Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Taal

Dé GPS tracker voor uw scooter

De Spotter is een mobiele GPS tracker die u gemakkelijk in de buddy legt van uw scooter. Elke 60 seconden stuurt de Spotter GPS tracker een locatie van de scooter en bij stilstand elke 30 minuten. Deze locaties bekijkt u via uw online account en de GRATIS Spotter app voor de Smartphone en tablet. En ook wanneer de scooter de landgrenzen overgaat ontvangt u nog steeds locaties, de Spotter GPS Tracker werkt door heel Europa!  Bent u op zoek naar een  GPS tracker die wordt ingebouwd in de scooter?  Lees dan meer over de  Scooter GPS tracker  van TrackJack.

Scooter GPS Tracker

ZO WERKT SPOTTER

Online account & Smartphone app

Door middel van het Global Postitioning System (GPS) bepaalt de Spotter de actuele locatie van uw scooter. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de hoogste GPS-klasse wat ervoor zorgt dat locaties zeer nauwkeurig zijn. De Spotter GPS tracker is gekoppeld aan uw online account waarop u locaties bekijkt, functionaliteiten activeert en gegevens beheert. Doordat de Spotter volledig online werkt hoeft u geen software te installeren of licenties aan te schaffen. Vanaf elke locatie met internetverbinding logt u in, dit kan ook met meerdere personen tegelijk. Ook wanneer u onderweg bent heeft u de locaties binnen handbereik via de GRATIS Spotter Smartphone app.

Let op: Bij normaal gebruik gaat de Spotter  maximaal  7 dagen mee, hierna is de batterij leeg en dient deze opgeladen te worden. Als u de scooter wenst te beveiligen voor een langere periode adviseren wij de Spotter regelmatig op te laden of aan te sluiten op een externe accu.

Spotter App en PC

Voordelen Spotter GPS tracker

 • Prepaid gebruik
 • Géén abonnementskosten of vaste contracten
 • Compact formaat (61 x 44 x 16 mm)
 • Lichtgewicht (35 gram)
 • Zeer gebruiksvriendelijke software
 • Werking in héél Europa zonder meerprijs
 • Uniek design

 

scooter gps tracker

Functionaliteiten

 • Automatisch locaties van uw scooter
 • Veiligheidszone instellen
 • SOS-meldingen ontvangen
 • Telefoongesprek voeren

 

scooter gps tracker functies

Geen gebruik = Geen kosten

Met Spotter bent u heel flexibel. U bepaalt namelijk zelf het gebruik. Bij activatie kiest u voor welke periode u de Spotter wilt gaan gebruiken. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed. Binnen dit tegoed kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies. Is deze periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u de Spotter op wanneer u dat wilt. De Spotter wordt geleverd inclusief simkaart. U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Spotter GPS tracker€  89,95
3 maanden tegoed€ 16,50
6 maanden tegoed€  31,50
12 maanden tegoed€  54,00
Prijzen inclusief BTW. 

Digitaal horloge kind Spotter - zonder abonnement

DAAR ZIJN WE TROTS OP!

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh staan honderden reviews van onze klanten. Van cijfers tot uitgebreide gebruikerservaringen.

Bekijk alle reviews

Vandaag besteld is morgen in huis

Bestel de Spotter GPS Tracker gemakkelijk en snel in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag   al in huis.

Spotter bestellen

 

 

Spotter GPS tracker

Kies uw taal

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding