Kies uw taal

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Hoe werk ik de Spotter app bij?

De Spotter app wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe functies of gerepareerde bugs. Het is daarom belangrijk om deze updates in de gaten te houden. Vaak worden deze updates automatisch bijgewerkt op devices en hoeft u hier geen actie voor te ondernemen.  Als u dit niet zo heeft ingesteld, adviseren wij deze updates in de gaten te houden en regelmatig te updaten. Zo zorgt u voor een optimale gebruikerservaring en maakt u altijd gebruik van de nieuwste functies. 

 

Apple 

Als u de App store opent ziet u rechts boven een rondje. Als u hier op klikt, komt u op de update pagina terecht. Vervolgens zoekt u op deze pagina naar de ‘Spotter GPS’ app. Als u de app heeft gevonden klikt u op ‘werk bij’. De app wordt nu geüpdatet.

 

Android

Als u de Play Store opent klikt u links boven op de menuknop (de drie streepjes). Klik vervolgens op ‘Mijn games en apps’ bovenaan bij de categorieën. Dan komt u op de update pagina terecht. Vervolgens zoekt u op deze pagina naar de ‘Spotter GPS’ app. Als u de app heeft gevonden klikt u op ‘update’. De app wordt nu geüpdatet.

Web app 

Als u gebruik maakt van de web app wordt deze automatisch bijgewerkt met updates. Hier hoeft u niets voor te doen. 

Tags: updaten, nieuwe versie

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding