Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Taal

Speeltuin ‘t Gooi? Bekijk het overzicht plus een handige tip!

Kinderen kunnen slecht stil zitten, sterker nog ze bewegen altijd. Daarom is het leuk om op zoek te gaan naar een speeltuin in t Gooi. ‘t Gooi is een natuurrijke omgeving, met veel speeltuinen in de bossen. Een plek waar ze hun energie kwijt kunnen, maar vooral waar ze plezier kunnen hebben.

 

Speeltuinen in het Gooi

De speeltuin in ‘t Gooi heeft een grote speelweide waar de kinderen kunnen spelen. Er zijn diverse klimtoestellen, een theater en verschillende attracties. Ook zijn er vliegende bijtjes en een achtbaan.

Het speelpark heeft een eigen strand aan het Gooimeer. Er is een grote stormbaan die eindigt in het water. Met warm weer kunnen de kinderen lekker een beetje afkoelen.

Ook met slecht weer is het leuk om naar Speelpark Oud Valkeveen te gaan. Er zijn verschillende overdekte attracties. Er is een indoor speelhal met een wondere waterwereld en een bioscoop waar leuke en grappige tekenfilms gedraaid worden.

In de speeltuin en indoor speeltuin in ‘t Gooi is genoeg ruimte voor ouders met zicht op de
kids.

In het speelbos in ’t Laer kunnen kinderen zich helemaal uitleven. De kids kunnen spelen met water, zand, in bomen klimmen en hutten bouwen. Met de grote handpomp kunnen kinderen water pompen. Het bos is ook de ideale plek voor verstoppertje.

Het speelbos ’t Laer ligt in een stuk bos van het Gooise Natuurreservaat. Het bos is afgezet zodat de kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen.

Het Hertenkamp is gevestigd in Hilversum. Het is een kinderboerderij met herten, schapen, pony’s, ezels, varkens en geiten. Ook zijn er veel konijnen, cavia’s, boerderijkatten, vogels en een vijver met verschillende eenden. In het voorjaar zijn er vaak lammetjes te zien. Rond half juni zijn er vaak hertenkalfjes.

 

Indoor speeltuin in het Gooi

Media Ukkie Land is de eerste speeltuin met een beeld en  geluid experience speciaal voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Kinderen gaan via het sokkenpad het avontuur beleven, de ouders via het schoenenpad. De kids komen voor verschillende verleidingen te staan. Wordt het Piet Piraat of K3? Diego of Dora?

Deze indoorspeeltuin in ‘t Gooi heeft een prachtige locatie in een botanische kas midden in het Cantons.

Voor kinderen vanaf 3 jaar is er een leuke speurtocht. Ze krijgen ieder een eigen huisje (gebaseerd op de kas) met allemaal leuke opdrachten erin. De opdracht is om de naam van het vriendinnetje van Careltje te vinden. Als de kinderen het goed hebben krijgen ze na afloop een glaasje limonade.

Voor kinderen vanaf 12 jaar is er een escaperoom & Ipad parkspel. De oudere kinderen moeten het mysterie van de Botanische kas oplossen door goed samen te verwerken.

In de indoorspeeltuin in ‘t Gooi kunnen de kinderen klimmen en klauteren. Er is een grote ballenbak, maar ook klimmuren en trampolines. Voor alle leeftijden is er wat te doen.

De peuterhoek is voor kinderen tot 3 jaar. De kleine kinderen kunnen ongestoord spelen terwijl de hoek is afgeschermd en de ouders toezicht kunnen houden.

Voor de ouders is er een apart gedeelte waar ze kunnen zitten. In het voorjaar gaat het buitenterras open.

 

Handige tip!

Een oogje in het zeil houden als u kids druk bezig zijn in een outdoor speeltuin? Met het Spotter GPS Kinderhorloge weet u altijd waar uw kind is en kunt u contact maken met uw kinderen. Fijn voor u én voor uw kind. Het horloge werkt online en via de Spotter app. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat kinderen met plezier dragen. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen, zones instellen en meer.

Kies uw taal

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding