Kies uw taal

Kinder smartwatch

Spotter® Smartwatch voor uw kind

Dé kinder smartwatch met uniek design en speciaal voor kids

De Spotter®  kinder smartwatch is speciaal voor kids en beschikt over tal van functionaliteiten. Zoals een GPS track en trace functie zodat u altijd kan zien waar uw kind is. Een belfunctie zodat u contact kan maken met uw kind. Laat alarmen afgaan als uw kind bijvoorbeeld naar huis moet komen of stel zones in. Met een geïntegreerde stappenteller ziet u precies hoe actief uw kind op een dag is. Ook kan uw kind contact  met u maken via de SOS-knop. De Spotter® kinder smartwatch is geschikt voor kids vanaf 2,5 jaar en verkrijgbaar in twee coole kleuren; Pink Princess en Green Army.  De ideale kinder smartwatch voor ouder en kind! 

Daarom de kinder smartwatch van Spotter®

 • Uniek design en tal van functies
 • Slechts 4,5 cm groot en 49 gram!
 • Gebruiksvriendelijke online applicatie en app
 • Voldoet aan Europese Veiligheidsrichtlijnen
 • Dekking in héél Europa, dus neem de kids smartwatch gerust mee op vakantie
 • Met geïntegreerde beveiligde prepaid simkaart
 • Geen abonnementskosten, prepaid gebruik
  Bestellen in de webshop

Kinder smartwatch functies

Afmetingen kinder smartwatch

De kinder smartwatch van Spotter® is zeer compact en prettig om de dragen. De smartwatch weegt slechts 49 gram, is 4,5 cm groot en inclusief band 21,5 cm lang.

Smartwatch kind Spotter - afmetingen

Zo werkt de Spotter® kinder smartwatch

Smartwatch kind Spotter - video

Online en handige app

De Spotter® kinder smartwatch  is heel gebruiksvriendelijk. U logt online in of via de Spotter app en maakt hier gebruik van alle functies.  De Spotter app is GRATIS te downloaden en geschikt voor iOS en Android.

Spotter - AppStore          Spotter - PlayStore

Kinder smartwatch online account

Kinder smartwatch met stappenteller

Bent u benieuwd hoeveel uw kind dagelijks beweegt? De Spotter® kinder smartwatch houdt bij hoeveel stappen er dagelijks worden gezet en reset deze na 24 uur. Behaalt uw zoon of dochter het gemiddelde van 5.000-6.000 stappen per dag of het gezonde streven van 10.000 stappen per dag? Kids vinden dit zelf ook heel leuk om te weten.

Kinder smartwatch stappenteller

Kinder smartwatch rennen

Stel verschillende zones in

Maak bijvoorbeeld een zone aan om het huis  of om een ander gebied en ontvang bericht bij het binnenkomen of verlaten van de zone.  U kunt maar liefst 10 verschillende zones aanmaken!

smartwatch kind Spotter - zones

Bel met uw kind

Ook bellen behoort tot de opties van de Spotter® kinder smartwatch. Handig als alternatief voor een mobiele telefoon.

Kinder smartwatch bellen

SOS-melding in geval van nood

Help… Er is iets aan de hand, en wat nu? Uw kind drukt op de SOS-knop van de smartwatch en u ontvangt direct een SOS-bericht met daarbij de locatie. U weet waar uw kind is en kan eventueel  bellen om te vragen wat er aan de hand is.

Smartwatch kind SOS knop - Spotter

Stel alarmklokken in

Met de kinder smartwatch kunt u drie verschillende alarmklokken instellen. Moet uw kind om 16:00 uur naar huis komen van het buitenspelen? Of op tijd terug zijn voor het eten van 18:00 uur? De kinder smartwatch laat op het gewenste tijdstip een alarm afgaan.

Kinder smartwatch wekker

Tring me!

Met deze functie laat u de smartwatch op afstand maximaal één minuut geluid maken.  Stel dat uw kind buiten speelt en even naar huis moet komen, dan laat u het geluid afgaan. Zo hoeft u niet naar uw  kind toe te gaan of buiten te roepen.  Uw kind komt nu naar u toe.

Kinder smartwatch tring me

Veilig en betrouwbaar

De Spotter® smartwatch voor kinderen is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering. Dit betekent dat deze smartwatch voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd. Lees hier meer over beveiliging en privacy.

 

Smartwatch kind veilig - Spotter

DAAR ZIJN WE TROTS OP!

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh staan honderden reviews van onze klanten. Van cijfers tot uitgebreide gebruikerservaringen.

Bekijk alle reviews

Geen abonnementskosten

Met de kinder smartwatch van Spotter® bent u heel flexibel, u bepaalt namelijk zelf het gebruik. U bestelt de Spotter® via de webshop  die standaard is voorzien van een geïntegreerde beveiligde prepaid simkaart.  Op deze simkaart krijgt u één maand gratis tegoed van ons.
U kiest vervolgens  een prepaid tegoed dat bij u past en kunt met dit tegoed gebruik maken van alle functionaliteiten.  Is het tegoed op, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u de kids smartwatch weer op wanneer  u er gebruik van wilt maken.  U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Aantal maandenTarief
3 maanden tegoed€ 14,99
6 maanden tegoed€  26,95
12 maanden tegoed€  47,88
Prijzen inclusief BTW. 

smartwatch kind zonder abonnement

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel  de Spotter®  smartwatch gemakkelijk en snel in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld,  is de volgende dag al in huis!
Bestellen in de webshop

Kinder Smartwatch Spotter

Kinder smartwatch uitzwaaien

Veel gestelde vragen (FAQ)

Wat kan ik met een kinder smartwatch?

De Spotter®  smartwatch voor kinderen is zeer geavanceerd en beschikt over de volgende functies:

 • GPS track en trace
 • Belfunctie
 • SOS-knop
 • Zones
 • Alarmen
 • Tring me (geluid op afstand laten afgaan)
 • Stappenteller
Hoe werkt een kinder smartwatch?

De Spotter® kinder smartwatch beschikt over verschillende functies die allen te gebruiken zijn via de online software en app van Spotter®. De locatie van de smartwatch wordt bepaald door middel van GPS  en via de interne simkaart (GPRS)  verstuurt. U logt online in en bekijk hier de gegevens.

Hoe kan ik mijn kind traceren?

U plaatst de smartwatch voor kids om de pols als uw kind naar buiten gaat. Vervolgens kunt u online en via de smartphone app de locatie bekijken. Op een kaart wordt de locatie van uw kind weergegeven. En u kunt zelfs tot in detail inzoomen.

Werkt een smartwatch voor kinderen overal?

De Spotter® kinder smartwatch werkt door héél Europa, wat niet bij alle smartwatches het geval is. Dus ook als u op vakantie gaat, kunt u de Spotter® smartwatch gewoon gebruiken. Wij adviseren de Spotter® buiten te gebruiken. Inpandig kan het bereik slechter zijn wat de nauwkeurigheid van de locatiebepaling kan beïnvloeden.

Hoeveel keer per dag stuurt de Spotter® smartwatch een locatie door?

De Spotter® smartwatch voor kids is uitgerust met een bewegingssensor die het verschil tussen beweging en stilstand herkent. Bij beweging wordt elke 5 minuten een locatie verstuurd die u direct online kunt bekijken op uw account of via de Spotter® app. Wanneer de Spotter® smartwatch niet in beweging is en niet gedragen wordt, wordt de locatie elke 5 uur verstuurd. Alle locaties kunt u gedurende 24 uur terugkijken, hierna worden de gegevens verwijderd.

Is er een smartwatch voor kinderen zonder abonnement?

Jazeker, de kinder smartwatch van Spotter® werkt zonder abonnement. U kunt kiezen uit een prepaid tegoed van 3, 6 of 12 maanden. Binnen deze periode kunt u de Spotter gebruiken en hierna stopt het. Zo kunt u de Spotter® enige tijd wegleggen en hierna weer gebruiken door het tegoed op te waarderen. Geen gebruik betekent dus geen kosten.

Smartwatch voor kind aanschaffen, wat zijn de kosten?

De Spotter® kinder smartwatch kost eenmalig € 89,95 en werkt met prepaid tegoed. Drie maanden tegoed kosten € 14,99, 6 maanden tegoed € 26,95 en 12 maanden tegoed € 47,88 incl. BTW.

Wat is een zone?

Op de Spotter® smartwatch voor kids kunt u verschillende zones instellen. Dit is een virtuele cirkel om een bepaald gebied. Bijvoorbeeld het huisadres, school of opa en oma. U maakt een zone aan en zodra uw kind in of uit de zone gaat ontvangt u hier een melding van.

Wat is een SOS-melding?

De Spotter® smartwatch kind is voorzien van een SOS-knop. Als uw kind hier op drukt, ontvangt u direct een pushbericht op uw smartphone samen met de locatie. Nu kunt u actie ondernemen of uw kind bellen via de Spotter®.

Maakt de Spotter® kinder smartwatch geluid?

Bij het aanzetten van de smartwatch hoort u een kort geluid. Hierna hoort u geen geluiden meer, behalve als er naar de smartwatch wordt gebeld gaat er een ringtoon af  of bij het gebruik van de functie “tring me”.

Hoe werkt de belfunctie van de Spotter® kinder smartwatch

De kinder smartwatch van Spotter® is voorzien van een handige belfunctie. Hiermee kunt u als ouder naar het kind bellen en met elkaar communiceren. Handig voor als uw kind nog geen telefoon heeft. Als ouder kunt u naar de Spotter® bellen, dit kan niet andersom.

Welke app kan ik gebruiken voor het traceren?

U kunt de Spotter® app gebruiken en gratis downloaden via de Appstore voor iOS en de Playstore voor Android. Na ontvangst van de Spotter® smartwatch voegt u deze toe aan de app en u kunt de kinder smartwatch in gebruik nemen.

Hoe lang blijft locatiegeschiedenis van de Spotter® smartwatch bewaard?

De locaties blijven gedurende 24 uur bewaard en zijn inzichtelijk via de online software en app.

Hoe lang gaat de batterij van de kinder smartwatch mee?

De batterijduur is tot 5 dagen met een gemiddelde van twee a drie dagen.

Hoe lang heb ik garantie op de kinder smartwatch van Spotter®?

De garantietermijn is 24 maanden. Mocht u een probleem ervaren met de smartwatch? Neem dan een kijkje op onze supportpagina met  de meest gestelde vragen (FAQ).

Met smartwatch kind bellen, kan dat?

Jazeker,  met de Spotter® smartwatch voor kinderen kind u ook naar uw kind bellen. De smartwatch is voorzien van een interne beveiligde simkaart die die mogelijk maakt.

Wat is de beste smartwatch voor kinderen?

Dat is in ieder geval een smartwatch die goed zit om de kinderpols, fijn werkt en veilig en betrouwbaar is. De Spotter® smartwatch voldoet  aan deze eisen. Daarnaast is het verstandig ook naar prijzen te kijken. Veel smartwatches werken door middel van een abonnement, de Spotter smartwatch op prepaid basis.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding