Gezien bij Vara Kassa
SpotterSpotternl_NL

GPS Tracker voor uw koffer

Spotter-bagage

Zéér gebruiksvriendelijk GPS tracker van klein formaat

Raak u koffer of bagage niet meer kwijt met de Spotter. Een klein en compact mobiel GPS track en trace systeem die u gemakkelijk in uw bagage stopt en vervolgens online traceert. Via uw eigen online account bekijkt u actuele locaties en onderweg maakt u gebruik van de Spotter Smartphone app. Nooit meer uw waardevolle bagage uit het oog verliezen met Spotter!

  • Uw koffer/bagage online traceren
  • Werking via online account en Smartphone app
  • Werking door heel Europa zonder meerprijs

 

ZO WERKT SPOTTER

Spotter-video

Online account & Smartphone app

Door middel van het Global Postitioning System (GPS) bepaalt de Spotter de actuele locatie van uw koffer. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de hoogste GPS-klasse wat ervoor zorgt dat locaties zeer nauwkeurig zijn. De Spotter GPS tracker is gekoppeld aan uw online account waarop u locaties bekijkt, functionaliteiten activeert en gegevens beheert.

Doordat de Spotter volledig online werkt hoeft u geen software te installeren of licenties aan te schaffen. Vanaf elke locatie met internetverbinding logt u in, dit kan ook met meerdere personen tegelijk. Ook wanneer u onderweg bent heeft u de locaties binnen handbereik via de GRATIS Spotter Smartphone app.

 

Spotter App en PC
Spotter-afmetingen

Voordelen Spotter GPS tracker

  • Prepaid gebruik
  • Géén abonnementskosten of vaste contracten
  • Compact formaat (61 x 44 x 16 mm)
  • Lichtgewicht (35 gram)
  • Zeer gebruiksvriendelijke software
  • Uniek design

 

Geen gebruik = Geen kosten

De Spotter is een kwalitatief hoogwaardige GPS tracker voor een betaalbare prijs en werkt op Prepaid basis. U zit niet vast aan contracten of abonnementskosten, u waardeert de Spotter op wanneer u er gebruik van wilt maken.

Klik hier voor  meer informatie over het prepaid gebruik.
Lees hier meer over de  productinformatie van de Spotter.

Verkrijgbaar bij Kruidvat

De Spotter is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Bezoek één van de winkels of bestel online! Voor 20:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis.

De Spotter is ook  weer verkrijgbaar in  de  Kruidvat  filialen.

Direct bestellen!

GPS Tracker kind

Deel deze pagina