Kies uw taal

Spotter

Mantelzorg ontlast door Spotter GPS Tracker

In de mantelzorg wilt u natuurlijk altijd weten waar uw dierbare (of persoon die u verzorgt) zich bevindt. Wilt uw cliënt graag alleen op pad, maar bent u als mantelzorger ongerust dat hij/zij verdwaald? Of mag uw cliënt een bepaald gebied niet verlaten? Met de Spotter GPS Tracker neemt u een stukje onrust weg bij u als mantelzorger en uw cliënt. Plaats de Spotter GPS Tracker in de zak, tas of rollator en u weet altijd waar iemand is via uw online account of smartphone app. Of stel een zone in om een bepaald gebied en ontvang bericht als de zone wordt verlaten. In geval van nood drukt de cliënt op de SOS-knop en u ontvangt hier direct bericht van. Ook kunt u een telefonische verbinding tot stand brengen en met elkaar communiceren via de Spotter GPS Tracker.

MANTELZORG IN CIJFERS

Uit cijfers van Mantelzorg NL blijkt dat er in Nederland jaarlijks circa 4,4 miljoen 16-plussers hulp geven aan hun partner, familie, vriend of buur die hulp nodig heeft vanwege lichamelijke, psychische, verstandelijke beperkingen of ouderdom. Daarnaast zijn er bijna 800.000 zorgvrijwilligers die geregeld vrijwilligerswerk in zorg en welzijn leveren aan een hulpbehoevende die zij vooraf niet kenden. Mantelzorg en vrijwilligerszorg vormen samen de informele zorg.

ouderen gps tracker spotter

ONLINE EN VIA APP ZIEN WAAR UW CLIËNT IS

De Spotter GPS Tracker is gekoppeld aan uw online account waarop u als mantelzorger locaties bekijkt, functionaliteiten activeert en gegevens beheert.

Tijdens beweging wordt de locatie elke 60 seconden verstuurt en bij stilstand elke 30 minuten. Dit gebeurt automatisch, hier hoeft u geen handelingen voor uit te voeren.

Doordat de Spotter GPS Tracker volledig online werkt hoeft u voor de mantelzorg geen software te installeren of licenties aan te schaffen. Vanaf elke locatie met internetverbinding logt u in, dit kan ook met meerdere personen tegelijk. Ook wanneer u onderweg bent, heeft u de locaties binnen handbereik via de GRATIS Spotter Smartphone app.

Spotter - AppStore          Spotter - PlayStore

Mantelzorg Spotter gps tracker

FUNCTIONALITEITEN VOOR DE MANTELZORG

Als mantelzorger weet u niet alleen waar uw cliënt zich bevindt, met de Spotter GPS Tracker beschikt u over veel meer interessante functionaliteiten:

  • SOS-alarm in noodsituaties
  • Stel een veiligheidszone in
  • Automatische locatieafgifte
  • Telefoongesprek voeren

Meer over de functies

Mantelzorg - Functies

VOORDELEN SPOTTER GPS TRACKER

GPS-tracker-Senioren-Mantelzorg

VEILIG EN BETROUWBAAR

De Spotter GPS Tracker is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van u als mantelzorger en uw cliënt is volledig gewaarborgd. Lees hier meer over beveiliging en privacy.

GPS-tracker-veilig-Spotter-Mantelzorg

OF LIEVER EEN GPS HORLOGE?

Voor de mantelzorg is de Spotter GPS Tracker een handig hulpmiddel om u en uw cliënt gerust te stellen. Heeft u liever een Spotter in de vorm van een horloge?
Meer over de Spotter GPS Watch

Mantelzorg-GPS-horloge-senioren

GEEN ABONNEMENT MAAR PREPAID TEGOED

De Spotter GPS Tracker is een kwalitatief hoogwaardige GPS Tracker voor een betaalbare prijs en werkt op Prepaid basis. U zit niet vast aan contracten of abonnementskosten, u waardeert de Spotter GPS Tracker op wanneer u er gebruik van wilt maken. U kunt kiezen uit:

Spotter GPS Tracker€  89,95
1 maand tegoed€  4,99
6 maanden tegoed€  26,95
12 maanden tegoed€  47,88

Prijzen inclusief BTW. 

 

VANDAAG BESTELD IS MORGEN IN HUIS

Bestel de Spotter GPS Tracker gemakkelijk en snel in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis.
Direct bestellen!

Spotter-WeCare-Mantelzorg
De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding