Kies uw taal

Spotter

Vijf redenen voor het gebruik van een kind GPS horloge

GPS Kinderhorloge Spotter

Horloges kennen we allemaal en we weten waarvoor die worden gebruikt. Maar een GPS horloge voor kinderen is toch net even iets anders dan een gewoon horloge. Er zijn veel ouders die het al gebruiken. Maar ook genoeg ouders die hier nog niet helemaal bekend mee zijn en het voordeel er niet van inzien. Speciaal voor deze ouders hebben we dit artikel geschreven. We noemen hierin de vijf voornaamste redenen voor het gebruik van een GPS kinderhorloge, er zijn er nog veel meer.

1. Buitenspelen

Stel dat uw kind (voor het eerst) gaat buitenspelen. Dan spreekt u af waar uw kind heen mag en tot waar hij of zij mag komen. U bent thuis en heeft geen zicht of uw kind ook daadwerkelijk op de afgesproken plek is. Uiteraard heeft u vertrouwen in uw kind, maar soms kan het toch net even iets anders lopen dan verwacht. In dit geval is het heel fijn om even te kunnen kijken op de smartphone en te zien waar hij of zij is. 

2. Op Vakantie

Op vakantie wordt een GPS Kinderhorloge ook veel gebruikt. Het Spotter GPS horloge werkt in heel Europa. Stel dat u op vakantie naar het buitenland gaat waar u beiden de omgeving nog niet goed kent. Dan gebruikt u een GPS horloge zodat u altijd in contact bent met elkaar. Een prettig gevoel voor u als ouder, maar ook fijn voor het kind. Hij of zij weet dat als er iets is, papa en mama altijd dichtbij zijn.

3. Te laat thuis

U heeft afgesproken dat uw zoon of dochter om 18:00 uur thuis moet zijn. Dit gaat meestal goed. Maar…. het is 18:15 uur en uw kind is nog steeds niet thuis. Normaal gesproken gaat u nu waarschijnlijk buiten op zoek of u neemt contact op met de buren of vrienden waar uw kind zou kunnen zijn. Met een kind GPS horloge om de pols bekijkt u in de app waar uw kind is. Vervolgens belt u naar uw kind en vraagt wat er aan de hand is en vraagt om naar huis te komen. Dit scheelt u veel tijd en moeite, maar vooral de ongerustheid wordt snel weggenomen.

4. Kind kan contact maken  

Veel jongere kinderen hebben nog geen mobiele telefoon. Zeker voor deze doelgroep is een GPS kinderhorloge een uitkomst. Want stel dat er iets aan de hand is; uw kind is gevallen of wil wat vragen. Dan drukt hij of zij op de SOS-knop van het GPS horloge en u als ouder krijgt direct een SOS-bericht binnen. Vervolgens kunt u actie ondernemen.

5. Verder weg uit de buurt  

U kunt bij het Spotter GPS Kinderhorloge zones instellen. Bijvoorbeeld een zone rondom school, opa of oma, de speeltuin of wat u maar wilt aanmerken als zone. Stel dat u een zone om school instelt, krijgt u bericht als uw kind binnen of buiten deze zone komt.  
 
En laten we afsluiten met de meest voor de hand liggende reden om een horloge te dragen; de tijd. Op GPS horloges wordt de tijd meestal digitaal weergegeven en op deze manier weet uw kind altijd hoe laat het is.

We hopen u hiermee een beeld te hebben gegeven van enkele praktijkvoorbeelden waarin het gebruik van een GPS kinderhorloge prettig kan zijn.  

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding