Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen Taal
Spotter en Verraders RTL4

Spotter in aflevering “De Verraders” op RTL4

Heb jij  De Verraders gekeken op vrijdag 15 april?  Het was een spannende aflevering waar Spotter onderdeel van mocht zijn.

In het centrum van Aken, net over de grens in  Duitsland, was een berg zilver verstopt. In een controlekamer kregen 3 uitverkorenen de opdracht om dit zilver te vinden samen met hun aanwezige team in het centrum. Via de Spotter GPS tracker konden ze in de controlekamer precies zien waar de teams waren en op deze manier instructies geven. Maar… er waren spionnen in de stad opgesteld die stiekem foto’s maakten. Werd een teamlid gefotografeerd, dan viel dit team af en maakte zij geen kans op het zilver. En  hiermee een gemiste kans voor  een bezoek aan de wapenkamer… 

Uitzending terugkijken? Dat doe je hier

Spotter en Verraders RTL4 (2)

De Verraders

De Verraders is een Avontuurlijk spelprogramma waarin achttien BN’ers in een Limburgs kasteel strijden om een grote zilverschat. Enkele van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat.

« Terug

Kies uw taal