Kies uw taal

Spotter

Dé kleine GPS tracker voor alles wat u lief is

Spotter is  een zeer gebruiksvriendelijke kleine GPS tracker die door haar compacte formaat en lichtgewicht gemakkelijk meegedragen kan worden. U geeft de Spotter mee aan uw kind, huisdier, opa/oma  of legt deze in uw auto, boot  of scooter  en u weet altijd de locatie.  Naast tracking and tracing beschikt de Spotter GPS tracker over meer handige functies.

Voordelen van de Spotter GPS Tracker

 • Prepaid gebruik
 • Géén abonnementskosten of vaste contracten
 • Compact formaat (61 x 44 x 16 mm)
 • Lichtgewicht (35 gram)
 • Zeer gebruiksvriendelijke software
 • Werking in héél Europa zonder meerprijs
 • Uniek design

Spotter bestellen

GPS tracker - Spotter

Traceer wat u wilt

Bagage of een boot, een fiets of uw kind, u kunt alles traceren met de Spotter GPS Tracker. Doordat deze GPS tracker mobiel is en voorzien van een eigen accu, kunt u de Spotter overal plaatsen waar u wilt. De Spotter kan  tot wel 5 dagen lang traceren op de accu voordat deze opgeladen moet worden.

Spotter GPS Tracker_1

Functies van deze kleine GPS tracker

Met de Spotter GPS tracker weet u niet alleen waar uw kind is, u beschikt over veel meer interessante functionaliteiten:

 • SOS-meldingen ontvangen
 • Veiligheidszone instellen
 • Automatische locatieafgifte
 • Telefoongesprek voeren

Lees meer over de functionaliteiten  van Spotter.

GPS tracker Spotter - functies

ONLINE ACCOUNT EN SMARTPHONE APP

Via een zeer gebruiksvriendelijk online account of de  Spotter app, bekijkt u de locaties van uw Spotter.  De Spotter GPS tracker verstuurt  tijdens beweging automatisch elke  60 seconden  een locatie en bij stilstand elke 30 minuten.  Alle locaties kunt u gedurende 24 uur terugkijken. De app  kunt u gratis downloaden en is geschikt voor Android en iOS.

Spotter App en PC

ZO WERKT DE SPOTTER® GPS TRACKER

gps tracker spotter

Veilig en betrouwbaar

De GPS trackers van Spotter zijn veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd.   Lees hier meer over beveiliging en privacy.

GPS tracker veilig - Spotter

Daar zijn we best trots op!

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh staan honderden reviews van onze klanten. Van cijfers tot uitgebreide gebruikerservaringen.

Bekijk alle reviews

PREPAID GEBRUIK - DUS GEEN ABONNEMENT

U zit niet vast aan contracten of abonnementskosten. De Spotter GPS tracker werkt op prepaid basis. Dit betekent dat u de Spotter opwaardeert wanneer u er gebruik van wilt maken. Betaalbaar en Flexibel.  U kunt kiezen uit de volgende  tegoeden:

Aantal maandenTarief
3 maanden tegoed€  14,99
6 maanden tegoed€  26,95
12 maanden tegoed€  47,88

U ontvangt de eerste maand gratis tegoed!

Prijzen inclusief BTW .

GPS tracker - Prepaid gebruik

Bestel gemakkelijk en snel in de webshop

Bestel de Spotter GPS  Tracker gemakkelijk en snel in de webshop voor € 89,95 incl. BTW. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag   al in huis.

Spotter bestellen

Spotter GPS tracker

OF LIEVER EEN GPS HORLOGE?

U kunt ook kiezen voor een GPS horloge voor kinderen of een GPS horloge voor volwassenen.   Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht is de Spotter GPS Watch een prettig en mooi horloge om te dragen.

Kind GPS horloge GPS horloge

GPS tracker horloge - Spotter
De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding