Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen Taal
Pet Spotter katten en honden gps tracker

Spotter introduceert slimme katten en honden tracker

Primeur: kleinste prepaid gps-tracker voor huisdieren

BERGSCHENHOEK – Een wispelturige Maine Coon kat of een avontuurlijke Labrador? Met de kleinste gps-tracker voor katten en honden kunnen alle bewegingen van Nederlands populairste huisdieren nauwgezet worden gevolgd. Gps-specialist Spotter uit Bergschenhoek tekent voor de waterdichte prepaid tracker, die slechts 4 cm groot is en 21 gram weegt. Via desktop of de gratis app, geschikt voor iOS en Android, kunnen de katten- en hondenbezitters de avonturen van hun huisdier volgen.

De meeste meldingen van vermiste huisdieren zijn die van katten. Vorig jaar zijn er maar liefst 40.550 meldingen van vermiste katten binnengekomen bij stichting Amivedi. Er is altijd een piek te zien tijdens de zomermaanden en rond oud en nieuw. “Met een tracker is dit verleden tijd”, aldus Wendy Hofman, Marketing manager van Spotter. “Je kunt zones instellen, zoals het huisadres, park of bos. Als de kat aankomt in deze zone of deze verlaat, ontvang je hier bericht van. En we houden de hotspots van de kat bij, zodat je precies weet waar hij het liefst komt. Uiteraard kunnen ook honden of andere huisdieren op deze wijze gevolgd worden.”

Activity monitor
Dierenliefhebber Hofman is trots op de nieuwste gps-aanwinst: “Via desktop of de smartphone app kan bekeken worden waar je huisdier is en wat zijn meest bezochte plekken zijn. Maar de tracker kent meer handige functies, zoals alarmen waarmee je je kat of hond kunt trainen, bijvoorbeeld om naar huis te komen tijdens etenstijd. En als je bijvoorbeeld wil weten of je kat heel actief is of juist lui, hebben we een activity monitor ontwikkeld, waarmee je dit perfect ziet. Bovenal is de kleine afmeting van de tracker (41 mm x 13 mm) fijn voor je huisdier.”

Prepaid en door heel Europa
De Pet Spotter is waterdicht, werkt door heel Europa en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Er kunnen meerdere katten, honden of andere huisdieren aan één account toegevoegd worden. De Pet Spotter kost € 89,95 incl. BTW en is verkrijgbaar via www.spottergps.com. De simkaart is inclusief en hoeft dus niet te worden aangeschaft. Het gebruik is prepaid dus er zijn geen abonnementskosten. Bij het gebruik zijn alle kosten inbegrepen.

Over Spotter
Spotter, gevestigd in Bergschenhoek, is gespecialiseerd in gps track & trace-oplossingen voor de consumentenmarkt. De oprichters hebben jarenlange ervaring in de gps- en telecomsector waarbij track & trace-oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. De producten worden in-house ontwikkeld door een professioneel team developers. Meer info op www.spottergps.com.

Pet Spotter katten en honden gps tracker

« Terug

Kies uw taal