Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Taal

Functies van de Spotter GPS Watch

Met de Spotter GPS Watch traceert u alles wat u lief is. Het zeer gebruiksvriendelijke horloge is in verschillende maten verkrijgbaar en is geschikt voor jong en oud. De Spotter GPS Watch beschikt over een  tal van    functionaliteiten die onderstaand verder worden toegelicht.

GPS horloge - functies

Locaties bekijken

De Spotter GPS Watch is uitgerust met een bewegingssensor waardoor u tijdens beweging iedere 5 minuten een locatie  doorkrijgt die u bekijkt op uw online account of smartphone app. Als de Spotter GPS Watch stil ligt, wordt er elk uur een locatie doorgegeven. Mocht u op een bepaald moment willen weten waar de drager van de Spotter GPS Watch is en wilt u niet wachten op een nieuwe locatie, dan kunt u ervoor kiezen om de locaties handmatig op te vragen. Bij het activeren van deze functie ontvangt u 5 minuten lang iedere 20 seconden een locatie.

Bij elke locatie ziet u op een kaart precies waar het is, het tijdstip, het satellietbereik  en de gemeten snelheid op dat moment.  Elke locatie kunt u op straatniveau terugkijken door middel van de streetview functionaliteit.

Alle locaties worden gedurende 24 uur opgeslagen in de geschiedenis in uw online account.

 

GPS horloge - Account

Zones instellen

U kunt zelf een  zones aanmaken voor de Spotter GPS Watch.  Op het moment een zone wordt verlaten, ontvangt u direct bericht. Ter illustratie: u stelt een zone in rondom de wijk waarin u woont. Verlaat de Spotter GPS Watch deze zone, ontvangt u hier direct een melding van en zo ook zodra de drager de zone weer inkomt. U krijgt de melding  binnen als push-bericht op uw smartphone of tablet en de melding wordt ook per e-mail toegestuurd.

Meerdere zones instellen
Stel tot wel 10 verschillende zones in. U kunt niet alleen een thuiszone instellen, maar bijvoorbeeld ook een zone bij vrienden, familie of een zone rondom het park.

GPS horloge - zones

SOS alarm

In geval van een noodsituatie kan de SOS-knop ingedrukt worden. Deze bevindt zich aan de zijkant van de Spotter GPS Watch. Door de SOS-knop drie seconden ingedrukt te houden, wordt er direct een bericht gestuurd naar de gekoppelde gebruiker met de actuele locatie en de naam van de Spotter. Zo bent u altijd direct op de hoogte wanneer uw kind, ouder of partner zich onprettig voelt en graag contact wil.

GPS Horloge - Alarm

Bellen

En wilt u contact met de drager van de Spotter, dan is ook dit mogelijk. Mocht iemand zich bijvoorbeeld in een vervelende situatie bevinden en op de SOS-knop hebben gedrukt, belt u via de app naar de Spotter GPS Watch, deze gaat over en de drager neemt automatisch op. Ook makkelijk als uw kind nog geen mobiele telefoon heeft en u graag contact wilt of voor ouderen die niet met een telefoon overweg kunnen. U belt naar een Europees mobiel nummer, deze kosten zijn exclusief het prepaid tegoed.  Het is ook mogelijk om via Skype naar de Spotter te bellen, deze manier van bellen is  voordeliger.

GPS Horloge - Bellen

Binnenkort   lichten we meer functies toe.

Kies uw taal

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding