Kies uw taal

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Garantieregeling

Onze producten zijn met de hoogste zorg ontwikkeld en samengesteld. Uw Spotter is voorzien van 2 jaar garantie. Dus mocht er een probleem zijn, kunt u de Spotter naar ons opsturen en lossen wij het probleem voor u op.  Neem de garantievoorwaarden goed door zodat u weet of  u in aanmerking komt voor garantie op uw product. 

Onze garantievoorwaarden

1. De garantietermijn bedraagt 2 jaar op de hardware. De garantietermijn gaat in vanaf het moment dat de hardware is geleverd. Als garantiebewijs geldt de aankoopbon van de hardware, bewaar deze dus goed.

2. Indien zich bij de uitvoering van de werkzaamheden, bij de gebruikte materialen of in de geleverde zaken zichtbare fouten, onvolkomenheden en/of gebreken voordoen die reeds op het moment van levering aanwezig moeten zijn geweest, zal Spotter B.V. binnen de garantietermijn die zaken – te harer keuze – kosteloos repareren dan wel vervangen.

3. Spotter B.V. staat er voor in dat de geleverde zaken over de eigenschappen beschikken die voor een normaal gebruik nodig zijn.

4. Er kan geen sprake zijn van een garantie op de hardware indien:

  • Er sprake is van normale slijtage, uitsluitend ter beoordeling aan Spotter B.V.;
  • Indien er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder begrepen reparaties die niet met toestemming van Spotter B.V. zijn verricht;
  •  Indien de originele factuur niet kan worden overlegd, is gewijzigd of onleesbaar is;
  •  Indien gebreken het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik;
  •  Indien de beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud;
  •  Indien aansluitstekkers, connectoren, bedrading is beschadigd en of gewijzigd.

Inroepen garantie

Indien de garantie wordt ingeroepen, klikt u hier. Doorloop deze stappen om de werking van het product te controleren. Mocht dit niet het gewenste effect geven kunt u contact opnemen met de klantenservice. Indien nodig ontvangt u per e-mail een retouradres waarna u de Spotter kunt toesturen.  Wij controleren de Spotter, repareren deze of vervangen het voor een nieuw exemplaar. 

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding