Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Taal

Hoe kan ik de Spotter retourneren?

Wat jammer dat u overweegt uw aankoop te retourneren.  Wij willen er graag alles aan doen om  het product aan uw wensen en verwachtingen te laten voldoen.  Als u het contactformulier op onze website invult, nemen we spoedig contact met u op. 


Retourneren bij defect 

Als de Spotter niet naar uw verwachting werkt,  kijkt onze klantenservice dit graag voor u na.  Vul het contactformulier in op onze website en u ontvangt binnen 48 uur bericht van ons. Vaak al binnen enkele uren. 


Retourneren binnen 14 dagen 

Mocht u als consument uw aankoop willen annuleren en retourneren, dan is dit mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Voor zakelijke  aankopen bestaat er geen recht tot ontbinding.

U kunt uw aankoop mét retourformulier toesturen naar onderstaand adres waarna het aankoopbedrag wordt gecrediteerd. 
Let op: zonder retourformulier kunnen wij uw retourzending niet in behandeling nemen. 

Spotter B.V.
T.a.v. afdeling support
Leeuwenhoekweg 20c
2661 CZ Bergschenhoek

Wilt u ervoor zorgen dat de retourzending voorzien is van:

Alleen wanneer het product en de verpakking in originele, complete, onbeschadigde staat verkeren, kan er aanspraak gemaakt worden op het recht van ontbinding. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen dienen te worden gevoegd bij de retourzending. Lees voordat u de garantie wil inroepen, eerst aandachtig de garantievoorwaarden door.

Tags: terugsturen, terugzenden, kapot, defect, niet naar wens

Kies uw taal

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding