Kies uw taal

Spotter

De Spotter® GPS Tracker voor uw kind

Ideale GPS tracker voor tijdens het buitenspelen, op vakantie of naar school

Altijd veilig op pad met Spotter®

Geef de Spotter GPS tracker mee aan uw kind  en u weet altijd waar hij of zij is. Door het compacte formaat is de Spotter gemakkelijk mee te dragen. Of kies voor een GPS kinderhorloge om de pols van uw kind.

Via een online account en een Smartphone app bekijkt u de locatie van uw kind op de kaart die bij beweging elke 60   seconden   automatisch worden verstuurd. Is uw kind in een noodsituatie? Dan wordt u met één druk op de SOS-knop direct op de hoogte gesteld en kunt u vervolgens zelfs naar de Spotter bellen! Ervaar zelf het gevoel van veiligheid dat de Spotter GPS tracker u en uw kind geeft.

Kind GPS Tracker

Voordelen Spotter® GPS tracker

 • Prepaid gebruik, géén abonnementskosten
 • Compact formaat (61 x 44 x 16 mm)
 • Lichtgewicht (35 gram)
 • Zeer gebruiksvriendelijke software
 • Werking in héél Europa zonder meerprijs
 • Uniek design

Spotter bestellen

 

Kleine kind GPS tracker

ZO WERKT DE SPOTTER GPS TRACKER®

Spotter gps tracker video

Online Account & Smartphone app

U beschikt over een online account waar u op inlogt met een zelf samengestelde gebruikersnaam en wachtwoord. Op het account wordt een kaart weergegeven met de locatie van de Spotter(s), activeert u functionaliteiten en beheert gegevens. Ook onderweg bekijkt u gegevens via de Smartphone app die u GRATIS kan downloaden.

Spotter App en PC

Functionaliteiten Spotter GPS tracker

Met de Spotter GPS tracker weet u niet alleen waar uw kind is, u beschikt over veel meer interessante functionaliteiten:

 • SOS-meldingen ontvangen
 • Veiligheidszone instellen
 • Automatische locatieafgifte
 • Telefoongesprek voeren

 

Kind GPS tracker Spotter

Goed alternatief voor mobiele telefoon kinderen

Uw kind   nog geen mobiele telefoon meegeven, maar wel contact met elkaar in een noodsituatie?
Dan is de Spotter GPS tracker een prima alternatief voor een mobiele telefoon. Via de SOS-knop wordt u op de hoogte gesteld van een noodsituatie en vervolgens belt u naar de Spotter en communiceert met uw kind.

Kind GPS tracker alarm

Tot vijf dagen op één batterij

Met een interne oplaadbare batterij blijft de Spotter GPS tracker tot 5 dagen standby. Bij regelmatig tot veel gebruik is dit 2-3 dagen. Hierna laadt u de Spotter gemakkelijk op met de bijgeleverde oplaadkabel. Of via een handige Spotter Dock zoals hiernaast afgebeeld.

Spotter Dock

Daar zijn we best trots op!

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh staan honderden reviews van onze klanten. Van cijfers tot uitgebreide gebruikerservaringen.

Bekijk alle reviews

Prijzen

De Spotter GPS tracker is een kwalitatief hoogwaardige GPS tracker en  voorzien van een beveiligde prepaid simkaart. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemak voor u zodat u zelf geen simkaart hoeft te kopen. Bij aanschaf ontvangt u de eerste maand gratis tegoed, hierna kunt u de Spotter opwaarderen.  U zit dus niet vast aan een contract of abonnement.

Spotter GPS tracker€  89,95
3 maanden tegoed€  14,99
6 maanden tegoed€  26,95
12 maanden tegoed€  47,88
Prijzen inclusief BTW. 

Kind GPS tracker - Prepaid gebruik

Vandaag besteld is morgen in huis

Bestel de Spotter GPS tracker gemakkelijk en snel in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag   al in huis.

Spotter bestellen

Kind GPS tracker - Spotter

Of liever een GPS Kinderhorloge?

Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht is de Spotter GPS Watch een prettig en mooi horloge dat uw kind met plezier zal dragen.   Uw kind kan kiezen uit twee kleuren; Pink princess of Green army.

Spotter GPS Watch

GPS Horloge Kind_polsen

Spotter bij VARA Kassa

“Is je kind veiliger met een GPS tracker?”
Uit de enquête van Kassa blijkt dat 50% van de ouders een GPS tracker wil gebruiken.”

Spotter VARA Kassa

Geen GPS systeem voor personen, maar voor de beveiliging van objecten of een GPS rittenregistratie?  TrackJack Europe kan u hier wellicht verder mee helpen.

Veel gestelde vragen GPS tracker kind (FAQ)

Wat is een kind GPS tracker?

Het is een klein apparaatje van enkele centimeters voorzien van GPS en GPRS verbinding. Hiermee kan een locatie worden bepaald  waardoor u weet waar uw kind is. Daarnaast beschikt de Spotter GPS tracker over nog meer handige functies.

Hoe traceer ik mijn kind?

U geeft de GPS tracker mee aan uw kind en bekijkt waar hij of zij is via onze online software of app. Door middel van GPS en GPRS wordt de locatie  bepaald en via een beveiligde verbinding verstuurd.

 

Werkt een kind GPS tracker overal?

De Spotter kind GPS tracker werkt door héél Europa. En is voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart  waarbij per land wordt bepaald wat de beste provider is om gebruik van te maken.

 

Heb ik een abonnement nodig?

Nee, u heeft geen abonnement of contract nodig om gebruik te maken van de kind GPS tracker. U werkt met een prepaid tegoed waarbij u kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden. Tijdens deze periode kunt u gebruik maken van alle functies. Na deze periode stopt  dit en kunt u zelf weer bepalen wanneer u er gebruik van wilt maken. Geen gebruik = geen kosten.

Hoeveel kost een GPS tracker voor kinderen?

U heeft al een GPS tracker voor u kind voor eenmalig € 89,95 incl. BTW.  Vervolgens heeft u geen abonnement nodig of een contract. De Spotter werkt namelijk met een prepaid tegoed. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed waarbij 3 maanden € 14,99 is.

Hoe lang gaat de batterij mee?

Goede vraag! De Spotter GPS tracker voor kinderen heeft een interne batterij die maximaal 5 dagen mee kan zonder tussentijds op te laden. Bij regelmatig gebruik laadt u de Spotter na 2 a 3 dagen weer op.   Dit kan de bijgeleverde oplaadkabel of via een handige Spotter Dock.

Hoe werkt een kind GPS tracker?

De Spotter is voorzien van GPS (satellieten) en GPRS (simkaart) wat ervoor zorgt dat er een locatie kan worden bepaald en verstuurd. Als er een locatie is bepaald, wordt deze via een beveiligde verbinding verstuurd (VPN) naar onze online software. Hier wordt de data verwerkt en zichtbaar gemaakt. U logt vervolgens in via de online software en app en ziet hier de locatie en meldingen die worden verstuurd door de Spotter GPS tracker.

Wat kan ik allemaal met een kind GPS tracker?

De Spotter GPS tracker voor kinderen geeft u de volgende mogelijkheden:

 • Weten waar uw kind is
 • Bellen naar uw kind via de Spotter
 • Meldingen ontvangen bij het binnen- en buitenkomen van een zone
 • Het ontvangen van SOS-meldingen  als uw kind alarm slaat
Wat is een zone?

U kunt verschillende gebieden markeren als “zone”. Denk bijvoorbeeld aan het huisadres, school, het bos of welke zone u maar wilt aanmaken. Via de online software trekt u een cirkel over dit gebied. Vervolgens krijgt u een melding zodra uw kind de zone binnen of buitenkomt. Handig bijvoorbeeld als u uw kind alleen naar school laat fietsen. U krijgt dan direct een berichtje als hij is aangekomen op  school of vertrekt.

Heb ik een simkaart nodig?

Het fijne is dat de Spotter GPS tracker voor kinderen standaard al voorzien is van een beveiligde simkaart. U hoeft zelf dus geen prepaid simkaart aan te schaffen.

Welke app moet ik gebuiken?

De Spotter app is geschikt voor iOS en Android en gratis de downloaden in de Appstore en Playstore.

Kan ik met meerdere personen tegelijkertijd inloggen?

Jazeker, iedereen die de  inloggegevens van het Spotter account heeft kan inloggen. Dit kan tegelijkertijd en met zoveel mensen als u maar wenst. Elke gebruiker die is ingelogd krijgt  pushmeldingen binnen op de smartphone. Bijvoorbeeld bij het verlaten van een zone of wanneer de SOS-knop is ingedrukt.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding