Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen Taal

Spotter® speciaal voor ouderen

Voor meer vrijheid en een gerust gevoel.

Bestel nu
Spotter GPS tracker
99,-
Bestel nu

Spotter GPS tracker

Dé GPS tracker voor ouderen mét SOS-knop

Het GPS Horloge bij Alzheimer en Dementie

Voortaan met een gerust gevoel alleen op stap

Onrust bij naasten wanneer iemand met   Alzheimer of Dementie    alleen naar buiten gaat komt vaak voor. Het Spotter GPS horloge neemt dit stukje onrust weg. Plaat het horloge om de pols en u weet altijd waar uw geliefde is. Online of via de Spotter app logt u gemakkelijk in en bekijkt de locatie. Ook kunt u bellen naar het GPS horloge, een zone instellen waarbij u bericht krijgt als iemand deze in of uit gaat,  een alarm instellen en meer. Ook is het GPS horloge voorzien van een SOS-knop die in geval van nood gebruikt kan worden waar direct een bericht van wordt verstuurd.

“Veel medewerkers uit de zorg, verzorgingstehuizen en familieleden van geliefden met Alzheimer of Dementie maken gebruik van de Spotter GPS Watch.  Wij zijn blij dat wij hieraan mogen bijdragen en hopen ook u binnenkort te mogen verwelkomen.”

Waarom de Spotter GPS Watch bij alzheimer en dementie?

  • Uniek design, compact en gemakkelijk te dragen
  • Slechts 4,5 cm groot en 49 gram
  • Gebruiksvriendelijke online applicatie en app
  • Veilig en betrouwbaar –  voldoet aan Europese Veiligheidsrichtlijnen
  • Dekking in héél Europa, dus neem het GPS horloge gerust mee op vakantie
  • Inclusief geïntegreerde beveiligde prepaid simkaart
  • Geen abonnementskosten, prepaid gebruik.
  • Interne klantenservice voor vragen tijdens het gebruik.

Spotter bestellen

senioren alarm horloge sos - Spotter

Tevreden gebruikers. Lees wat anderen van Spotter vinden

Benieuwd wat anderen vinden? Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh lees je over hun ervaringen.

Lees de reviews


Bekijk hoe ons GPS horloge voor alzheimer en dementie werkt

spotter-functies-new

Bekijk locaties online en via de App

U logt in via een online account en ziet direct de locatie van  het GPS horloge op een kaart verschijnen. En ook onderweg logt u gemakkelijk in via de app. De Spotter app is GRATIS te downloaden en geschikt voor   iOS  en   Android.

Spotter - AppStore          Spotter - PlayStore

horloge alzheimer dementie -online-app

Stel zones in en ontvang bericht bij het binnenkomen en verlaten

Op het GPS horloge kunt u tien verschillende zones instellen. Stel bijvoorbeeld een zone in rondom het huis, het park of een andere plek waar uw dierbare vaak komt. Verlaat diegene de zone, ontvangt u daar direct een melding van. Ook wanneer diegene de zone binnen komt.

horloge alzheimer dementie -zones

GPS Horloge mét belfunctie

Ook bellen behoort tot de opties. Bel naar  het GPS horloge en praat met elkaar.  Handig als alternatief voor wanneer iemand niet zo handig is met een mobiele telefoon.  Of wanneer u toch even wilt weten of alles nog steeds goed gaat.

gps-tracker-dementie-bellen-spotter

Vandaag besteld, vandaag verstuurd

Bestel  de Spotter GPS Watch voor  Alzheimer en Dementie gemakkelijk en snel in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld,  is de volgende dag in huis.

Spotter bestellen

GPS horloge alzheimer - Spotter verpakking

Spotter horloge alzheimer dementie bellen

Alarmmeldingen

Op het GPS horloge zit een SOS-knop die ingedrukt kan worden wanneer uw dierbare in nood is. U krijgt dan een SOS-bericht op uw smartphone samen met de locatie en kunt vervolgens de keuze maken om te bellen. Op deze manier kunt u in contact komen met uw dierbare, wat ook voor hem of haar een geruststellend gevoel is.

alarmmeldingen

Stel alarmklokken, handig!

Dit kan een wekker zijn voor in de ochtend of bijvoorbeeld een alarm voor het innemen van medicijnen op een bepaald tijdstip. U kunt drie verschillende alarmklokken instellen.

alarm instellen

Stimuleer de gezondheid

Bewegen is belangrijk voor de gezondheid. Door iedere dag 10.000 stappen te zetten wordt voldaan aan de norm voor een gezond leven. Met de ingebouwde stappenteller kunt u dagelijks bijhouden hoeveel stappen er zijn gezet. Ter vergelijking: 10.000 stappen staat gelijk aan 7 km wandelen. Gemiddeld zetten we 5.000-6.000 stappen per dag, maar met de extra motivatie van een stappenteller behaalt men al gauw de grens van 10.000 stappen.

stappenteller

TRING ME!

Met deze functie laat u het GPS horloge op afstand maximaal één minuut geluid maken.  Handig voor als u bijvoorbeeld een herinnering wilt  geven.

tringel me

Veilig en betrouwbaar

De Spotter GPS Watch is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd. Lees hier meer over beveiliging en privacy.

 

veilig en betrouwbaar

Geen abonnementskosten

Met Spotter bent u heel flexibel. U bepaalt namelijk zelf het gebruik. Bij activatie kiest u voor welke periode u de Spotter wilt gaan gebruiken. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed. Binnen dit tegoed kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies. Is deze periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u de Spotter op wanneer u dat wilt. De Spotter wordt geleverd inclusief simkaartIn deze video leggen we precies uit hoe het werkt.

U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Aantal maandenTarief
3 maanden tegoed€  17,95
6 maanden tegoed€  34,95
12 maanden tegoed€  59,00
Prijzen inclusief BTW. 

geen abonnement

Kies uw taal