Kies uw taal

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Reset stappenplan Spotter GPS Watch – Air


Stap 1. Zet de Spotter uit

U logt in op uw Spotter account en gaat naar de kaart. U klikt op de Spotter en er verschijnt een scherm met functies. Hier klikt u op “Spotter uitzetten”. 

Stap 2. Laad het horloge volledig op

Laad  de  batterij van de Spotter GPS Watch – Air  volledig op in 2 tot 3 uur. Gebruik hiervoor de bijgeleverde USB-kabel. De Spotter GPS Watch Air heeft een magnetische oplader, deze klikt zichzelf vast aan de Spotter. Vervolgens plaatst u het uiteinde van de kabel in een USB-poort waarna de Spotter Watch – Air begint op te laden.

Stap 3.  Zet de Spotter aan

Zet de Spotter GPS Watch – Air aan door aan de zijkant de SOS-knop ingedrukt te houden totdat het Spotter logo op het scherm verschijnt. Neem de Spotter mee naar buiten voor een zo goed mogelijk bereik. 

Stap 4. Vraag de locatie op

Log in op uw Spotter account en ga naar de kaart. Klik op de Spotter en er verschijnt een scherm met functies. Hier klikt u op “locatie opvragen”.   Gedurende 5 minuten ontvangt u nu iedere 20 seconden de actuele locatie van de Spotter GPS Watch.

Stap 5. De locatie komt nu binnen

Ververs de pagina, dat doet u door links onder op de kaart op het icoon met het pijltje te drukken. De locatie komt nu binnen.   Krijgt u geen locatie binnen en heeft u alle stappen gevolgd? Neem dan contact op met onze klantenservice via het  contactformulier.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding