Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen  

Spotter® kind GPS tracker

Vrijheid voor je kind en een gerust gevoel voor jou.

Bestel nu
GPS tracker kind - Spotter
99,-
Bestel nu

Spotter GPS tracker

Kleine mobiele GPS tracker die je gemakkelijk meeneemt of ergens in legt.

Dé kind GPS tracker van Spotter®

Meest verkochte GPS tracker voor kinderen

Kind GPS Tracker

Voortaan altijd in contact met je kind terwijl het buiten speelt. Geef een Spotter GPS tracker mee, zodat je altijd weet waar ze zijn. Compact en gemakkelijk in een tas of aan een keycord om de nek te dragen.

 • Bekijk via je smartphone waar je kind is. 
 • Van GPS locaties, SOS-knop tot belfunctie
 • Geen gedoe. Werkt direct inclusief simkaart
 • Veilig Nederlands merk.
 • Robuust en waterdicht
 • Werkt in heel Europa, optioneel wereldwijd
 • Geen abonnement, maar prepaid gebruik. 
 • Meer dan 35.000 gebruikers


  Bekijk onze kind GPS tracker

Dit kan je met onze GPS tracker

 • Bekijk overal de locatie van je kind
  Bekijk gemakkelijk online of via je smartphone waar je kind zich bevindt.
 • Directe SOS-meldingen
  Je kind drukt op de knop en jij ontvangt direct een SOS-melding met de locatie erbij.
 • Stel veiligheidszones in
  Bijvoorbeeld thuis of op school en ontvang meldingen wanneer je kind deze zones betreedt of verlaat.
 • Bel je kind direct
  Bel de Spotter GPS tracker en praat rechtstreeks met je kind – handig voor snelle mededelingen.
 • En meer..
  Maak ook gebruik van extra functies zoals een locatieslot, Heatmap, Streetview en de mogelijkheid om de locatiegeschiedenis te bekijken.

GPS tracker kind - Spotter

Gebruiksvriendelijke app, altijd en overal

Via de Spotter® app bekijk je alle gegevens op je smartphone. En dit kan ook online via de desktop. Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik. Je download de Spotter app GRATIS en is geschikt voor iOS en Android.

Spotter - AppStore     Spotter - PlayStore

GPS tracker kind - App Spotter

Benieuwd wat anderen vinden?

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform   Kiyoh  lees je over hun ervaringen.

Handige tracker. Is doe hem bij mijn dochter in de rugtas. Bestellen ging snel en makkelijk. Net zoals de bezorging. In gebruik ook heel makkelijk.

Beste aankoop ooit voor een kind van 10 wat geen gsm heeft. We hebben dit gekocht omdat onze zoon nog geen gsm krijgt. Hij heeft deze gekregen en top aankoop.
Hij gaat met zijn fiets weg en kunnen hem overal volgen. Als hij in nood is kan hij op de noodknop duwen en komt er te staan help mij. Wij kunnen hem ook bellen wat super is.

Werkt zoals verwacht. Weten wanneer je verstandelijk beperkte kind/cliënt de (veilige) zone verlaat en je kan zien waar hij zich bevindt geeft ons een veilig gevoel.

Betaalbaar en prepaid gebruik

In deze video leggen we precies uit hoe het werkt. Met Spotter bent u heel flexibel. U bepaalt namelijk zelf het gebruik. Bij activatie kiest u voor welke periode u de Spotter wilt gaan gebruiken. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed. Binnen dit tegoed kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies. Is deze periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u de Spotter op wanneer u dat wilt. De Spotter wordt geleverd inclusief simkaart.

U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Spotter GPS tracker€  99,95
3 maanden tegoed€  17,95
6 maanden tegoed€  34,95
12 maanden tegoed€  59,00
Prijzen inclusief BTW.

Kind GPS tracker - Prepaid gebruik

Vandaag besteld, vandaag verstuurd

Bestel de Spotter GPS tracker gemakkelijk en snel in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag   al in huis.

Spotter bestellen

 

Kind GPS tracker - Spotter

Ook verkrijgbaar bij

Spotter shop lucardi media markt bol.com Fnac van den borre pets place

Tot vijf dagen op één batterij

Met een interne oplaadbare batterij blijft de Spotter GPS tracker tot 5 dagen standby. Bij regelmatig tot veel gebruik is dit 2-3 dagen. Hierna laadt u de Spotter gemakkelijk op met de bijgeleverde oplaadkabel. Of via een handige Spotter Dock zoals hiernaast afgebeeld.

Spotter Dock

Veilig en betrouwbaar

Het Spotter® GPS Kinderhorloge is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking. De privacy van iedere gebruiker is volledig gewaarborgd.  Lees hier meer over  beveiliging en privacy.

Kind GPS tracker veilig - Spotter

Of liever een GPS Kinderhorloge?

Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht is de Spotter GPS Watch een prettig en mooi horloge dat uw kind met plezier zal dragen.   Uw kind kan kiezen uit twee kleuren; Pink princess of Green army.

Spotter GPS Watch

GPS Horloge Kind_polsen

Veel gestelde vragen GPS tracker kind (FAQ)

Wat is een kind GPS tracker?

Het is een klein apparaatje van enkele centimeters voorzien van GPS en GPRS verbinding. Hiermee kan een locatie worden bepaald  waardoor u weet waar uw kind is. Daarnaast beschikt de Spotter GPS tracker over nog meer handige functies.

Hoe traceer ik mijn kind?

U geeft de GPS tracker mee aan uw kind en bekijkt waar hij of zij is via onze online software of app. Door middel van GPS en GPRS wordt de locatie  bepaald en via een beveiligde verbinding verstuurd.

 

Wat is de beste GPS tracker voor kinderen?

Ons advies is de Spotter GPS tracker voor kids!  Een kleine GPS tracker waarmee je altijd weet waar je kind is en is geweest. Met daarnaast nog tal van andere functies. Betaalbaar en zonder abonnement.

Welke leeftijd een GPS tracker voor kinderen?

Een GPS tracker kan je al  vanaf 4 a  5 jaar gebruiken. Je plaatst de GPS tracker in de jas of tas en je kind kan gaan buitenspelen.

Werkt een kind GPS tracker overal?

De Spotter kind GPS tracker werkt door héél Europa. En is voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart  waarbij per land wordt bepaald wat de beste provider is om gebruik van te maken.

 

Heb ik een abonnement nodig?

U werkt met een prepaid tegoed waarbij u kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden. Tijdens deze periode kunt u gebruik maken van alle functies. Na deze periode stopt  dit en kunt u zelf weer bepalen wanneer u er gebruik van wilt maken. Geen gebruik = geen kosten.

Hoeveel kost een GPS tracker voor kinderen?

U heeft al een GPS tracker voor u kind voor eenmalig € 99,95 incl. BTW.  Vervolgens heeft u geen abonnement nodig of een contract. De Spotter werkt namelijk met een prepaid tegoed. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed waarbij 3 maanden € 17,95 is.

Hoe lang gaat de batterij mee van een GPS tracker?

Goede vraag! De Spotter GPS tracker voor kinderen heeft een interne batterij die maximaal 5 dagen mee kan zonder tussentijds op te laden. Bij regelmatig gebruik laadt u de Spotter na 2 a 3 dagen weer op.   Dit kan de bijgeleverde oplaadkabel of via een handige Spotter Dock.

Hoe werkt een kind GPS tracker?

De Spotter is voorzien van GPS (satellieten) en GPRS (simkaart) wat ervoor zorgt dat er een locatie kan worden bepaald en verstuurd. Als er een locatie is bepaald, wordt deze via een beveiligde verbinding verstuurd (VPN) naar onze online software. Hier wordt de data verwerkt en zichtbaar gemaakt. U logt vervolgens in via de online software en app en ziet hier de locatie en meldingen die worden verstuurd door de Spotter GPS tracker.

Wat kan ik allemaal met een kind GPS tracker?

De Spotter GPS tracker voor kinderen geeft u de volgende mogelijkheden:

 • Weten waar uw kind is
 • Bellen naar uw kind via de Spotter
 • Meldingen ontvangen bij het binnen- en buitenkomen van een zone
 • Het ontvangen van SOS-meldingen  als uw kind alarm slaat
Wat is een zone?

U kunt verschillende gebieden markeren als “zone”. Denk bijvoorbeeld aan het huisadres, school, het bos of welke zone u maar wilt aanmaken. Via de online software trekt u een cirkel over dit gebied. Vervolgens krijgt u een melding zodra uw kind de zone binnen of buitenkomt. Handig bijvoorbeeld als u uw kind alleen naar school laat fietsen. U krijgt dan direct een berichtje als hij is aangekomen op  school of vertrekt.

Heb ik een simkaart nodig?

Het fijne is dat de Spotter GPS tracker voor kinderen standaard al voorzien is van een beveiligde simkaart. U hoeft zelf dus geen prepaid simkaart aan te schaffen.

Welke app moet ik gebruiken?

De Spotter app is geschikt voor iOS en Android en gratis de downloaden in de Appstore en Playstore.

Kan ik met meerdere personen tegelijkertijd inloggen?

Jazeker, iedereen die de  inloggegevens van het Spotter account heeft kan inloggen. Dit kan tegelijkertijd en met zoveel mensen als u maar wenst. Elke gebruiker die is ingelogd krijgt  pushmeldingen binnen op de smartphone. Bijvoorbeeld bij het verlaten van een zone of wanneer de SOS-knop is ingedrukt.

Is een GPS tracker geschikt voor een kleuter?

De Spotter GPS tracker is geschikt voor kleuters. Met het bijgeleverde keycord kan de Spotter GPS tracker gemakkelijk om de hals van een kleuter worden gedragen. Of stop de GPS tracker in de zak of tas en weet waar je kleuter is.

Hoe waterbestendig is de GPS tracker?

De Spotter GPS tracker heeft een waterbestendigheidsclassificatie van IP67, wat betekent dat hij beschermd is tegen onderdompeling in water tot 1 meter diep gedurende maximaal 30 minuten.

Kan ik meerdere GPS trackers beheren via één account?

Ja, je kunt meerdere kind GPS trackers beheren vanuit één account in onze online software en app. Ideaal voor gezinnen met meerdere kinderen.

Kan ik deze kinder GPS tracker gebruiken in andere landen buiten Europa?

Ja, met de wereldwijde dekkingsoptie kun je de Spotter GPS tracker bijna overal ter wereld gebruiken. Controleer de beschikbaarheid en tarieven op onze website.

Hoe lang duurt het om de GPS tracker op te laden?

Deze kids GPS tracker kan in ongeveer 1,5 tot 2 uur volledig worden opgeladen via de meegeleverde oplaadkabel of Spotter Dock.

Hoe kan ik het prepaid tegoed voor mijn GPS tracker opwaarderen?

Je kunt eenvoudig het prepaid tegoed voor je GPS tracker opwaarderen via de Spotter app of onze website. Kies uit verschillende prepaid opties (3, 6 of 12 maanden) en betaal veilig online.

Is er een garantie op deze kind GPS tracker?

Ja, alle Spotter GPS trackers zijn gedekt door een garantie van 2 jaar. Voor eventuele garantieclaims kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Kan ik een melding ontvangen als de batterij bijna leeg is?

Ja, je ontvangt een melding via de app wanneer de batterij van de GPS tracker bijna leeg is, zodat je tijdig kunt opladen.

Hoe veilig is de verbinding met de Spotter app?

De verbinding met onze app en online software is beveiligd met de nieuwste encryptietechnologieën, zodat alle gegevens veilig worden verzonden en opgeslagen.

Kan ik de GPS tracker ook gebruiken voor andere doeleinden dan kinderen?

Ja, de veelzijdige Spotter GPS tracker is ook geschikt voor senioren, huisdieren, voertuigen en waardevolle bezittingen zoals bagage.

Waarom kies je voor de kind GPS tracker van Spotter?

Bij Spotter willen we je niet alleen de beste GPS trackers voor kinderen bieden, maar ook een zorgeloze ervaring. Daarom leveren we elke kind GPS tracker inclusief een simkaart, zodat je direct kunt beginnen zonder gedoe met abonnementskosten of contracten. Als Nederlands merk zijn we trots op onze lokale klantenservice, die altijd voor je klaarstaat om te helpen met eventuele vragen of problemen. We leveren ook veilige producten die voldoen aan alle Europese veiligheidsrichtlijnen, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze kids trackers.

De Spotter GPS tracker is ontworpen om ouders gemoedsrust te geven terwijl hun kinderen buiten spelen of onderweg zijn. De GPS-trackers voor kinderen zijn compact, betrouwbaar en voorzien van geavanceerde functies die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van ouders en kinderen.

Een van de belangrijkste voordelen van de Spotter kind GPS tracker is de locatiebepaling. Ouders kunnen via de Spotter app of het online platform altijd en overal de exacte locatie van hun kind volgen. Dit zorgt ervoor dat ouders gerustgesteld zijn en snel kunnen handelen in geval van nood. Deze GPS tracker kind maakt gebruik van nauwkeurige GPS-technologie die locaties binnen en buiten de stad betrouwbaar bepaalt, met updates op regelmatige intervallen voor goede monitoring.

Veiligheid staat centraal bij Spotter, daarom zijn onze GPS trackers uitgerust met een SOS-knop die kinderen kunnen gebruiken om direct hulp te vragen in noodsituaties. Het biedt ouders gemoedsrust en kinderen een gevoel van veiligheid en zelfvertrouwen tijdens hun avonturen.

Daarnaast zijn de Spotter GPS trackers voor kinderen eenvoudig in gebruik. Ze zijn klein en licht, dus gemakkelijk mee te nemen in een tas of jaszak. De batterij gaat lang mee, wat betekent dat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over het regelmatig opladen van de kindere tracker. Bovendien is de kids tracker waterdicht en robuust gebouwd, waardoor deze bestand is tegen de ruwe omstandigheden van dagelijks gebruik door kinderen.

Kies uw taal