderen mét SOS-knop

Dé GPS tracker voor ouderen mét SOS-knop

Ouderen met een gerust gevoel op stap

Bezorgdheid als ouderen/senioren alleen op pad gaan komt vaak voor. De Spotter® GPS tracker neemt dit stukje onrust bij u en deze persoon weg. Plaats de Spotter®  GPS tracker in de zak, tas of rollator en u weet altijd waar iemand is via uw online account of smartphone app. Of stel een zone in om een bepaald gebied en ontvang bericht als de zone wordt verlaten. In geval van nood drukt de drager op de SOS-knop en u ontvangt hier direct bericht van. U kunt zelfs met elkaar bellen!

Spotter GPS tracker bekijken

ouderen gps tracker spotter

Functionaliteiten van de Spotter GPS tracker

U weet niet alleen waar iemand zich bevindt, met de Spotter beschikt u over veel meer interessante functionaliteiten:

 • SOS-alarm in noodsituaties
 • Stel een veiligheidszone in
 • Automatische locatieafgifte
 • Telefoongesprek voeren

Senioren GPS tracker - SOS knop

Online account & Smartphone app

De Spotter GPS tracker is gekoppeld aan uw online account waarop u locaties bekijkt, functionaliteiten activeert en gegevens beheert. Tijdens beweging wordt de locatie elke 60 seconden verstuurt en bij stilstand elke 30 minuten. Dit gebeurt automatisch, hier hoeft u geen handelingen voor uit te voeren.

Doordat de Spotter GPS tracker volledig online werkt hoeft u geen software te installeren of licenties aan te schaffen. Vanaf elke locatie met internetverbinding logt u in, dit kan ook met meerdere personen tegelijk. Ook wanneer u onderweg bent, heeft u de locaties binnen handbereik via de GRATIS Spotter Smartphone app.

Senioren GPS tracker - online en app Spotter

Voordelen Spotter® GPS tracker voor ouderen

 • Prepaid gebruik
 • Géén abonnementskosten of vaste contracten
 • Compact formaat (61 x 44 x 16 mm)
 • Lichtgewicht, fijn voor ouderen (35 gram)
 • Zeer gebruiksvriendelijke software
 • Werking in héél Europa zonder meerprijs
 • Uniek design

Spotter bestellen

Ouderen gps tracker spotter - klein

Benieuwd wat anderen vinden?

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh staan honderden reviews van onze klanten. Van cijfers tot uitgebreide gebruikerservaringen.

Bekijk alle reviews

Veilig en betrouwbaar

De Spotter GPS tracker  is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd.   Lees hier meer over beveiliging en privacy.

veilig en betrouwbaar

Prijzen

Met Spotter bent u heel flexibel. U bepaalt namelijk zelf het gebruik. Bij activatie kiest u voor welke periode u de Spotter wilt gaan gebruiken. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed. Binnen dit tegoed kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies. Is deze periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u de Spotter op wanneer u dat wilt. De Spotter wordt geleverd inclusief simkaart. U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Spotter GPS tracker€  99,95
3 maanden tegoed€  17,95
6 maanden tegoed€  34,95
12 maanden tegoed€  59,00
Prijzen inclusief BTW. 

geen abonnement

Vandaag besteld, vandaag verstuurd

Bestel de Spotter GPS tracker gemakkelijk en snel in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag   al in huis.

Spotter bestellen

Gps tracker ouderen

Of liever een GPS Horloge?

Liever geen losse GPS tracker maar een horloge?  Kies dan voor de Spotter Watch. Een zeer gebruiksvriendelijk GPS horloge  met minimaal dezelfde functionaliteiten als de Spotter GPS tracker.

Spotter GPS Watch

GPS horloge senioren

Kies uw taal

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding