Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen Taal

Spotter® GPS kind GPS tracker

Vrijheid voor je kind en een gerust gevoel voor jou.

Bestel nu
GPS tracker kind - Spotter
99,-
Bestel nu

Spotter GPS tracker

Kleine mobiele GPS tracker die je gemakkelijk meeneemt of ergens in legt.

De kind GPS tracker van Spotter®

Wil je in contact zijn met je kind als het buiten is? Geef een Spotter GPS tracker mee en je weet waar je kind is. Een kleine GPS tracker die je makkelijk in een tas of jas kan doen.

Bekijk de Spotter GPS tracker

Kind GPS Tracker

Dit kan je met onze GPS tracker

 • Locaties bekijken
  Bekijk online of via je smartphone waar je kind buiten is.
 • SOS-meldingen ontvangen
  Je kind drukt op de knop en jij ontvangt direct een SOS-melding met de locatie erbij.
 • Veiligheidszone instellen
  Bijvoorbeeld school of thuis. Komt je kind er binnen of buiten ontvang je een melding.
 • Telefoongesprek voeren met je kind
  Bel naar de Spotter GPS tracker en praat met je kind. Makkelijk als je even snel iets wil doorgeven.

 

GPS tracker kind - Spotter

Benieuwd wat anderen vinden?

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform   Kiyoh  lees je over hun ervaringen.

Handige tracker. Is doe hem bij mijn dochter in de rugtas. Bestellen ging snel en makkelijk. Net zoals de bezorging. In gebruik ook heel makkelijk.

Beste aankoop ooit voor een kind van 10 wat geen gsm heeft. We hebben dit gekocht omdat onze zoon nog geen gsm krijgt. Hij heeft deze gekregen en top aankoop.
Hij gaat met zijn fiets weg en kunnen hem overal volgen. Als hij in nood is kan hij op de noodknop duwen en komt er te staan help mij. Wij kunnen hem ook bellen wat super is.

Werkt zoals verwacht. Weten wanneer je verstandelijk beperkte kind/cliënt de (veilige) zone verlaat en je kan zien waar hij zich bevindt geeft ons een veilig gevoel.

Online en Gratis app

Via de Spotter® app bekijk je alle gegevens op je smartphone. En dit kan ook online via de desktop. Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik. Je download de Spotter app GRATIS en is geschikt voor iOS en Android.

Spotter - AppStore     Spotter - PlayStore

Spotter App en PC

De voordelen van Spotter®

 • 100% Nederlands merk
 • Veilig en betrouwbaar
 • Prepaid gebruik, géén abonnementskosten
 • Compact formaat (61 x 44 x 16 mm)
 • Lichtgewicht (35 gram)
 • Zeer gebruiksvriendelijke software
 • Werking in héél Europa zonder meerprijs

Bestel de Spotter GPS tracker

 

Spotter kind GPS tracker

Betaalbaar en prepaid gebruik

In deze video leggen we precies uit hoe het werkt. Met Spotter bent u heel flexibel. U bepaalt namelijk zelf het gebruik. Bij activatie kiest u voor welke periode u de Spotter wilt gaan gebruiken. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed. Binnen dit tegoed kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies. Is deze periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u de Spotter op wanneer u dat wilt. De Spotter wordt geleverd inclusief simkaart.

U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Spotter GPS tracker€  99,95
3 maanden tegoed€  17,95
6 maanden tegoed€  34,95
12 maanden tegoed€  59,00
Prijzen inclusief BTW.

Kind GPS tracker - Prepaid gebruik

Vandaag besteld, vandaag verstuurd

Bestel de Spotter GPS tracker gemakkelijk en snel in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag   al in huis.

Spotter bestellen

 

Kind GPS tracker - Spotter

Tot vijf dagen op één batterij

Met een interne oplaadbare batterij blijft de Spotter GPS tracker tot 5 dagen standby. Bij regelmatig tot veel gebruik is dit 2-3 dagen. Hierna laadt u de Spotter gemakkelijk op met de bijgeleverde oplaadkabel. Of via een handige Spotter Dock zoals hiernaast afgebeeld.

Spotter Dock

Veilig en betrouwbaar

Het Spotter® GPS Kinderhorloge is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking. De privacy van iedere gebruiker is volledig gewaarborgd.  Lees hier meer over  beveiliging en privacy.

Kind GPS tracker veilig - Spotter

Of liever een GPS Kinderhorloge?

Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht is de Spotter GPS Watch een prettig en mooi horloge dat uw kind met plezier zal dragen.   Uw kind kan kiezen uit twee kleuren; Pink princess of Green army.

Spotter GPS Watch

GPS Horloge Kind_polsen

Veel gestelde vragen GPS tracker kind (FAQ)

Wat is een kind GPS tracker?

Het is een klein apparaatje van enkele centimeters voorzien van GPS en GPRS verbinding. Hiermee kan een locatie worden bepaald  waardoor u weet waar uw kind is. Daarnaast beschikt de Spotter GPS tracker over nog meer handige functies.

Hoe traceer ik mijn kind?

U geeft de GPS tracker mee aan uw kind en bekijkt waar hij of zij is via onze online software of app. Door middel van GPS en GPRS wordt de locatie  bepaald en via een beveiligde verbinding verstuurd.

 

Werkt een kind GPS tracker overal?

De Spotter kind GPS tracker werkt door héél Europa. En is voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart  waarbij per land wordt bepaald wat de beste provider is om gebruik van te maken.

 

Heb ik een abonnement nodig?

U werkt met een prepaid tegoed waarbij u kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden. Tijdens deze periode kunt u gebruik maken van alle functies. Na deze periode stopt  dit en kunt u zelf weer bepalen wanneer u er gebruik van wilt maken. Geen gebruik = geen kosten.

Hoeveel kost een GPS tracker voor kinderen?

U heeft al een GPS tracker voor u kind voor eenmalig € 89,95 incl. BTW.  Vervolgens heeft u geen abonnement nodig of een contract. De Spotter werkt namelijk met een prepaid tegoed. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed waarbij 3 maanden € 16,50 is.

Hoe lang gaat de batterij mee?

Goede vraag! De Spotter GPS tracker voor kinderen heeft een interne batterij die maximaal 5 dagen mee kan zonder tussentijds op te laden. Bij regelmatig gebruik laadt u de Spotter na 2 a 3 dagen weer op.   Dit kan de bijgeleverde oplaadkabel of via een handige Spotter Dock.

Hoe werkt een kind GPS tracker?

De Spotter is voorzien van GPS (satellieten) en GPRS (simkaart) wat ervoor zorgt dat er een locatie kan worden bepaald en verstuurd. Als er een locatie is bepaald, wordt deze via een beveiligde verbinding verstuurd (VPN) naar onze online software. Hier wordt de data verwerkt en zichtbaar gemaakt. U logt vervolgens in via de online software en app en ziet hier de locatie en meldingen die worden verstuurd door de Spotter GPS tracker.

Wat kan ik allemaal met een kind GPS tracker?

De Spotter GPS tracker voor kinderen geeft u de volgende mogelijkheden:

 • Weten waar uw kind is
 • Bellen naar uw kind via de Spotter
 • Meldingen ontvangen bij het binnen- en buitenkomen van een zone
 • Het ontvangen van SOS-meldingen  als uw kind alarm slaat
Wat is een zone?

U kunt verschillende gebieden markeren als “zone”. Denk bijvoorbeeld aan het huisadres, school, het bos of welke zone u maar wilt aanmaken. Via de online software trekt u een cirkel over dit gebied. Vervolgens krijgt u een melding zodra uw kind de zone binnen of buitenkomt. Handig bijvoorbeeld als u uw kind alleen naar school laat fietsen. U krijgt dan direct een berichtje als hij is aangekomen op  school of vertrekt.

Heb ik een simkaart nodig?

Het fijne is dat de Spotter GPS tracker voor kinderen standaard al voorzien is van een beveiligde simkaart. U hoeft zelf dus geen prepaid simkaart aan te schaffen.

Welke app moet ik gebruiken?

De Spotter app is geschikt voor iOS en Android en gratis de downloaden in de Appstore en Playstore.

Kan ik met meerdere personen tegelijkertijd inloggen?

Jazeker, iedereen die de  inloggegevens van het Spotter account heeft kan inloggen. Dit kan tegelijkertijd en met zoveel mensen als u maar wenst. Elke gebruiker die is ingelogd krijgt  pushmeldingen binnen op de smartphone. Bijvoorbeeld bij het verlaten van een zone of wanneer de SOS-knop is ingedrukt.

Kies uw taal