Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Taal

Hét GPS Horloge voor kids en volwassenen

De Spotter GPS Watch is hét GPS horloge voor alles wat je lief is. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge om te dragen. Zowel voor kinderen  als senioren, u kunt namelijk kiezen uit drie soorten. Via een online account of app voor de Smartphone logt u in en ziet direct de locatie van het GPS horloge. Daarnaast beschikt de Spotter GPS Watch over een tal van anderen handige functies die we onderstaand verder toelichten.

Waarom de Spotter GPS Watch?

  • GPS horloge met uniek design
  • Klein formaat: slechts 4,5 cm groot en 49 gram!
  • Gebruiksvriendelijke online applicatie en app
  • Veilig en betrouwbaar –   voldoet aan Europese Veiligheidsrichtlijnen
  • Inclusief  geïntegreerde beveiligde prepaid simkaart
  • Dekking in héél Europa, dus neem het kind GPS horloge gerust mee op vakantie
  • Geen abonnementskosten

Horloges bekijken

Ideale afmetingen

Het Spotter GPS Horloge is zeer compact en prettig om de dragen. Het GPS horloge weegt slechts 49 gram, is 4,5 cm groot  en inclusief band 25 of 21,5 cm,  afhankelijk van welke kleur u kiest.

GPS horloge Spotter afmetingen

GPS Horloge Kind_polsen

spotter-functies-new

GPS horloge senioren

Bekijk online locaties en via de App

U logt in via een online account en ziet direct de locatie van het GPS horloge op een kaart verschijnen. En ook onderweg logt u gemakkelijk in via de app. De Spotter app is GRATIS te downloaden en geschikt voor iOS en Android.

Spotter - AppStore   Spotter - PlayStore

GPS Horloge Spotter_Online Account

Stel zones in om het GPS horloge

Maak bijvoorbeeld een zone aan om het huis  of om een ander gebied en ontvang bericht bij het binnenkomen of verlaten van de zone.  U kunt maar liefst 10 verschillende zones aanmaken!

GPS horloge Spotter zones

SOS-melding in geval van nood

Help… Er is iets aan de hand, en wat nu? De drager van het GPS horloge klikt op de SOS-knop en u ontvangt direct een SOS-bericht met daarbij de locatie.

GPS horloge SOS alarm

Bel met elkaar

Ook bellen behoort tot de opties. Bel naar de Spotter  GPS Watch en praat met elkaar door het GPS horloge.  Handig als alternatief voor een mobiele telefoon bij kinderen of wanneer iemand niet zo handig is met een mobiele telefoon.

GPS Horloge - bellen

Handige stappenteller

De Spotter GPS Watch is niet alleen een GPS horloge, het is ook een activity tracker. U ziet precies hoeveel stappen er per dag worden gezet. Handig voor als u de drager van het GPS horloge wil stimuleren om voldoende te bewegen. De Japanse arts Yoshire Hatano rekende uit  dat mensen die rond de 10.000 stappen per dag zetten, een betere gezondheid hebben.

GPS horloge stappenteller

Stel alarmtijden in

Stel alarmtijden in en de Spotter GPS Watch gaat op deze tijden af. Gebruik het bijvoorbeeld om de drager een herinnering te geven om iets te doen.

GPS horloge wekker

Tring me!

Bent u de Spotter GPS Watch kwijt? Gebruik de Where am I functie en het GPS horloge laat van zich horen.

GPS horloge Spotter tring me

Veilig en betrouwbaar

De Spotter GPS Watch is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd. Lees hier meer over beveiliging en privacy.

Veilig GPS Horloge

Prepaid gebruik - geen abonnementskosten

Met Spotter bent u heel flexibel. U bepaalt namelijk zelf het gebruik. Bij activatie kiest u voor welke periode u de Spotter wilt gaan gebruiken. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed. Binnen dit tegoed kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies. Is deze periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u de Spotter op wanneer u dat wilt. De Spotter wordt geleverd inclusief simkaart. U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Aantal maandenTarief
3 maanden tegoed€  16,50
6 maanden tegoed€  31,50
12 maanden tegoed€  54,00
Prijzen inclusief BTW. 

GPS tracker geen abonnement Spotter

Daar zijn we trots op!

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh staan honderden reviews van onze klanten. Van cijfers tot uitgebreide gebruikerservaringen.

Bekijk alle reviews

VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS

Bestel  de Spotter GPS Watch gemakkelijk en snel in de webshop en profiteer van een scherpe    introductiekorting. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld,  is de volgende dag al in huis.

Spotter bestellen

Spotter Senioren alarm horloge verpakking

Kies uw taal

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding