Kies uw taal

Spotter

Dé kleine GPS tracker voor alles wat u lief is

Spotter is  een zeer gebruiksvriendelijke kleine GPS tracker die door haar compacte formaat en lichtgewicht gemakkelijk meegedragen kan worden. U geeft de Spotter mee aan uw kind, huisdier, opa/oma  of legt deze in uw auto, boot  of scooter  en u weet altijd de locatie.  Naast tracking and tracing beschikt de Spotter GPS tracker over meer handige functies.

Voordelen van de Spotter GPS Tracker

 • Prepaid gebruik
 • Géén abonnementskosten of vaste contracten
 • Compact formaat (61 x 44 x 16 mm)
 • Lichtgewicht (35 gram)
 • Zeer gebruiksvriendelijke software
 • Werking in héél Europa zonder meerprijs
 • Uniek design

Spotter bestellen

GPS tracker - Spotter

Traceer wat u wilt

Bagage of een boot, een fiets of uw kind, u kunt alles traceren met de Spotter GPS Tracker. Doordat deze GPS tracker mobiel is en voorzien van een eigen accu, kunt u de Spotter overal plaatsen waar u wilt. De Spotter kan  tot wel 5 dagen lang traceren op de accu voordat deze opgeladen moet worden.

Spotter GPS Tracker_1

Functies van deze kleine GPS tracker

Met de Spotter GPS tracker weet u niet alleen waar uw kind is, u beschikt over veel meer interessante functionaliteiten:

 • SOS-meldingen ontvangen
 • Veiligheidszone instellen
 • Automatische locatieafgifte
 • Telefoongesprek voeren

GPS tracker Spotter - functies

ONLINE ACCOUNT EN SMARTPHONE APP

Via een zeer gebruiksvriendelijk online account of de  Spotter app, bekijkt u de locaties van uw Spotter.  De Spotter GPS tracker verstuurt  tijdens beweging automatisch elke  60 seconden  een locatie en bij stilstand elke 30 minuten.  Alle locaties kunt u gedurende 24 uur terugkijken. De app  kunt u gratis downloaden en is geschikt voor Android en iOS.

GPS tracker Spotter - online

Bekijk de video

gps tracker spotter

Zo werkt de Spotter® GPS tracker

De Spotter werkt door middel van GPS en GPRS en is voorzien van een beveiligde simkaart. De Spotter GPS tracker bepaalt de locatie door middel van GPS en verstuurt deze via het GSM netwerk naar onze software. Hierop worden de gegevens verwerkt en zichtbaar gemaakt voor u. Alles volledig beveiligd en volgens de EU-veiligheidseisen.

GPS tracker Spotter - werking

Veilig en betrouwbaar

De GPS trackers van Spotter zijn veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd.   Lees hier meer over beveiliging en privacy.

GPS tracker veilig - Spotter

Daar zijn we best trots op!

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh staan honderden reviews van onze klanten. Van cijfers tot uitgebreide gebruikerservaringen.

Bekijk alle reviews

PREPAID GEBRUIK - DUS GEEN ABONNEMENT

U zit niet vast aan contracten of abonnementskosten. De Spotter GPS tracker werkt op prepaid basis. Dit betekent dat u de Spotter opwaardeert wanneer u er gebruik van wilt maken. Betaalbaar en Flexibel.  U kunt kiezen uit de volgende  tegoeden:

Aantal maandenTarief
3 maanden tegoed€  14,99 incl. BTW
6 maanden tegoed€  26,95 incl. BTW
12 maanden tegoed€  47,88 incl. BTW

U ontvangt de eerste maand gratis tegoed!

GPS tracker - Prepaid gebruik

Bestel gemakkelijk en snel in de webshop

Bestel de Spotter GPS  Tracker gemakkelijk en snel in de webshop voor € 89,95 incl. BTW. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag   al in huis.

Spotter bestellen

Spotter GPS tracker

OF LIEVER EEN GPS HORLOGE?

U kunt ook kiezen voor een GPS horloge voor kinderen of een GPS horloge voor volwassenen.   Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht is de Spotter GPS Watch een prettig en mooi horloge om te dragen.

Kind GPS horloge GPS horloge

GPS tracker horloge - Spotter

Veel gestelde vragen over GPS trackers

Wat is een GPS tracker?

Een GPS tracker is een klein kastje van enkele centimeters groot voorzien van een simkaart (GPRS) en GPS (satellieten).  Hierdoor kan een  locatie worden bepaald en vervolgens worden uitgestuurd naar  onze Spotter software. Hierop bekijkt u de locatie en weet u altijd waar hetgeen is dat u wilt traceren.

Hoe gebruik ik deze GPS tracker?

U geeft de Spotter GPS tracker mee aan een persoon of plaatst deze in een object zoals een auto, boot of wat u ook wilt traceren. Vervolgens logt u in op de Spotter software via de computer of app en bekijkt u de gegevens. Daarnaast beschikt de Spotter GPS tracker over tal van andere handige functies.

Werkt een GPS tracker overal?

De Spotter GPS tracker werkt door héél Europa. En is voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart  waarbij per land wordt bepaald wat de beste provider is om gebruik van te maken.  Zo kunt u ook in het buitenland gebruik maken van de GPS tracker zonder meerprijs. Ook handig voor op vakantie!

Heb ik een abonnement nodig?

Nee, u heeft geen abonnement of contract nodig om gebruik te maken van de Spotter GPS tracker. U werkt met een prepaid tegoed waarbij u kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden. Tijdens deze periode kunt u gebruik maken van alle functies. Na deze periode stopt  dit en kunt u zelf weer bepalen wanneer u er gebruik van wilt maken. Geen gebruik = geen kosten.

Hoeveel kost een Spotter GPS tracker?

U heeft al een Spotter GPS tracker voor eenmalig € 89,95 incl. BTW.  Vervolgens heeft u geen abonnement nodig of een contract. De Spotter werkt namelijk met een prepaid tegoed. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed waarbij 3 maanden € 14,99 bedraagt.

Hoe lang gaat de batterij mee?

Goede vraag! De Spotter GPS tracker heeft een interne batterij die maximaal 5 dagen mee kan zonder tussentijds op te laden. Bij regelmatig gebruik laadt u de Spotter na 2 a 3 dagen weer op.   Dit kan de bijgeleverde oplaadkabel of via een handige Spotter Dock.

Wat kan ik allemaal met een GPS tracker?

De Spotter GPS tracker geeft u de volgende mogelijkheden:

 • GPS tracking, online locaties bekijken.
 • Belfunctie, bel vanaf uw telefoon naar de Spotter.
 • Zonemeldingen, ontvangt bericht bij het binnenkomen en uitgaan van een zone.
 • SOS-alarm, druk op de knop en ontvangt direct een SOS-bericht plus locatie.
Wat is een zone?

U kunt verschillende gebieden markeren als “zone”. Denk bijvoorbeeld aan een huisadres, bos, instelling of wat u maar wilt aanmerken als zone. Via de online software trekt u een cirkel over dit gebied. Vervolgens krijgt u een melding zodra de GPS tracker  de zone binnen komt of uitgaat.

Heb ik een simkaart nodig?

Het fijne is dat de Spotter GPS tracker standaard voorzien is van een beveiligde simkaart. U hoeft zelf dus geen prepaid simkaart aan te schaffen. U waardeert het tegoed voor 3, 6 of 12 maanden op via uw Spotter account.

Welke app moet ik gebuiken?

U gebruikt de Spotter app om de gegevens van de Spotter GPS tracker te kunnen bekijken. De Spotter app kunt u gratis downloaden en is verkrijgbaar in de Appstore en Playstore.

Kan ik met meerdere personen tegelijkertijd inloggen?

Jazeker, iedereen die de  inloggegevens van het Spotter account heeft kan inloggen. Dit kan tegelijkertijd en met zoveel mensen als u maar wenst. Elke gebruiker die is ingelogd krijgt  pushmeldingen binnen op de smartphone. Bijvoorbeeld bij het verlaten van een zone of wanneer de SOS-knop is ingedrukt.

Is de Spotter GPS tracker veilig?

Jazeker. Al onze producten zijn veilig en betrouwbaar in gebruik. Zo wordt de Spotter standaard voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart waardoor deze alleen communiceert met onze software. Ook alle data wordt verzonden via een beveiligde VPN-verbinding en de data wordt gehost in beveiligde datacenters die voldoen aan Europese Veiligheidsrichtlijnen. Hoe wij dit precies doen leest u op deze pagina.

Tot hoever is het bereik van de Spotter GPS tracker?

De Spotter werkt door middel van GPS (satellieten) en GPRS (geïntegreerde simkaart). Hierdoor heeft de Spotter altijd bereik binnen heel Europa. Dus waar de Spotter GPS tracker ook is, u bekijkt online de locatie van de Spotter via uw smartphone of via de pc. Hierbij meer uitleg over de werking.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding