Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Taal

Functies Pet Spotter (kat & hond)

Bent u benieuwd naar de functies van de Pet Spotter? Onderstaand lichten we deze toe en in de handleiding  vindt u het totale overzicht. 

Locatie bekijken

De Pet Spotter  verstuurt bij beweging iedere 5 minuten automatisch een locatie die u online kunt bekijken op uw account of via de Spotter app. Wilt u vaker een locatie bekijken dan elke 5 minuten? Dan kunt u de locatie handmatig opvragen. Gedurende 3 minuten ontvangt u nu iedere 60 seconden de actuele locatie van de Pet Spotter. Alle locaties kunt u gedurende 24 uur terugkijken, hierna worden de gegevens verwijderd. Door in het online account naar ‘home’ te gaan, kunt u de locatie van de  Pet Spotter zien. 


Zones instellen                                

U kunt heel eenvoudig zones instellen. U trekt een cirkel over een gebied en bakent hiermee de grenzen af. Dit kunt u doen in de Spotter app of via het online account in het menu bij ‘Zones’. Sleep één van de iconen (huis, werk, vrienden etc.) naar de kaart om een zone te maken en pas de grootte van de zone aan door de straal te vergroten of te verkleinen. Op het moment dat er een locatie wordt bepaald buiten of binnen de zone, ontvangt u hier direct bericht van. Om de zones groter of kleiner te maken klikt u op het zone icoon dat u op de kaart heeft gezet. U klikt vervolgens op ‘bewerken’ in het menu dat tevoorschijn is gekomen. Nu kunt u met de pijlen de straal van de zone groter of kleiner maken. Het is mogelijk om 5 verschillende zones in te stellen. 


SOS alarm

Door de SOS-knop op de voorkant 3 seconden lang ingedrukt te houden, wordt er een SOS-melding verzonden. Deze melding + locatie wordt verstuurt naar het online account, per e-mail en de gebruiker die is ingelogd via de Spotter app, krijgt een pushnotificatie. 


Alarm instellen

Stel tot 3 verschillende alarmtijden in wanneer u een alarm af wilt laten gaan op de Pet Spotter. Zo kunt u bijvoorbeeld de etenstijden van uw viervoeter invoeren en kunt u uw viervoeter zo trainen dat hij bij het geluid van het alarm thuiskomt om te eten. Na 30 seconden stopt het alarm automatisch.


Kompas

Met het kompas kunt u zien in welke richting u moet lopen om uw viervoeter te vinden. Richt uw smartphone en het kompas laat zien in welke richting u moet lopen.


Heatmap

Bekijk de favoriete hotspots van uw viervoeter. In welk gebied komt hij het vaakst?


Street View

Door de Street view functie te selecteren, wordt er een aparte internetpagina geopend met de coördinaten waar de Pet Spotter zich op dit moment bevindt. Via deze manier kunt u op straatniveau zien waar uw viervoeter is.


Bellen

Ook kunt u bellen naar de Pet Spotter, bijvoorbeeld in het geval dat uw viervoeter is vermist en er door de vinder op de SOS-knop wordt gedrukt. U logt in op de Spotter app en klikt op het icoon van de Pet Spotter op de kaart. Er komt nu een menu tevoorschijn, waar u kunt kiezen voor de optie ‘Bellen’. De Pet Spotter gaat nu over en er kan opgenomen worden door één keer kort op de SOS-knop te drukken. U belt naar een Europees mobiel telefoonnummer waar de reguliere belkosten van uw telefoonprovider voor gelden.

Let op:  Wanneer u naar de Pet Spotter belt, is dit exclusief het prepaid tegoed. U belt vanaf uw eigen smartphone naar een Europees mobiel nummer waar de belkosten van uw telefoonprovider voor gelden.

Tags: Pet Spotter,  functies 

Kies uw taal

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding