Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen Taal
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Hoe weet ik dat de batterij bijna leeg is?

Bij elk product wordt dit op een andere manier weergegeven, wat we onderstaand per product toelichten. 

Spotter GPS tracker

Als het blauwe LED-licht op de  Spotter GPS Tracker snel brandt, betekent dit dat de batterij minder dan 15% is.  Ook ziet u de batterijstatus in het Spotter account. Als u inlogt op het account, gaat naar de kaart en hier klikt op de Spotter, verschijnt er een scherm. In dit scherm ziet u de batterijstatus staan. 

Daarnaast ontvangt u een pushbericht via de Spotter app en een e-mail op het gekoppelde e-mailadres  als de batterij bijna leeg is. 

Spotter GPS Watch

Voor de  Spotter GPS Watch  geldt dat er op het display van het horloge rechtsboven een batterij afgebeeld staat. Hier ziet u hoe vol de batterij is. Ook ziet u de batterijstatus in het Spotter account. Als u inlogt op het account, gaat naar de kaart en hier klikt op de Spotter, verschijnt er een scherm. In dit scherm ziet u de batterijstatus staan. 

Daarnaast ontvangt u bij een batterijpercentage van minder dan 15% een pushbericht via de Spotter app en een e-mail op het gekoppelde e-mailadres . 

Pet Spotter

U ziet de batterijstatus in het Spotter account. Als u inlogt op het account, gaat naar de kaart en hier klikt op de Spotter, verschijnt er een scherm. In dit scherm ziet u de batterijstatus staan.  Als de Pet Spotter leeg is, hoort u een geluid en de Pet Spotter wordt uitgeschakeld. 

Daarnaast ontvangt u bij een batterijpercentage van minder dan 15% een pushbericht via de Spotter app en een e-mail op het gekoppelde e-mailadres. 

Spotter GPS Watch – Air

Voor de  Spotter GPS Watch Air  geldt dat er rechtsboven op het scherm van het horloge een batterij afgebeeld staat. Hier ziet u hoe vol de batterij is. Ook ziet u de batterijstatus in het Spotter account. Als u inlogt op het account, gaat naar de kaart en hier klikt op de Spotter, verschijnt er een scherm. In dit scherm ziet u de batterijstatus staan. 

Daarnaast ontvangt u bij een batterijpercentage van minder dan 15% een pushbericht via de Spotter app en een e-mail op het gekoppelde e-mailadres. 

Tags: op is, accu

Kies uw taal