Kies uw taal

Spotter

GPS Tracker voor uw boot?

Beveilig uw boot met de GPS tracker van Spotter

De Spotter GPS tracker beveiligd uw boot als  u er niet bent. U legt de Spotter in de boot en u bekijkt via uw online account en Smartphone app de actuele locatie. De Spotter werkt door héél Europa zonder meerprijs. Voortaan met een gerust gevoel uw boot achterlaten!  Bent u op zoek naar een GPS tracker die wordt ingebouwd in de boot?  Lees dan meer over de  boot   GPS tracker  van TrackJack.

GPS tracker boot

ZO WERKT DE SPOTTER

Spotter gps tracker video

Zo werkt de Spotter GPS Tracker

De Spotter is een mobiele GPS tracker die op elke willekeurige plaatst in de boot kan worden gelegd. Door middel van het Global Postitioning System (GPS) bepaalt de Spotter de actuele locatie van de boot. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de hoogste GPS-klasse wat ervoor zorgt dat locaties zeer nauwkeurig zijn. Vervolgens worden deze locaties verstuurt naar uw online account, waarop u alle gegevens bekijkt. En bent u onderweg? Dan bekijkt u de locaties via de GRATIS Spotter Smartphone app.

Let op: Bij normaal gebruik gaat de Spotter maximaal  7 dagen mee, hierna is de batterij leeg en dient deze opgeladen te worden. Als u de boot wenst te beveiligen voor een langere periode adviseren wij de Spotter aan te sluiten op een externe accu.

Spotter App en PC

Functionaliteiten

 • Automatisch locaties van uw boot
 • Veiligheidszone instellen
 • Telefoongesprek voeren
 • SOS-meldingen ontvangen

 

Boot gps tracker

Voordelen Spotter GPS tracker

 • Prepaid gebruik
 • Géén abonnementskosten of vaste contracten
 • Compact formaat (61 x 44 x 16 mm)
 • Lichtgewicht (35 gram)
 • Zeer gebruiksvriendelijke software
 • Werking in héél Europa zonder meerprijs
 • Uniek design

 

Kleine boot gps tracker

Geen gebruik = Geen kosten

De Spotter WECARE is een kwalitatief hoogwaardige GPS tracker voor een betaalbare prijs en werkt op Prepaid basis. U zit niet vast aan contracten of abonnementskosten, u waardeert de Spotter op wanneer u er gebruik van wilt maken.   U kunt kiezen uit:

Spotter WECARE€  89,95
3 maanden tegoed€  16,50
6 maanden tegoed€  31,50
12 maanden tegoed€  54,00
Prijzen inclusief BTW. 

DAAR ZIJN WE BEST TROTS OP!

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh staan honderden reviews van onze klanten. Van cijfers tot uitgebreide gebruikerservaringen.

Bekijk alle reviews

Vandaag besteld is morgen in huis

Bestel de Spotter WECARE gemakkelijk en snel in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag   al in huis.

Spotter bestellen

Spotter WECARE GPS Tracker
De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding