Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen Taal
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Mijn Spotter laadt niet op

Bekijk welk product  u heeft en hoe u de Spotter het beste kunt opladen. 


Spotter GPS Watch

Gebruik voor het opladen de bijgeleverde USB-kabel. U plaatst de twee puntjes van de lader op de connectoren op de achterzijde van de Spotter GPS Watch. Vervolgens plaatst u het uiteinde van de kabel in een USB-poort of USB-lader waarna de Spotter GPS Watch begint te laden. Op het scherm van de Spotter GPS Watch verschijnt een batterij die opgeladen wordt. Zodra deze vol is (na 4 uur is de Watch volledig opgeladen), kunt u de Spotter GPS Watch ontkoppelen van de stroom en aanzetten.

Zorg dat de pinnen van de oplader goed op de Spotter GPS Watch  zitten. Als de pinnen er niet goed inzitten, laadt de Spotter niet op.  Als u de Spotter aan de oplader legt terwijl die helemaal leeg is duurt het 5 á 10 minuten voordat u de Spotter kunt aanzetten.


Spotter GPS Tracker 

U bevestigt de USB-kabel in de USB-lader en plugt deze in het stopcontact. Het uiteinde van de USB-kabel plaatst u in de poort aan de zijkant van de Spotter GPS Tracker of zet de Spotter in het oplaad dock. Binnen 2 – 3 uur is de Spotter GPS Tracker volledig opgeladen.  Zorg dat het einde van de  USB-kabel goed in de Spotter GPS Tracker zit, anders laadt de Spotter niet op.

Pet Spotter

Gebruik voor het opladen de bijgeleverde USB-kabel. De Pet Spotter heeft een magnetische oplader, deze klikt zichzelf vast aan de Pet Spotter. Als de oplader goed is aangesloten gaat de LED-ring branden en knipperen. Zodra de Pet Spotter voor 5% is opgeladen, gaat deze vanzelf aan en klinkt er een geluid.

Spotter GPS Watch – Air

Gebruik voor het opladen de bijgeleverde USB-kabel. De Spotter GPS Watch – Air heeft een magnetische oplader, deze klikt zich zelf vast aan de Spotter GPS Watch. U plaats vervolgens het uiteinde van de kabel in een USB-poort waarna de Spotter Watch – Air begint te laden. Op het scherm van de Spotter GPS Watch Air verschijnt een batterij die opgeladen wordt. Zodra deze vol is (na 2-3 uur is de Watch volledig opgeladen), kunt u de Spotter GPS Watch – Air ontkoppelen van de stroom en aanzetten.

Tags: GPS Watch laadt niet op, GPS Tracker laadt niet op

Kies uw taal