Kies uw taal

Spotter

Bellen

Ook kunt u bellen naar de Spotter GPS Watch, bijvoorbeeld in het geval dat een persoon in nood is en u graag contact wenst. U logt in op de Spotter app en klikt op het icoon van de Spotter GPS Watch op de kaart. Vervolgens opent een menu en selecteert u “Bellen”. De Spotter gaat nu over. Het telefoongesprek kan worden aangenomen door op het zilveren icoon onder het display van de Spotter GPS Watch te klikken. Het telefoongesprek kan worden beëindigd door op het rode telefoontje in het display van de Spotter GPS Watch te klikken.

Let op: Wanneer u naar de Spotter GPS Watch belt vanaf uw eigen smartphone is dit exclusief het prepaid tegoed. U belt naar een Europees mobiel nummer waar de belkosten van uw telefoonprovider voor gelden.

De Spotter GPS Watch is voorzien van een ingebouwde roaming simkaart, welke ervoor zorgt dat de Spotter GPS Watch door héél Europa op alle beschikbare mobiele netwerken werkt zonder meerprijs. Zelfs binnen Nederland werkt Spotter GPS Watch op alle beschikbare mobiele netwerken. De reden hiervoor is dat Spotter GPS Watch niet afhankelijk wil zijn van de netwerkdekking van één enkele mobiele provider in een land (of regio) maar dat Spotter GPS Watch altijd kiest voor het best beschikbare mobiele netwerk ongeacht de mobiele provider. Het is ook mogelijk om via Skype  naar de Spotter te bellen, deze manier van bellen  is  voordeliger.

Tip: Nadat u de Spotter GPS Watch heeft gebeld, kunt u het nummer opslaan zodat u ook buiten de app direct naar de Spotter GPS Watch kunt bellen zonder gebruik van de app.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding