Kies uw taal

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Functies Spotter GPS Tracker/ Spotter WECARE

Locatie bekijken

De Spotter GPS Tracker verstuurt bij beweging iedere  minuut automatisch een locatie die u direct online kunt bekijken op uw account of via de Spotter app. Bij stilstand is dit iedere 30 minuten. De Spotter GPS Tracker is uitgerust met een bewegingssensor die het verschil tussen beweging en stilstand herkent. Alle locaties kunt u gedurende 24 uur terugkijken, hierna worden de gegevens verwijderd. Door in het online account naar de ‘Kaart’ te gaan, kunt u de locatie van de Spotter GPS Tracker zien.

Zones instellen                                

U kunt heel eenvoudig zones instellen. U gaat in het menu naar het kopje Zones en sleept één van de iconen (huis, werk, vrienden etc.) naar de kaart om een zone aan te maken. Pas de grootte van de zone aan door de straal te vergroten of te verkleinen. Op het moment dat er een locatie wordt bepaald buiten of binnen de zone, ontvangt u hier direct bericht van.

SOS alarm

Op de voorkant van de Spotter GPS Tracker bevindt zich een SOS-knop. Druk 3 seconden op de SOS-knop en er klinkt een geluidssignaal en het groene led-licht gaat knipperen. De SOS-melding wordt nu verstuurd naar de gekoppelde gebruiker per e-mail en als pushbericht op de smartphone. De naam van de Spotter GPS Tracker en de locatie van waar de SOS-knop is ingedrukt staan vermeld in het bericht.


Bellen

Ook kunt u bellen naar de Spotter GPS Tracker, bijvoorbeeld in het geval dat een persoon in nood is en u graag contact wenst. U logt in op de Spotter app en klikt op het icoon van de Spotter op de Kaart. Vervolgens opent een menu en hier selecteert u “Bellen”. De Spotter GPS Tracker gaat nu over en neemt automatisch op na een aantal seconden. Het telefoongesprek beëindigen kan door het telefoonknopje aan de zijkant van de Spotter GPS Tracker in te drukken.

Let op: Wanneer u naar de Spotter GPS Tracker belt, is dit exclusief het prepaid tegoed. U belt vanaf uw eigen smartphone naar een Europees mobiel nummer waar de belkosten van uw telefoonprovider voor gelden.

De Spotter GPS Tracker is voorzien van een ingebouwde roaming simkaart, welke ervoor zorgt dat de Spotter door héél Europa op alle beschikbare mobiele netwerken werkt zonder meerprijs. Zelfs binnen Nederland werkt Spotter op alle beschikbare mobiele netwerken. De reden hiervoor is dat wij niet afhankelijk willen zijn van de netwerkdekking van één enkele mobiele provider in een land (of regio) maar dat de Spotter GPS Tracker altijd kiest voor het best beschikbare mobiele netwerk ongeacht de mobiele provider. Het is ook mogelijk om  via Skype  naar de Spotter GPS Tracker te bellen, deze manier van bellen is voordeliger.

Tip: Nadat u de Spotter GPS Tracker heeft gebeld, kunt u het nummer opslaan zodat u ook buiten de app direct naar de Spotter  kunt bellen zonder gebruik van de app.

Tags: GPS Tracker locatie bekijken, GPS Tracker zone instellen, GPS Tracker sos alarm, GPS Tracker bellen

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding