Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Taal

Locatie bekijken

Bij de Spotter GPS Watch wordt bij beweging iedere 5 minuten een locatie afgegeven. Wanneer de Spotter GPS Watch niet in beweging is en niet gedragen wordt, wordt de locatie elke 5 uur verstuurd. De Spotter GPS Watch is uitgerust met een bewegingssensor die het verschil tussen beweging en stilstand herkent.  Door in het online account naar de ‘Kaart’ te gaan, bekijkt u de locatie van de Spotter GPS Watch. Alle locaties kunt u gedurende 24 uur terugkijken, hierna worden de gegevens verwijderd.

Mocht u ervoor kiezen om vaker locaties te willen bekijken dan iedere 5 minuten? Dan kunt u de locaties handmatig opvragen. Door naar de Kaart te gaan, kunt u op het icoon klikken dat aangeeft waar de Spotter GPS Watch momenteel is en daar de optie ‘locatie opvragen’ selecteren. Gedurende 3 minuten ontvangt u nu iedere 20 seconden de actuele locatie van de Spotter GPS Watch. Als u in het Home menu de Spotter op de Kaart selecteert, kiest u in het menu voor ‘Meer’ en vervolgens ‘Locatie opvragen’. Dit valt binnen het prepaid tegoed en hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden. Deze functie is uitsluitend te gebruiken op de Spotter GPS Watch.

Kies uw taal

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding