“Gezien bij Nieuwsuur en Editie NL
SpotterSpotternl_NL

GPS Tracker bij Dementie en Alzheimer

Onrust bij naasten wanneer iemand met dementie  of alzheimer alleen naar buiten gaat komt vaak voor. De Spotter GPS tracker neemt dit stukje onrust bij u en de persoon met dementie of alzheimer weg. Plaats de Spotter GPS tracker in de zak, tas of rollator en u weet altijd waar iemand is via uw online account of smartphone app. Of stel een zone in om een bepaald gebied en ontvang bericht als de zone wordt verlaten.

In geval van nood drukt de persoon met dementie of alzheimer op de SOS-knop en u ontvangt hier direct bericht van. Ook kunt u een telefonische verbinding tot stand brengen en met elkaar communiceren via de Spotter GPS tracker.  Lees hier  tips van   Stichting Alzheimer Nederland  betreft het omgaan met dementie.

GPS tracker dementie Spotter

Online account & Smartphone app

De Spotter GPS tracker is gekoppeld aan uw online account waarop u locaties bekijkt, functionaliteiten activeert en gegevens beheert.

Tijdens beweging wordt de locatie elke 60 seconden verstuurt en bij stilstand elke 30 minuten. Dit gebeurt automatisch, hier hoeft u geen handelingen voor uit te voeren.

Doordat de Spotter GPS tracker volledig online werkt hoeft u geen software te installeren of licenties aan te schaffen. Vanaf elke locatie met internetverbinding logt u in, dit kan ook met meerdere personen tegelijk. Ook wanneer u onderweg bent, heeft u de locaties binnen handbereik via de GRATIS Spotter Smartphone app.

GPS tracker Alzheimer Spotter

Functionaliteiten van de Spotter WECARE

U weet niet alleen waar de persoon met dementie zich bevindt, met de Spotter WECARE beschikt u over veel meer interessante functionaliteiten:

  • SOS-alarm in noodsituaties
  • Stel een veiligheidszone in
  • Automatische locatieafgifte
  • Telefoongesprek voeren

Meer over de functies

GPS tracker Alzheimer - functies

Voordelen Spotter GPS tracker

GPS tracker Senioren Alzheimer Dementie

VEILIG EN BETROUWBAAR

De Spotter GPS tracker bij Alzheimer en Dementie is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd.   Lees hier meer over beveiliging en privacy.

GPS tracker veilig - Spotter

Of liever een GPS Horloge?

Spotter GPS Watch

GPS horloge senioren

Prijzen

De Spotter WECARE is een kwalitatief hoogwaardige GPS tracker voor een betaalbare prijs en werkt op Prepaid basis. U zit niet vast aan contracten of abonnementskosten, u waardeert de Spotter WECARE op wanneer u er gebruik van wilt maken.   U kunt kiezen uit:

Spotter WECARE €  89,95
1 maand tegoed €  4,99
6 maanden tegoed €  26,95
12 maanden tegoed €  47,88
Prijzen inclusief BTW. 

Vandaag besteld is morgen in huis

Bestel de Spotter GPS tracker gemakkelijk en snel in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag   al in huis.

Direct bestellen!

Spotter WECARE GPS Tracker

Geen GPS systeem voor personen, maar voor de beveiliging van objecten of een GPS kilometerregistratie?  TrackJack Europe kan u hier wellicht verder mee helpen

Deel deze pagina