Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen Taal
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Garantieregeling

Onze producten zijn met de hoogste zorg ontwikkeld en samengesteld. Uw Spotter is voorzien van 2 jaar garantie. Dus mocht er een probleem zijn, kunt u de Spotter naar ons opsturen en lossen wij het probleem voor u op.  Neem de garantievoorwaarden goed door zodat u weet of  u in aanmerking komt voor garantie op uw product. 

Onze garantievoorwaarden

1. De garantietermijn bedraagt 2 jaar op de hardware. De garantietermijn gaat in vanaf het moment dat de hardware is geleverd. Als garantiebewijs geldt de aankoopbon van de hardware, bewaar deze dus goed.

2. Indien zich bij de uitvoering van de werkzaamheden, bij de gebruikte materialen of in de geleverde zaken zichtbare fouten, onvolkomenheden en/of gebreken voordoen die reeds op het moment van levering aanwezig moeten zijn geweest, zal Spotter B.V. binnen de garantietermijn die zaken – te harer keuze – kosteloos repareren dan wel vervangen.

3. Spotter B.V. staat er voor in dat de geleverde zaken over de eigenschappen beschikken die voor een normaal gebruik nodig zijn.

4. Er kan geen sprake zijn van een garantie op de hardware indien:

  • Er sprake is van normale slijtage, uitsluitend ter beoordeling aan Spotter B.V.;
  • Indien er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder begrepen reparaties die niet met toestemming van Spotter B.V. zijn verricht;
  •  Indien de originele factuur niet kan worden overlegd, is gewijzigd of onleesbaar is;
  •  Indien gebreken het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik;
  •  Indien de beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud;
  •  Indien aansluitstekkers, connectoren, bedrading is beschadigd en of gewijzigd.

Inroepen garantie

Indien de Spotter geen locaties meer afgeeft, adviseren wij deze stappen te doorlopen. Indien de Spotter zelf defect is (hardware) of er is een ander defect, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier. De klantenservice kijkt de Spotter voor u na en informeren u over de vervolgstappen. Afhankelijk van de antwoorden op deze vragen, ontvangt u een retouradres per e-mail waarnaar u de Spotter kunt toesturen. De klantenservice zal de Spotter onderzoeken en of een nieuwe naar u opsturen of het product repareren op kosten van Spotter B.V.

Kies uw taal