Kies uw taal

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Pet Spotter installeren

Welkom bij Spotter! U installeert de Pet Spotter heel eenvoudig door onderstaande stappen te volgen: 

  • Laadt als eerst de batterij volledig op in 2 tot 3 uur. Gebruik hiervoor de bijgeleverde USB-kabel. Bij het opladen gaat de Pet Spotter na 3 minuten automatisch aan (er klinkt een melodie).

  • De Spotter Pet Spotter werkt door middel van GPS en GPRS waardoor het belangrijk is dat er voldoende bereik is. Wij adviseren daarom de Pet Spotter in de buurt van het raam of buiten te activeren voor optimaal bereik zodat er een locatie kan worden gemeten.

  • Log nu in op uw online account waarna een scherm verschijnt met de vraag tot invoer van uw Spottercode. Hier voert u de Spottercode in die op het pasje staat in de verpakking. U doorloopt de installatie wizard in het online account. Is deze succesvol afgerond dan is nu de Pet Spotter actief!

  • Ook onderweg bekijkt u gegevens via de Spotter app voor de Smartphone en Tablet. De Spotter app is geschikt voor iOS en Android welke u kunt downloaden in de  Appstore (iOS) en   Playstore (Android).

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding