Kies uw taal

Spotter

GPS tracker bij dementie of alzheimer

Sta altijd en overal in contact met elkaar

Onrust  als uw vader, moeder of cliënt met alzheimer of dementie alleen op pad gaat? De Spotter® GPS tracker neemt deze onrust weg en zorgt  voor een gerust gevoel. De persoon met alzheimer of dementie plaatst de Spotter®  in de zak, tas, rollator of waar gewenst als hij of zij op pad gaat.  Als u wilt weten waar hij/zij is logt u in  via de Spotter®  software op de smartphone of desktop. Hier verschijnt een kaart waar u de locatie ziet. En stel dat de drager in nood is, biedt de SOS-knop op de Spotter®  uitkomst. U ontvangt direct een SOS-melding met de locatie en u  kunt actie ondernemen. U kunt zelfs bellen naar de Spotter®  en vragen wat er aan de hand is. Kortom, een uitkomst voor personen met alzheimer en dementie. Hoe het werkt leggen we u verder uit. 

Functionaliteiten van de Spotter® WECARE

U weet niet alleen waar de persoon met dementie of alzheimer zich bevindt, met de Spotter® WECARE beschikt u over veel meer interessante functionaliteiten:

 • SOS-knop in noodsituaties
 • Stel een veiligheidszone in
 • Automatische locatieafgifte
 • Telefoongesprek voeren

GPS tracker dementie

Online en smartphone app

Via de desktop of smartphone logt u in op de Spotter® software en bekijkt hier alle gegevens.  De software is zeer gebruiksvriendelijk en gratis in gebruik.  Doordat de software online werkt hoeft u geen software te installeren. Ook kunt u met meerdere personen tegelijkertijd inloggen.

GPS tracker dementie Spotter - online

Voordelen van de Spotter® WECARE

 • Prepaid gebruik
 • Géén abonnementskosten of vaste contracten
 • Compact formaat (61 x 44 x 16 mm)
 • Lichtgewicht (35 gram)
 • Zeer gebruiksvriendelijke software
 • Werking in héél Europa zonder meerprijs
 • Uniek design
 • Wordt veel gebruikt binnen zorginstellingen

Direct bestellen

gps tracker dementie Spotter - klein

Veilig en betrouwbaar

De Spotter® WECARE is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd.   Lees hier meer over beveiliging en privacy.

dementie gps tracker spotter - veilig en betrouwbaar

Stel zones in

Omcirkel gebieden en ontvang bericht als de drager deze zone in komt of uitgaat. Dit kan bijvoorbeeld het huis zijn, het bos of andere locatie.   Zeker bij personen met alzheimer of dementie wordt  deze functie veel gebruikt.

dementie gps tracker spotter - zones

Tot vijf dagen op één batterij

Met een interne oplaadbare batterij blijft de Spotter® WECARE tot 5 dagen standby. Bij regelmatig tot veel gebruik is dit 2-3 dagen. Hierna laadt u de Spotter gemakkelijk op met de bijgeleverde oplaadkabel. Of via een handige Spotter Dock  zoals hiernaast afgebeeld.

GPS tracker dementie Spotter - dock

Daar zijn we best trots op!

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh staan honderden reviews van onze klanten. Van cijfers tot uitgebreide gebruikerservaringen.

Bekijk alle reviews

Prijzen

De Spotter GPS tracker is een kwalitatief hoogwaardige GPS tracker en  voorzien van een beveiligde prepaid simkaart. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemak voor u zodat u zelf geen simkaart hoeft te kopen. Bij aanschaf ontvangt u de eerste maand gratis tegoed, hierna kunt u de Spotter opwaarderen.  U heeft dus geen contract of abonnement.

Spotter WECARE€  89,95
3 maanden tegoed€  14,99
6 maanden tegoed€  26,95
12 maanden tegoed€  47,88
Prijzen inclusief BTW. 

gps tracker dementie - geen abonnementskosten

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel de Spotter® WECARE gemakkelijk en snel in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag   al in huis.

Direct bestellen

 

 

 

GPS tracker dementie Spotter WECARE
De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding