Kies uw taal

SpotterSpotternl_NL

Recensies

Laat ons weten wat u van Spotter vindt! Schrijf hieronder een reactie…

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 123 reviews
by Dennis on Spotter
App functionaliteit

Beste Spotter Team,Ik ben sinds een aantal jaren gebruiker van een Spotter GPS, ik ben er erg tevreden mee en doet de Spotter prima zijn werk, in dit geval een boot "bewaken" tijdens vakanties aan het Garda meer.Voorgaande jaren werd er een email verzonden naar een door mij speciaal daarvoor aangemaakt emailadres en werd dat ook direct door mijn telefoon gedetecteerd als de spotter een alarmmelding gaf, ik heb afgelopen week gemerkt dat dit veranderd is en dit niet meer direct gebeurd en het soms erg lang duurt voordat deze email binnenkomt, erg jammer want de emailinstellingen op mijn IPhone geven mij veel meer vrije keuzes in het volume- en audiosignaal.Als er boten gejat werden/worden vanuit het water gebeurd dat voornamelijk in de nachtelijke uren als ik op een oor lig. Als er een melding komt dat de spotter buiten zijn ingestelde zone komt, en er dus een ‘alarm’ situatie zich voordoet dan wil ik per direct door een hard audiosignaal gewekt worden, daar heb ik die spotter nl voor. Het is dus van groot belang dat de melding van de spotter zsm via email of via de app op mijn telefoon binnenkomt.Ik krijg tegenwoordig ook een push melding via de app binnen en werkt dit wel accuraat echter is er geen enkele mogelijkheid in de iPhone of in de Spotter app aanwezig om zelf een keuze te maken in het soort audiosignaal dan wel de volume-instellingen hiervoor, momenteel wordt iedere push melding binnen de app aangekondigd met een visueel bericht en een zacht audio ‘ping’ signaal.Gelukkig betreft het hier een boot, als ik de spotter zou gebruiken voor mijn kind zou ik graag willen dat alle alarmsignalen op mijn telefoon zouden gaan rinkelen zodra een ingestelde zone door mijn kind zou worden overschreden.Kunnen jullie eens in overweging nemen om de Spotter app aan te passen voor mogelijkheden aangaande keuzes in audiosignalen en volume-instellingen ingeval van ‘alarmmeldingen’? Keuzes waarbij het ingestelde volume op de app de telefooninstellingen overruled ingeval van een ‘alarm’ melding?Een goed voorbeeld hiervan is de Flitsmeister app, deze heeft in de instellingen voor de gebruiker de mogelijkheid gemaakt om keuzes te maken in;- Verschillende audiosignalen- Volume-instellingen van audiosignalen- Keuze “altijd” geluid via smartphone speaker en maximaal volume te genereren ondanks dat de telefooninstellingen misschien anders zijn ingesteld, deze app geeft dus prioriteit aan een alarmmelding van de app t.o.v. de ingestelde telefooninstellingen.Een melding van de Spotter moet direct op een telefoon waarneembaar zijn en ondersteund met een sterk hoorbaar geluidsignaal i.p.v. een simpele ‘ping’ tenzij je daar zelf voor kiest, maar dan moet deze keuze wel geboden kunnen worden in de app.Ik hoop dat u wat hieraan kan doen, het zal een verrijking van de mogelijkheden zijn en de toepassingen van de Spotter Gps.Alvast bedankt.

by gerda kranendonk on Spotter

ik ben zeer tevreden , gebruik ze vd 2 honden.maar probeer op alle mogelijke manieren in contact met jullie te komen , gemaild maar geen antwoord : of jullie mij kunnen bellen ???heb nl een probleem ik ben de icoons kwijt van mijn honden op de home pagina ( van alles geprobeerd , app verwijderd enz ) als ik inlog op mijn account staan ze er wel maar krijg ze niet op de telefoon en ipad sinbds een maand .mijn ene hond ruikt loopse teef dus ik heb t hard nodig ...nergens is nl een telefoonnr van jullie te vinden ...help help anders bel mij ******************* dank u groetjes gerda

by Eliza on Spotter
Zou ieder kind moeten hebben

Ik heb altijd al een angst gehad om mijn kind kwijt te raken, ik heb namelijk echt een kleine avonturier thuis. Met de spotter weet ik precies waar hij is. Wij gebruiken hem eigenlijk alleen als we op vakantie gaan of een dagje weg. Maar ook als hij met oma op stap gaat. We hebben ons zoontje geleerd wat hij moet doen als er een keer iets gebeurd met oma of met hemzelf.

by Jayjay Jansen on Spotter
voel mij veilig

Ik gebruik spotter bij mijn dates.Omdat je tegenwoordige zulke rare verhalen hoort en mijn kinderen graag weten waar ik ben gebruik ik de spotter.Ik ben heel tevreden over deze GPS

by Patricia on Spotter
Ideaal voor onze MTB-ende zoon

Drie jaar geleden hebben wij de Spotter aangeschaft voor onze zoon die fanatiek MTB-er is. Hij gaat alleen het bos in, omdat er geen MTB-ers van zijn niveau in de buurt heeft wonen. Met de Spotter kunnen wij hem in de gaten houden en weten we precies waar hij zit. Ook op vakanties gaat de Spotter mee en weten we waar hij fietst. Dat is heel erg fijn.1 ding zou verbeterd mogen worden en dat is het signaal van de noodknop (dit hebben we ook gemeld bij Spotter). Als er op de noodknop wordt geduwd, zou de daarmee verbonden telefoon een belsignaal (of i.d.) moeten afgeven en pas mogen stoppen als de ontvanger dat aangeeft. Nu geeft de noodknop 1 signaal af naar de ontvangende telefoon, maar dat is niet duidelijk en heel makkelijk te missen. We spreken helaas uit ervaring.... Als dit punt verbeterd wordt, geven we de Spotter 5 sterren!

Page 1 of 25:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Deel deze pagina