Kies uw taal

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Mijn Spotter laadt niet op

Spotter GPS Watch

Gebruik voor het opladen de bijgeleverde USB-kabel. U plaatst de twee puntjes van de lader op de connectoren op de achterzijde van de Spotter GPS Watch. Vervolgens plaatst u het uiteinde van de kabel in een USB-poort waarna de Spotter Watch begint te laden. Op het scherm van de Spotter GPS Watch verschijnt een batterij die opgeladen wordt. Zodra deze vol is, kunt u de Spotter GPS Watch ontkoppelen van de stroom en aanzetten.

Zorg dat de pinnen van de oplader goed in de Spotter zitten. Als de pinnen er niet goed inzitten, laadt de Spotter niet op.  Als u de Spotter aan de oplader legt terwijl die helemaal leeg is duurt het 5 á 10 minuten voordat de Spotter aangaat.


Spotter GPS Tracker / Spotter WECARE

U bevestigt de USB-kabel in de USB-lader en plugt deze in het stopcontact. Het uiteinde van de USB-kabel plaatst u in de poort aan de zijkant van de Spotter GPS Tacker. Binnen 2 – 3 uur is de Spotter GPS Tracker volledig opgeladen.  Zorg dat het einde van de  USB kabel goed in de Spotter GPS Tracker zit, anders laadt de Spotter niet op.

Laadt de Spotter nog steeds niet op na het uitvoeren van deze handelingen? Neem dan contact op met onze supportafdeling via het contactformulier op de website. 

Tags: GPS Watch laadt niet op, GPS Tracker laadt niet op

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding