Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen  

Spotter® speciaal voor ouderen

Voor meer vrijheid en een gerust gevoel.

Bestel nu
Spotter GPS tracker
99,-
Bestel nu

Spotter GPS tracker

Kleine mobiele GPS tracker die je gemakkelijk meeneemt of ergens in legt.

GPS tracker bij dementie of alzheimer

Dé dementie GPS tracker voor een gerust gevoel als iemand alleen op stap gaat

Onrust als uw vader, moeder, partner of cliënt met dementie alleen op pad gaat? De Spotter® GPS tracker neemt deze onrust weg en zorgt voor een gerust gevoel. Zo weet u altijd waar iemand is en bent u in contact met elkaar. Onze GPS tracker wordt veel gebruikt bij dementie, ook door zorginstellingen. Onze producten worden aanbevolen door Zorg van Nu, een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Waarom de Spotter® GPS tracker bij dementie?

 • Zodat u online kan zien waar iemand buiten is.
 • De drager zich hier veilig en prettig bij voelt.
 • De drager op de SOS-knop kan drukken in geval van nood.
 • U naar de drager kan bellen en met elkaar kan communiceren.
 • U zones kan instellen en bericht krijgt bij het binnenkomen of verlaten van de zone.
 • Interne klantenservice voor vragen tijdens het gebruik.

Bestel de Spotter GPS tracker

GPS tracker dementie

Benieuwd wat anderen van Spotter vinden?

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform   Kiyoh  lees je over hun ervaringen.

Spotter heeft het leven van mijn moeder gered. Ik werd om 3.30 in de ochtend gealarmeerd door Spotter. Mijn moeder was weer in de nacht erop uit gegaan, onderweg naar de lokatie voor dagopvang. Het was koud en het regende. Zij was gevallen en kon niet meer opstaan. Ik kon de politie alarmeren die mijn moeder hebben kunnen helpen. Als zij geen Spotter had gehad dan had dit fataal kunnen aflopen.

Zeer nuttig bij het vinden van een familielid met dementie. Een handig hulpmiddel om je familielid met dementie te vinden. De klantenservice is geweldig, met een snelle respons en hulp. Zeer aan te bevelen!

Eindelijk een betaalbaar safety product. Men kan na dat de melding is gedaan via de app telefonisch communiceren maar ook direct zien waar de persoon is. Wij zijn heel tevreden met dit product en kunnen het van harte aanbevelen.

Online software en app

Via de desktop of smartphone logt u in op de Spotter® software en bekijkt hier alle gegevens. De software is zeer gebruiksvriendelijk en gratis in gebruik.  Doordat de software online werkt hoeft u geen software te installeren. Ook kunt u met meerdere personen tegelijkertijd inloggen.

Spotter - AppStore   Spotter - PlayStore

GPS tracker dementie Spotter - online

Functies van de Spotter GPS tracker

 • GPS tracking – zodat je altijd kan zien waar iemand buiten is.
 • SOS-knop  – u ontvangt direct bericht als de knop wordt ingedrukt.
 • Zones – omcirkel gebieden en ontvang bericht bij het binnenkomen en uitgaan van de zone.
 • Bellen – bel naar de Spotter GPS tracker en communiceer met elkaar.

 

dementie gps tracker spotter - zones

Voordelen van de Spotter GPS tracker

 • Prepaid gebruik, géén abonnementskosten.
 • Tot vijf dagen op één batterij.
 • Compact formaat (61 x 44 x 16 mm).
 • Lichtgewicht (35 gram).
 • Zeer gebruiksvriendelijke software.
 • Werking in héél Europa zonder meerprijs.
 • Wordt veel gebruikt door zorginstellingen.

GPS tracker dementie - Spotter

Prepaid, géén abonnementskosten

In deze video leggen we precies uit hoe het werkt. Met Spotter bent u heel flexibel. U bepaalt namelijk zelf het gebruik. Bij activatie kiest u voor welke periode u de Spotter wilt gaan gebruiken. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed. Binnen dit tegoed kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies. Is deze periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u de Spotter op wanneer u dat wilt. De Spotter wordt geleverd inclusief simkaart.

U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Spotter GPS tracker€  99,95
3 maanden tegoed€  17,95
6 maanden tegoed€  34,95
12 maanden tegoed€  59,00
Prijzen inclusief BTW. 

gps tracker dementie - geen abonnementskosten

Vandaag besteld, vandaag verstuurd

Bestel de Spotter® GPS tracker gemakkelijk in de webshop. Bestelt u op werkdagen voor 15:00 uur, dan versturen we uw bestelling dezelfde dag nog.
Bestellen

 

 

GPS tracker dementie - Spotter

Veilig en betrouwbaar

De Spotter GPS tracker is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking. De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd. Lees hier meer over beveiliging en privacy.

dementie gps tracker spotter - veilig en betrouwbaar

Liever een GPS horloge bij dementie?

Ook die hebben we in het assortiment. Een mooi GPS horloge met dezelfde functies als de Spotter GPS tracker en zelfs nog wat extra functies.
Bekijk de Spotter GPS Watch

Senioren alarm horloge zonder abonnement - Spotter

Veel gestelde vragen GPS tracker dementie (FAQ)

Hoe werkt de Spotter GPS tracker bij dementie?

