Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen  
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Functies Pet Spotter (kat & hond)

Bent u benieuwd naar de functies van de Pet Spotter? Onderstaand lichten we deze toe en in de handleiding  vindt u het totale overzicht. 

Locatie bekijken

De Pet Spotter  verstuurt bij beweging iedere 5 minuten automatisch een locatie die u online kunt bekijken op uw account of via de Spotter app. Wilt u vaker een locatie bekijken dan elke 5 minuten? Dan kunt u de locatie handmatig opvragen. Gedurende 3 minuten ontvangt u nu iedere 60 seconden de actuele locatie van de Pet Spotter. Alle locaties kunt u gedurende 7 dagen terugkijken, hierna worden de gegevens verwijderd. Door in het online account naar ‘home’ te gaan, kunt u de locatie van de  Pet Spotter zien. 


Zones instellen                                

U kunt heel eenvoudig een zone instellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw woonadres, zorginstelling, school , werk of familieleden. Als de Spotter de zone binnenkomt of uitgaat ontvangt u hier direct een melding van via de app als pushmelding. Het is mogelijk om 5 verschillende zones in te stellen.

Zo stelt u een zone in:

U kunt een zone instellen via uw account door middel van de volgende stappen:

  • Log in via de app of via de website
  • Als u bent ingelogd ziet u rechtsonder 3 streepjes staan, ga dan naar ‘zone’.
  • Bij het ‘plus teken’  kunt u een nieuwe zone aanmaken.
  • U kunt nu een icoont kiezen zoals bijvoorbeeld het huisje voor de ‘thuislocatie’.
  • Vervolgens kunt u dit icoon slepen naar de locatie of u vindt bovenin een balkje waar u het adres kunt invoeren van de gewenste zone.
  • Vervolgens kunt u zelf aangeven hoe groot u deze zone wilt hebben, dit werkt in een cirkel .

De zone is nu geactiveerd en als de Spotter deze cirkel verlaat of weer binnenkomt ontvangt u hier een melding van.  Wijzigen  of verwijderen kan door de zone aan te klikken en te kiezen voor ‘ bewerken’ of ‘verwijderen’.


SOS alarm

Door de SOS-knop op de voorkant 3 seconden lang ingedrukt te houden, wordt er een SOS-melding verzonden. Deze melding + locatie wordt verstuurt naar het online account, per e-mail en de gebruiker die is ingelogd via de Spotter app, krijgt een pushnotificatie. In de app ziet u de locatie van waar de SOS-knop is ingedrukt en kunt u vervolgens bellen naar de Spotter om te vragen wat er aan de hand is.  Hier leest u hoe u kunt bellen.


Alarm instellen

Stel tot 3 verschillende alarmtijden in wanneer u een alarm af wilt laten gaan op de Pet Spotter. Zo kunt u bijvoorbeeld de etenstijden van uw viervoeter invoeren en kunt u uw viervoeter zo trainen dat hij bij het geluid van het alarm thuiskomt om te eten. Na 30 seconden stopt het alarm automatisch.


Kompas

Met het kompas kunt u zien in welke richting u moet lopen om uw viervoeter te vinden. Richt uw smartphone en het kompas laat zien in welke richting u moet lopen.


Heatmap

Bekijk de favoriete hotspots van uw viervoeter. In welk gebied komt hij het vaakst?


Street View

Door de Street view functie te selecteren, wordt er een aparte internetpagina geopend met de coördinaten waar de Pet Spotter zich op dit moment bevindt. Via deze manier kunt u op straatniveau zien waar uw viervoeter is.


Bellen

Ook kunt u bellen naar de Pet Spotter, bijvoorbeeld in het geval dat uw viervoeter is vermist en er door de vinder op de SOS-knop wordt gedrukt. U logt in op de Spotter app en klikt op het icoon van de Pet Spotter op de kaart. Er komt nu een menu tevoorschijn, waar u kunt kiezen voor de optie ‘Bellen’. De Pet Spotter gaat nu over en er kan opgenomen worden door één keer kort op de SOS-knop te drukken. U belt naar een Europees mobiel telefoonnummer waar de reguliere belkosten van uw telefoonprovider voor gelden.

Let op:  Wanneer u naar de Pet Spotter belt, is dit exclusief het prepaid tegoed. U belt vanaf uw eigen smartphone naar een Europees mobiel nummer waar de belkosten van uw telefoonprovider voor gelden.

Tags: Pet Spotter,  functies 

Kies uw taal