“Gezien bij Nieuwsuur en Editie NL
SpotterSpotternl_NL

Recensies

Laat ons weten wat u van Spotter vindt! Schrijf hieronder een reactie…

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 111 reviews
by Veronique on Spotter
Een aanrader ...

Ik vind de Spotter een aanrader, gebruiksvriendelijk voor mijn demente vader die graag dagelijks met de fiets er op uit gaat. Eén druk op de knop en ik weet waar mijn vader zich bevindt èn mijn vader is op dat moment gerust gesteld als hij de weg kwijt is! Een prima, gebruiksvriendelijk communicatiemiddel voor oudere mensen die niet met een mobiele telefoon overweg kunnen!

by Timofei on Spotter
Super tevreden

De spotter in een kermis wagen geplaatst,op deze manier kunnen wij de wagen 24 uur per dag in de gaten houden.Op het dak hebben wij een zonnepaneel geplaatst, zodat de spotter altijd stroom heeft.

by W.Woudt on Spotter
Geweldig

Gebruik hem voor de hond, echt geweldig ding.

by Claudia on Spotter
top kwaliteit

We kunnen met de spotter onze zoon wat vrijer laten rondlopen op markten en feesten, terwijl we op spotter meekijken waar hij is. Ook hij moet leren "vrij" rond te lopen en toch niet te ver van ons vandaan te gaan. Hij is 5 jaar oud en autistisch. Daarvoor is de spotter super. We zijn hem helaas vlak voor onze vakantie naar Italië kwijtgeraakt, en misschien daarom dat Sinterklaas hem een spotter-horloge cadeau heeft gedaan... Maar wat gebeurt? Onze tuinman vindt na 4,5 maand vermist te zijn geweest onze oude spotter in de tuin, kletsnat, onder de bladeren. En wat blijkt: hij doet het nog steeds!!!!! Dit is toch echt uniek en geweldig.Zijn horloge vindt hij trouwens geweldig mooi, hij draagt hem elke dag. We hebben hem alleen nog niet verteld wat sinterklaas aan ons heeft verteld, nl dat hij hiermee ook naar mama en papa kan bellen 🙂

by Claus H. on Spotter
Vlotte en duidelijke service/respons

Onlangs ontving ik een mail waarop ik gevraagd werd om een 'ServiceLevel' te bestellen. Deze mail kwam niet van Spotter zelf, maar de benaming 'spotter' kwam er wel in voor. Ik stelde mij hier vragen rond, omdat ik meende duidelijk gelezen te hebben dat Spotter enkel en alleen met Prepaid werkt en dus niet met extra addertjes onder het gras. Conclusie: gisteren mijn vraag gestuurd naar Spotter en vandaag al duidelijk positief respons gekregen. Top!

Page 1 of 23:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Deel deze pagina