De Spotter bepaalt door middel van GPS de locatie, die wordt verstuurd naar onze  online software  via de interne simkaart (GPRS). U logt vervolgens online in en ziet hier de locatiegegevens.

Hoe kan ik iemand traceren?

U plaatst de GPS tracker bij dementie in de jas, tas  of rollator van de drager. Als u kiest voor een GPS horloge plaatst u de Spotter om de pols. Vervolgens kunt u online en via de Spotter smartphone app o.a. locaties bekijken. Op een kaart wordt de locatie weergegeven.

Werkt een GPS tracker bij dementie overal?

De Spotter GPS tracker werkt door héél Europa, wat niet bij alle GPS trackers het geval is. Dus ook in het buitenland is de Spotter te gebruiken. Wij adviseren de Spotter buiten te gebruiken. Inpandig kan het bereik slechter zijn wat de nauwkeurigheid van de locatiebepaling kan beïnvloeden.

Hoeveel keer per dag stuurt de Spotter een locatie door?

De Spotter GPS tracker is uitgerust met een bewegingssensor die het verschil tussen beweging en stilstand herkent. Bij beweging wordt elke   60 seconden een locatie verstuurd die u direct online kunt bekijken op uw account of via de Spotter app. Wanneer de Spotter GPS tracker niet in beweging is, wordt de locatie elke 30 minuten verstuurd. Alle locaties kunt u gedurende 24 uur terugkijken, hierna worden de gegevens verwijderd.

Is er een dementie GPS tracker zonder abonnement?

Jazeker, De Spotter GPS tracker en het Spotter GPS horloge werken zonder abonnement. U kunt kiezen uit een prepaid tegoed van 3, 6 of 12 maanden. Binnen deze periode kunt u de Spotter gebruiken en hierna stopt de service. Zo kunt u de Spotter enige tijd wegleggen en hierna weer gebruiken door het tegoed op te waarderen. Geen gebruik betekent geen kosten.

Ik wil een Spotter GPS tracker bestellen, wat zijn de kosten?

De Spotter GPS tracker kost eenmalig € 99,95 inclusief prepaid simkaart. Vervolgens werkt het met prepaid tegoed. Drie maanden tegoed kosten € 17,95, zes maanden tegoed € 34,95 en 12 maanden tegoed € 59,00 incl. BTW. Lees hier meer over het prepaid tegoed.

Wat is een zone?

Op de GPS tracker kunt u verschillende zones instellen. Dit is een virtuele cirkel/leefcirkel om een bepaald gebied. Bijvoorbeeld het huisadres, park of instelling. U maakt een zone aan en zodra de Spotter in of uit de zone gaat ontvangt u hier een melding van.

Wat is een SOS-melding?

De Spotter GPS tracker is voorzien van een SOS-knop. Als de drager van de Spotter hier op drukt, ontvangt u direct een pushbericht op uw smartphone samen met de locatie. Nu kunt u actie ondernemen of diegene bellen via de Spotter.

Maakt de Spotter GPS tracker geluid?

Bij het aanzetten van de Spotter hoort u een kort geluid. Hierna hoort u geen geluiden meer, behalve als er naar de Spotter wordt gebeld gaat er een ringtoon af.

Hoe werkt de belfunctie van de Spotter GPS tracker?

De Spotter GPS tracker bij dementie is voorzien van een handige belfunctie. Hiermee kunt u naar de Spotter bellen en met de drager communiceren.  Goed om te weten is dat u naar de GPS tracker toe kan bellen, niet vanaf de GPS tracker.

Welke app kan ik gebruiken voor het traceren?

U kunt de Spotter app gebruiken en gratis downloaden via de Appstore voor iOS en de Playstore voor Android. Na ontvangst van de Spotter voegt u deze toe aan de app en u kunt de GPS tracker in gebruik nemen.

Hoe lang blijft de locatie geschiedenis van de Spotter GPS tracker?

De locaties blijven gedurende 7 dagen bewaard en zijn inzichtelijk via de Spotter software en app.

Hoe lang gaat de batterij mee?

De batterijduur is tot 5 dagen met een gemiddelde van 3 dagen.

Hoe lang heb ik garantie op de Spotter GPS tracker?

De garantietermijn is 24 maanden. Mocht u een probleem ervaren met de Spotter, probeert onze support afdeling dit eerst op afstand op te lossen. Mocht dit niet mogelijk blijken, kunt u de Spotter retourneren en ontvangt u indien nodig een nieuw exemplaar.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van dementie GPS tracker?

Helaas zijn niet alle GPS trackers veilig, hiervan zijn meerdere berichten verschenen in de media. Gelukkig zijn de producten van Spotter volledig veilig in gebruik en is ook de privacy van de gebruiker gewaarborgd. Hier leest u hoe wij dit waarborgen.

Hoe ver is het bereik van deze GPS tracker?

De Spotter GPS tracker werkt door  middel van GPS (satellieten) en GPRS (geïntegreerde simkaart). Hierdoor heeft de Spotter altijd bereik binnen heel Europa. Dus waar de Spotter ook is, u bekijkt online de locatie via uw smartphone of via de pc.

Kies uw taal