Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen  

Dé Mini GPS tracker van Spotter zónder abonnement

Traceer alles wat u maar wilt met de mini GPS tracker van Spotter. Een mobiele GPS tracker die makkelijk meegedragen kan worden en is voorzien van een interne accu die tot wel 5 dagen mee kan zonder bij te laden.  Of plaatst de Spotter in een koffer, scooter, auto of wat u maar wilt.   Via de Spotter software logt u online in of via een app en bekijkt de locatie van de mini GPS tracker. Naast het bekijken van locaties beschikt deze mini GPS tracker over meer functies zoals bellen en zones instellen. En is daarnaast voorzien van een SOS-knop zodat de drager van de Spotter alarm kan  slaan in geval van nood.

Voordelen van deze mini tracker

 • Slechts 6 cm groot (61 x 44 x 16 mm)
 • Weegt 35 gram
 • Prepaid gebruik
 • Géén abonnementskosten of vaste contracten
 • Zeer gebruiksvriendelijke software
 • Werking in héél Europa zonder meerprijs
 • Uniek design

Direct bestellen!

Mini GPS tracker - Spotter hand

Tevreden gebruikers. Lees wat anderen van Spotter vinden

Benieuwd wat anderen vinden? Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh lees je over hun ervaringen.

Lees de reviews

Traceer wat u wilt

Door het kleine formaat van de Spotter Mini GPS tracker kunt u het overal plaatsen waar u maar wilt. In de jaszak, tas, koffer, boot, scooter of wat u maar wilt traceren.

Mini GPS tracker - doelgroepen Spotter

Functies van deze kleine GPS tracker

Met de Spotter mini GPS tracker weet u niet alleen waar uw kind is, u beschikt over veel meer handige functies:

 • SOS-meldingen
 • Veiligheidszone instellen
 • Automatische locatieafgifte
 • Telefoongesprek voeren

Lees meer over de functionaliteiten   van de  Spotter mini GPS tracker

Mini GPS tracker Spotter - functies

Online account en App

Via de Spotter software logt u online in of via de app en bekijkt locaties van de mini GPS tracker.    De Spotter verstuurt  tijdens beweging automatisch elke  60 seconden  een locatie en bij stilstand elke 30 minuten.  Alle locaties kunt u gedurende 24 uur terugkijken. De app  kunt u gratis downloaden en is geschikt voor Android en iOS.

Mini gps tracker - online en app Spotter

Veilig en betrouwbaar

De mini GPS tracker van Spotter is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd.   Lees hier meer over beveiliging en privacy.

Mini GPS tracker - veilig

Flexibel. Geen abonnement.

Met Spotter bent u heel flexibel. U bepaalt namelijk zelf het gebruik. Bij activatie kiest u voor welke periode u de Spotter wilt gaan gebruiken. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed. Binnen dit tegoed kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies. Is deze periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u de Spotter op wanneer u dat wilt. De Spotter wordt geleverd inclusief simkaartIn deze video leggen we precies uit hoe het werkt.

U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Aantal maandenTarief
3 maanden tegoed€  17,95
6 maanden tegoed€  34,95
12 maanden tegoed€  59,00
Prijzen inclusief BTW .

GPS tracker geen abonnement Spotter

Vandaag besteld, vandaag verstuurd

Bestel de Spotter mini GPS  Tracker gemakkelijk en snel in de webshop voor € 99,95 incl. BTW. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis.

Direct bestellen!

Spotter mini gps tracker

Of liever een GPS horloge?

We hebben ook mini GPS trackers in de vorm van een GPS horloge. Deze kan worden gedragen door volwassenen en door  kinderen.  Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht is de Spotter GPS Watch een prettig en mooi horloge om te dragen.

Kind GPS horloge

Mini gps horloge

Kies uw taal