Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen  
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Hoe werk ik de Spotter app bij?

De Spotter app wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe functies of gerepareerde bugs. Het is daarom belangrijk om deze updates in de gaten te houden. Vaak worden deze updates automatisch bijgewerkt op devices en hoeft u hier geen actie voor te ondernemen.  Als u dit niet zo heeft ingesteld, adviseren wij deze updates in de gaten te houden en regelmatig te updaten. Zo zorgt u voor een optimale gebruikerservaring en maakt u altijd gebruik van de nieuwste functies. 

Apple 

Als u de apple Store opent ziet u rechts onderin een zoekfunctie. Daar zoekt u naar “spotter gps”.  De Spotter app verschijnt nu. Klik op het app icoon en u vindt informatie over hoe actueel de app is en of deze moet worden bijgewerkt met een nieuwere versie. 

Spotter - AppStore        

Android

Als u de Play Store opent, klikt u rechtsboven op de menuknop (rondje) of gebruik het zoekscherm en vul daar “spotter gps” in. Klik vervolgens op “apps en apparaat beheren”. Dan komt u op de update pagina terecht. Vervolgens zoekt u op deze pagina naar “Spotter GPS”. Als u de app heeft gevonden klikt u op “update”. De app wordt nu geüpdatet.

Spotter - PlayStore


Web app 

Als u gebruik maakt van de web app wordt deze automatisch bijgewerkt met updates. Hier hoeft u niets voor te doen. 


Tags: updaten, nieuwe versie

Kies uw taal