Kies uw taal

GPS horloge kind

Hét GPS horloge voor uw kind

Een GPS kinderhorloge? Het Spotter GPS kinderhorloge is speciaal ontwikkeld voor kids en heeft een klein polsbandje. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi GPS kinderhorloge dat uw kind met plezier zal dragen. Verkrijgbaar in twee kleuren; pink princess of green army. Geschikt voor kinderen vanaf 2,5 tot 11 jaar oud.

Via een online account of app voor de Smartphone logt u in en ziet direct de locatie van uw kind. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen, zones instellen en meer wat we onderstaand verder toelichten.

Daarom kiest u voor het Spotter Kinderhorloge

  • GPS Kinderhorloges met uniek design
  • Klein formaat: slechts 4,5 cm groot en 44 gram!
  • Gebruiksvriendelijke online applicatie en app
  • Veilig en betrouwbaar –   voldoet aan Europese Veiligheidsrichtlijnen
  • Inclusief  geïntegreerde beveiligde prepaid simkaart
  • Dekking in héél Europa, dus neem het kind GPS horloge gerust mee op vakantie
  • Geen abonnementskosten
    Direct bestellen

Horloge met ideale afmetingen voor uw kind

Het Spotter  kind GPS horloge is zeer compact en prettig om de dragen voor kinderen. Het kind GPS horloge weegt slechts 44 gram, is 4,5 cm groot  en inclusief band 25 of 21,5 cm,  afhankelijk van welke kleur u kiest.

GPS Horloge Kind - afmetingen

Zo werkt het Spotter GPS kinderhorloge

Hét GPS horloge voor kinderen

GPS Horloge Kinds - functies

Bekijk online locaties en via de App

U logt in via een online account en ziet direct de locatie van het kind GPS horloge op een kaart verschijnen. En ook onderweg logt u gemakkelijk in via de app. De Spotter app is GRATIS te downloaden en geschikt voor   iOS  en   Android.

Spotter - AppStore          Spotter - PlayStore

GPS horloge kind online account

Stel zones in om het kind GPS horloge

Maak bijvoorbeeld een zone aan om het huis, het adres van opa en oma of school. Zodra uw kind de zone in of uit gaat ontvangt u hier bericht van. U kunt maar liefst 10 verschillende zones aanmaken!

GPS horloge kind - zones

Kind in nood?

Help!… Er is iets aan de hand, en wat nu? Uw kind drukt op de SOS-knop en u ontvangt direct een SOS-bericht samen met de locatie van uw kind.

GPS horloge kind - SOS alarm

GPS horloge kind ingezoomd

Bellen met uw kind via het GPS horloge

Ook bellen behoort tot de opties. Bel naar de het Spotter  GPS horloge en praat met uw kind. Ook handig als alternatief voor een mobiele telefoon.

GPS horloge kind - bellen

Daar zijn we best trots op!

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh staan honderden reviews van onze klanten. Van cijfers tot uitgebreide gebruikerservaringen.

Bekijk alle reviews

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel  de Spotter GPS Watch voor kids gemakkelijk en snel in de webshop en profiteer van een scherpe introductiekorting. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld,  is de volgende dag al in huis.
Bestellen in de webshop

Spotter GPS Horloge kind verpakking

Stimuleer beweging met de stappenteller

De Spotter GPS Watch is niet alleen een kind GPS horloge, het is ook een activity tracker. U ziet precies hoeveel uw kind op een dag beweegt. En voldoende beweging is belangrijk voor een kind. De Japanse arts Yoshire Hatano rekende uit dat mensen die rond de 10.000 stappen per dag zetten, een betere gezondheid hebben.

GPS horloge kind - stappenteller

GPS horloge kind Spotter rennen

Stel alarmtijden in

Stel alarmtijden in en de Spotter GPS Watch gaat op deze tijden af. Handig voor als u uw kind wilt herinneren aan een activiteit.

GPS horloge kind - wekker

Tring me!

Bent u de Spotter GPS Watch kwijt of wilt u uw kind een reminder geven? Met deze functie laat u een ringtoon op afstand afgaan.

GPS horloge kind - Tring me

Veilig en betrouwbaar

De Spotter GPS Watch is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd. Lees hier meer over beveiliging en privacy.

Veilig GPS Horloge

Geen abonnement, prepaid gebruik

Met de Spotter GPS Watch bent u heel flexibel, u bepaalt namelijk zelf het gebruik. U bestelt de Spotter GPS Watch en vervolgens kiest u een prepaid tegoed dat bij u past. Binnen dit tegoed kunt u gebruik maken van alle functies. Is de periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u het kind GPS horloge weer op wanneer u dat wilt.  U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Aantal maanden Tarief
1 maand tegoed €  4,99
6 maanden tegoed €  26,95
12 maanden tegoed €  47,88
Prijzen inclusief BTW

GPS kinderhorloge zonder abonnement

Bekend van TV en andere media

Het Spotter is gespot door verschillende media zoals; De Telegraaf,  Hart van Nederland, Radio 1, Linda, Nieuwsuur en meer. Bekijk onderstaand de artikelen en fragmenten.

In de media

Kind GPS horloge - Spotter Hart-van-Nederland

Lees de ervaring van moeder Ingrid en dochter Emma

Moeder Ingrid gebruikt het Spotter GPS horloge voor haar dochtertje Emma van 7 jaar en heeft hier een review over geschreven. Benieuwd wat zij ervan vinden?

Lees het artikel

Ingrid-en-Emma

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel  de Spotter GPS Watch voor kids gemakkelijk en snel in de webshop en profiteer van een scherpe korting. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld,  is de volgende dag al in huis.
Bestellen in de webshop

Spotter GPS Horloge kind verpakking

Mag ik mijn kind volgen met een GPS horloge?

Jazeker, als  ouder mag u een kind volgen door met een GPS horloge. Hoe dit precies zit en wat de wetgeving hierover zegt leggen we onderstaand verder uit.
Meer info

Kind GPS horloge privacy

Spotter bij Nieuwsuur: Hoe gaan ouders om met technologie voor kinderen?

Deel deze pagina