Kies uw taal

SpotterSpotternl_NL

De nummer één GPS Tracker voor uw kind

Altijd veilig op pad met Spotter

Voortaan een gerust gevoel als uw kind gaat buiten spelen of als u op vakantie gaat? Geef de Spotter GPS tracker mee aan uw kind  en u weet altijd waar hij of zij is. Door het compacte formaat (61 x 44 x 16 mm) en lichtgewicht (35 gram) is de Spotter gemakkelijk mee te dragen. Via een online account en een Smartphone app bekijkt u locatie van uw kind op de kaart die bij beweging elke 60   seconden   automatisch worden verstuurd. Is uw kind in een noodsituatie? Dan wordt u met één druk op de SOS-knop direct op de hoogte gesteld en kunt u vervolgens zelfs naar de Spotter bellen! Ervaar zelf het gevoel van veiligheid dat de Spotter GPS tracker u en uw kind geeft.

Direct bestellen

Kind GPS Tracker

ZO WERKT DE SPOTTER

Spotter gps tracker video

Online Account & Smartphone app

U beschikt over een online account waar u op inlogt met een zelf samengestelde gebruikersnaam en wachtwoord. Op het account wordt een kaart weergegeven met de locatie van de Spotter(s), activeert u functionaliteiten en beheert gegevens. Ook onderweg bekijkt u gegevens via de Smartphone app die u GRATIS kan downloaden.

Spotter App en PC

Functionaliteiten Spotter GPS tracker

Met de Spotter GPS tracker weet u niet alleen waar uw kind is, u beschikt over veel meer interessante functionaliteiten:

 • SOS-meldingen ontvangen
 • Veiligheidszone instellen
 • Automatische locatieafgifte
 • Telefoongesprek voeren

Klik hier voor meer uitleg over deze functionaliteiten.

Kind GPS tracker Spotter

Goed alternatief voor mobiele telefoon kinderen

Uw kind   nog geen mobiele telefoon meegeven, maar wel contact met elkaar in een noodsituatie?
Dan is de Spotter GPS tracker een prima alternatief voor een mobiele telefoon. Via de SOS-knop wordt u op de hoogte gesteld van een noodsituatie en vervolgens belt u naar de Spotter en communiceert met uw kind.

Kind GPS tracker alarm

Voordelen Spotter GPS tracker

 • Prepaid gebruik
 • Géén abonnementskosten of vaste contracten
 • Compact formaat (61 x 44 x 16 mm)
 • Lichtgewicht (35 gram)
 • Zeer gebruiksvriendelijke software
 • Werking in héél Europa zonder meerprijs
 • Uniek design

 

Kleine kind GPS tracker

Daar zijn we best trots op!

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh staan honderden reviews van onze klanten. Van cijfers tot uitgebreide gebruikerservaringen.

Bekijk alle reviews

Of liever een GPS Kinderhorloge?

Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht is de Spotter GPS Watch een prettig en mooi horloge dat uw kind met plezier zal dragen.   Uw kind kan kiezen uit twee kleuren; Pink princess of Green army.

Bekijk de Spotter GPS Watch

GPS Horloge Kind_polsen

Spotter bij VARA Kassa

“Is je kind veiliger met een GPS tracker?”
Uit de enquête van Kassa blijkt dat 50% van de ouders een GPS tracker wil gebruiken.”

Prijzen

De Spotter WECARE is een kwalitatief hoogwaardige GPS tracker voor een betaalbare prijs en werkt op Prepaid basis. U zit niet vast aan contracten of abonnementskosten, u waardeert de Spotter op wanneer u er gebruik van wilt maken.   U kunt kiezen uit:

Spotter WECARE €  89,95
3 maanden tegoed €  14,99
6 maanden tegoed €  26,95
12 maanden tegoed €  47,88
Prijzen inclusief BTW. 

Vandaag besteld is morgen in huis

Bestel de Spotter WECARE gemakkelijk en snel in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag   al in huis.

Direct bestellen!

Spotter WECARE GPS Tracker

Geen GPS systeem voor personen, maar voor de beveiliging van objecten of een GPS rittenregistratie?  TrackJack Europe kan u hier wellicht verder mee helpen.

Deel deze pagina

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding