Kies uw taal

GPS kinderhorloge

Peuter horloge mét GPS

Het Spotter® peuter horloge is  geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar.  Een klein hip GPS horloge speciaal voor kinderen. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat uw peuter met plezier zal dragen.   Uw peuter kan kiezen uit twee kleuren; pink princess of green army. Via een online account of app voor de Smartphone logt u in en ziet direct de locatie van uw peuter. Daarnaast beschikt het peuter horloge over een tal van anderen handige functies die we onderstaand verder toelichten.

Waarom het Spotter® peuter horloge?

  • Uniek design
  • Geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar
  • Klein formaat: slechts 4,5 cm groot en 44 gram!
  • Gebruiksvriendelijke online applicatie en app
  • Veilig en betrouwbaar –   voldoet aan Europese Veiligheidsrichtlijnen
  • Inclusief  geïntegreerde beveiligde prepaid simkaart
  • Dekking in héél Europa, dus neem het peuter horloge gerust mee op vakantie
  • Geen abonnementskosten
    Direct bestellen

Ideale afmetingen voor uw peuter

Het Spotter peuter horloge is zeer compact en prettig om de dragen voor kinderen. Het horloge weegt slechts 44 gram, is 4,5 cm groot  en inclusief band 25 of 21,5 cm,  afhankelijk van welke kleur u kiest.

Peuter horloge GPS - afmetingen

Zo werkt het Spotter peuter horloge

Peuter horloge - video

Peuter horloge- mogelijkheden

Bekijk online locaties en via de App

U logt in via een online account en ziet direct de locatie van het peuter horloge op een kaart verschijnen. En ook onderweg logt u gemakkelijk in via de app. De Spotter app is GRATIS te downloaden en geschikt voor   iOS  en   Android.

Spotter - AppStore          Spotter - PlayStore

Peuter horloge - online en app

Stel zones in om het peuter horloge

Maak bijvoorbeeld een zone aan om het huis, het adres van opa en oma of school. Zodra uw peuter de zone in of uit gaat ontvangt u hier bericht van. U kunt maar liefst 10 verschillende zones aanmaken!

Peuter horloge - zones

Peuter in nood?

Help!… Er is iets aan de hand, en wat nu? Uw peuter drukt op de SOS-knop en u ontvangt direct een SOS-bericht samen met de locatie van uw kind.

Peuter horloge - SOS

Peuter horloge - arm kind

Bellen met uw peuter

Ook bellen behoort tot de opties. Bel naar het Spotter peuter horloge en praat met uw kind.

Peuter horloge - bellen

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel  het Spotter peuter horloge gemakkelijk en snel in de webshop en profiteer van een scherpe korting. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld,  is de volgende dag al in huis.
Bestellen in de webshop

Peuter horloge - Spotter

Stimuleer beweging met de stappenteller

Het Spotter peuter horloge is niet alleen een GPS horloge, het is ook een activity tracker. U ziet precies hoeveel uw peuter op een dag beweegt. En voldoende beweging is belangrijk voor een kind. De Japanse arts Yoshire Hatano rekende uit dat mensen die rond de 10.000 stappen per dag zetten, een betere gezondheid hebben.

Peuter horloge - stappenteller

Peuter horloge - rennen

Stel alarmtijden in

Stel alarmtijden in en het Spotter peuter horloge gaat op deze tijden af. Handig voor als u uw peuter wilt herinneren aan een activiteit.

Peuter horloge - Wekker

Tring me!

Uw peuter een reminder geven? Met deze functie laat u een ringtoon op afstand afgaan.

Peuter horloge - tring me

Veilig en betrouwbaar

Het Spotter peuter horloge is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd. Lees hier meer over beveiliging en privacy.

Peuter horloge - veilig

Prepaid gebruik - geen abonnementskosten

Met het Spotter peuter horloge bent u heel flexibel, u bepaalt namelijk zelf het gebruik. U bestelt de het peuter horloge en vervolgens kiest u een prepaid tegoed dat bij u past. Binnen dit tegoed kunt u gebruik maken van alle functies. Is de periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u het peuter horloge weer op wanneer u dat wilt.  U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Aantal maandenTarief
1 maand tegoed€  4,99
6 maanden tegoed€  26,95
12 maanden tegoed€  47,88
Prijzen inclusief BTW. 

Geen abonnmentskosten_peuter horloge

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel  het Spotter peuter horloge gemakkelijk en snel in de webshop en profiteer van een scherpe korting. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld,  is de volgende dag al in huis.

Bestellen in de webshop

GPS kinderhorloge Spotter

Peuter horloge - zwaaien
De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding