Kies uw taal

Spotter

SOS bandje of GPS horloge?

Een SOS bandje voor kinderen plaatst u om de pols van uw kind. En mocht de kleine doerak er vandoor gaan, hoopt u dat iemand hem of haar tegen het lijf loopt en het nummer belt op het SOS bandje. Een manier die zeker kan werken om een kind terug te vinden, alleen bent u wel erg afhankelijk van de “vinder” van uw kind. Een GPS horloge wordt ook om de pols van het kind gedragen zoals een SOS bandje, maar dan weet u zelf waar uw kind. De locatie bekijkt u namelijk gemakkelijk op uw mobiel of online. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Interessant? We leggen het verder uit.

GPS horloge modern alternatief voor SOS bandje

SOS bandje GPS horloge video

Waarom een GPS horloge?

  • Zodat u zelf kunt zien waar uw kind is
  • Uniek design, leuk om te dragen voor kinderen
  • Klein formaat: slechts 4,5 cm groot en 44 gram!
  • Gebruiksvriendelijke online applicatie en app
  • Veilig en betrouwbaar –   voldoet aan Europese Veiligheidsrichtlijnen
  • Inclusief  geïntegreerde beveiligde prepaid simkaart
  • Dekking in héél Europa, dus neem het kind GPS horloge gerust mee op vakantie
  • Geen abonnementskosten
    Direct bestellen

Ideale afmetingen zoals een SOS bandje

De Spotter Watch is zeer compact en prettig om de dragen voor kinderen. Het horloge weegt slechts 44 gram, is 4,5 cm groot  en inclusief bandje 25 of 21,5 cm,  afhankelijk van welke kleur u kiest.

SOS bandje GPS horloge afmetingen

BEKIJK ONLINE LOCATIES EN VIA DE APP

U logt in via een online account en ziet direct de locatie van uw kind op een kaart verschijnen. En ook onderweg logt u gemakkelijk in via de app. De Spotter app is GRATIS te downloaden en geschikt voor   iOS  en   Android.

Spotter - AppStore          Spotter - PlayStore

SOS bandje GPS horloge online account

SOS bandje functies GPS horloge

Bellen met uw kind

Wat via een SOS bandje niet mogelijk is , maar wel via het Spotter GPS horloge. U kunt namelijk naar het horloge bellen en vervolgens met elkaar praten.  Dit is één van de vele functies. Bekijk hier het volledige overzicht van functies.

SOS bandje bellen

Stel zones in

SOS bandje horloge zones

Prepaid gebruik - geen abonnementskosten

Met de Spotter GPS Watch bent u heel flexibel, u bepaalt namelijk zelf het gebruik. U bestelt de Spotter GPS Watch en vervolgens kiest u een prepaid tegoed dat bij u past. Binnen dit tegoed kunt u gebruik maken van alle functies. Is de periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u het kind GPS horloge weer op wanneer u dat wilt.  U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Aantal maandenTarief
1 maand tegoed€  4,99
6 maanden tegoed€  26,95
12 maanden tegoed€  47,88
Prijzen inclusief BTW. 

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel  de Spotter GPS Watch voor kids gemakkelijk en snel in de webshop en profiteer van een scherpe introductiekorting. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld,  is de volgende dag al in huis.
Bestellen in de webshop

SOS bandje GPS horloge alternarief

Mag je kind volgen met gps tracker rennen - Spotter
De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding