Kies uw taal

Spotter

Online Account & Smartphone App

Of u  nu onderweg bent of achter de computer zit, u heeft altijd toegang tot de software van Spotter.  U beschikt over een online account en app voor de Smartphone en Tablet, waar de Spotter GPS tracker automatisch locaties en meldingen naar verstuurt. U  hoeft hier geen handelingen voor uit te voeren. Geen software installaties of licenties, alles online.  U logt in  vanaf elke locatie met internetverbinding en met meerdere personen tegelijk.

Gebruiksvriendelijk online account

Gebruiksvriendelijk staat voorop, daarom is het online account zo ingericht dat het voor een ieder toegankelijk is  en makkelijk in gebruik.

 

Spotter App en PC

Spotter app voor Smartphone en Tablet

En bent u onderweg? Dan gebruikt u de Spotter app waarmee u beschikt over nagenoeg dezelfde functionaliteiten als op het online account. Een bijkomend voordeel is dat alarmmeldingen (zoals SOS) als “pushbericht” worden getoond   op uw Smartphone.  Dit is een kort bericht dat u direct ziet op het scherm van uw telefoon, ook al heeft u de Spotter app niet open.

De Spotter app is GRATIS te downloaden en geschikt voor iOS en Android.

Spotter - AppStore          Spotter - PlayStore

Spotter app
De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding