Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen Taal

Spotter® GPS tracker

Vrijheid en een gerust gevoel met onze GPS trackers.

Bestel nu
GPS tracker bagage - Spotter
99,-
Bestel nu

Spotter GPS tracker

Kleine mobiele GPS tracker die je gemakkelijk meeneemt of ergens in legt.

GPS trackers voor alles wat je lief is

Spotter is  een zeer gebruiksvriendelijke kleine GPS tracker die door haar compacte formaat en lichtgewicht gemakkelijk meegedragen kan worden. U geeft de Spotter mee aan uw kind, huisdier, opa/oma of legt deze in uw auto, boot of scooter en u weet altijd de locatie. Naast tracking and tracing beschikt de Spotter GPS tracker over meer handige functies.

Voor wie wil je een GPS tracker?

GPS tracker kind - Spotter

Kinderen

Altijd in contact met je kind tijdens het buitenspelen of op vakantie.

GPS tracker ouderen - Spotter

Senioren

Met een gerust gevoel alleen op stap.

GPS tracker huisdieren - Spotter

Huisdieren

Ontdek de avonturen van je kleine vriend.

GPS tracker waardevolle spullen - Spotter

Spullen

Weet altijd waar je spullen zijn door héél Europa.

Van GPS tracking tot bellen

Alle type producten zijn minimaal voorzien van de volgende functies:

 • GPS tracking
 • SOS-meldingen ontvangen
 • Veiligheidszone instellen
 • Automatische locatieafgifte
 • Telefoongesprek voeren

Bekijk onze GPS trackers

GPS tracker Spotter

Benieuwd wat anderen vinden?

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform   Kiyoh  lees je over hun ervaringen.

Ik gebruik de spotter voor in mijn koffer en zie via mijn smartphone waar hij is. Werkt super. Goed bereik en doet wat ik had verwacht.

Handig ding! Klein, werkt goed, snel geleverd en aardige klantenservice

Mijn zoontje heeft hem in zijn rugtas als hij alleen fietst naar school. Kan zien waar hij is en krijg een berichtje als hij aankomt op school. Bellen kan ook, maar heb ik nog niet vaak gedaan.

Online en op je smartphone

Via een zeer gebruiksvriendelijk online account of de  Spotter app, bekijkt u de locaties van uw Spotter.  De Spotter GPS tracker verstuurt  tijdens beweging automatisch elke  60 seconden  een locatie en bij stilstand elke 30 minuten.  Alle locaties kunt u gedurende 24 uur terugkijken. De app  kunt u gratis downloaden en is geschikt voor Android en iOS.

Spotter - PlayStore          Spotter - AppStore

GPS tracker Spotter - online

Zo werkt het

Daarom kies je voor Spotter

Welke product u ook kiest, dit zijn de voordelen:

 • Kwalitatieve en veilige producten (EU-regelgeving)
 • Geen abonnementen, prepaid gebruik
 • Gebruiksvriendelijke software & App
 • Werking door heel Europa, dus ook op vakantie
 • Alle producten worden inclusief beveiligde simkaart geleverd

GPS tracker Spotter app

Prepaid gebruik, dus geen abonnement

Met Spotter bent u heel flexibel. U bepaalt namelijk zelf het gebruik. Bij activatie kiest u voor welke periode u de Spotter wilt gaan gebruiken. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed. Binnen dit tegoed kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies. Is deze periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u de Spotter op wanneer u dat wilt. De Spotter wordt geleverd inclusief simkaart. In deze video leggen we precies uit hoe het werkt.

U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Aantal maandenTarief
3 maanden tegoed€  17,95
6 maanden tegoed€  34,95
12 maanden tegoed€  59,00
Prijzen inclusief BTW. 

GPS tracker - Prepaid gebruik

Vandaag besteld, vandaag verstuurd

Bestel vandaag de Spotter GPS tracker  in de webshop. Bestellingen op werkdagen voor 15:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd.

Spotter bestellen

Spotter GPS Tracker

En uiteraard veilig en betrouwbaar

De GPS trackers van Spotter zijn veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd.   Lees hier meer over beveiliging en privacy.

GPS tracker veilig - Spotter

Veel gestelde vragen over GPS trackers

Wat is een GPS tracker?

Een GPS tracker is een klein kastje van enkele centimeters groot voorzien van een simkaart (GPRS) en GPS (satellieten).  Hierdoor kan een  locatie worden bepaald en vervolgens worden uitgestuurd naar  onze Spotter software. Hierop bekijkt u de locatie en weet u altijd waar hetgeen is dat u wilt traceren.

Hoe gebruik ik deze GPS tracker?

U geeft de Spotter GPS tracker mee aan een persoon of plaatst deze in een object zoals een auto, boot of wat u ook wilt traceren. Vervolgens logt u in op de Spotter software via de computer of app en bekijkt u de gegevens. Daarnaast beschikt de Spotter GPS tracker over tal van andere handige functies.

Werkt een GPS tracker overal?

De Spotter GPS tracker werkt door héél Europa. En is voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart  waarbij per land wordt bepaald wat de beste provider is om gebruik van te maken.  Zo kunt u ook in het buitenland gebruik maken van de GPS tracker zonder meerprijs. Ook handig voor op vakantie!

Heb ik een abonnement nodig?

Nee, u heeft geen abonnement of contract nodig om gebruik te maken van de Spotter GPS tracker. U werkt met een prepaid tegoed waarbij u kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden. Tijdens deze periode kunt u gebruik maken van alle functies. Na deze periode stopt  dit en kunt u zelf weer bepalen wanneer u er gebruik van wilt maken. Geen gebruik = geen kosten.

Hoeveel kost een Spotter GPS tracker?

U heeft al een Spotter GPS tracker voor eenmalig € 99,95 incl. BTW.  Vervolgens heeft u geen abonnement nodig of een contract. De Spotter werkt namelijk met een prepaid tegoed. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed waarbij 3 maanden € 16,50 bedraagt.

Hoe lang gaat de batterij mee?

Goede vraag! De Spotter GPS tracker heeft een interne batterij die maximaal 5 dagen mee kan zonder tussentijds op te laden. Bij regelmatig gebruik laadt u de Spotter na 2 a 3 dagen weer op.   Dit kan de bijgeleverde oplaadkabel of via een handige Spotter Dock.

Wat kan ik allemaal met een GPS tracker?

De Spotter GPS tracker geeft u de volgende mogelijkheden:

 • GPS tracking, online locaties bekijken.
 • Belfunctie, bel vanaf uw telefoon naar de Spotter.
 • Zonemeldingen, ontvangt bericht bij het binnenkomen en uitgaan van een zone.
 • SOS-alarm, druk op de knop en ontvangt direct een SOS-bericht plus locatie.
Wat is een zone?

U kunt verschillende gebieden markeren als “zone”. Denk bijvoorbeeld aan een huisadres, bos, instelling of wat u maar wilt aanmerken als zone. Via de online software trekt u een cirkel over dit gebied. Vervolgens krijgt u een melding zodra de GPS tracker  de zone binnen komt of uitgaat.

Heb ik een simkaart nodig?

Het fijne is dat de Spotter GPS tracker standaard voorzien is van een beveiligde simkaart. U hoeft zelf dus geen prepaid simkaart aan te schaffen. U waardeert het tegoed voor 3, 6 of 12 maanden op via uw Spotter account.

Welke app moet ik gebuiken?

U gebruikt de Spotter app om de gegevens van de Spotter GPS tracker te kunnen bekijken. De Spotter app kunt u gratis downloaden en is verkrijgbaar in de Appstore en Playstore.

Kan ik met meerdere personen tegelijkertijd inloggen?

Jazeker, iedereen die de  inloggegevens van het Spotter account heeft kan inloggen. Dit kan tegelijkertijd en met zoveel mensen als u maar wenst. Elke gebruiker die is ingelogd krijgt  pushmeldingen binnen op de smartphone. Bijvoorbeeld bij het verlaten van een zone of wanneer de SOS-knop is ingedrukt.

Is de Spotter GPS tracker veilig?

Jazeker. Al onze producten zijn veilig en betrouwbaar in gebruik. Zo wordt de Spotter standaard voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart waardoor deze alleen communiceert met onze software. Ook alle data wordt verzonden via een beveiligde VPN-verbinding en de data wordt gehost in beveiligde datacenters die voldoen aan Europese Veiligheidsrichtlijnen. Hoe wij dit precies doen leest u op deze pagina.

Tot hoever is het bereik van de Spotter GPS tracker?

De Spotter werkt door middel van GPS (satellieten) en GPRS (geïntegreerde simkaart). Hierdoor heeft de Spotter altijd bereik binnen heel Europa. Dus waar de Spotter GPS tracker ook is, u bekijkt online de locatie van de Spotter via uw smartphone of via de pc. Hierbij meer uitleg over de werking.

Kies uw taal