Kies uw taal

Spotter

Recensies

Laat ons weten wat u van Spotter vindt! Schrijf hieronder een reactie…

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Spotter
Average rating:  
 125 reviews
by Pim Uijttewaal on Spotter
Fantastische oplossing voor verstandelijke beperkten

Mijn zoon heeft Down Syndroom maar geniet van het fietsen, echter soms gaat ie iets te ver 😉 Een goede manier on zones in te stellen en alerts te krijgen als ie buiten deze gebieden komt

Het GPS horloge werkt fantastisch en is zeer intuïtief in het gebruik.

Het batterij verbruik valt best mee. Enige kleine min-puntje is dat het een handigheidje is om de oplaadkabel goed aan te sluiten. Het luistert heel nauw om het klemmetje met kabel juist op het horloge aan te sluiten

Kleine opmerking over de SIM kaart: In mijn geval is deze kaart gekoppeld aan een +46 telefoonnummer (Zweden) dus het is wel zaak als je dit nummer belt dat je in ieder geval een bel bundel hebt anders betaal je internationaal tarief voor het bellen.

De after-sales service is geweldig!

by Theo Van Rooij on Spotter
Mijn vrouw heeft azheimer en ben haar eens kwijt geweest .Dus meteen een SPOTTER aangeschaft en ben er heel blijn mee .

Mijn vrouw heeft alzheimer en ben haar eens kwijt geraakt zodoende meteen een spotter aangeschaft en ze heeft hem altijd om. Een mooie uitvinding ben er heel te vrede mee mijn dank.

by Dennis on Spotter
App functionaliteit

Beste Spotter Team,

Ik ben sinds een aantal jaren gebruiker van een Spotter GPS, ik ben er erg tevreden mee en doet de Spotter prima zijn werk, in dit geval een boot "bewaken" tijdens vakanties aan het Garda meer.

Voorgaande jaren werd er een email verzonden naar een door mij speciaal daarvoor aangemaakt emailadres en werd dat ook direct door mijn telefoon gedetecteerd als de spotter een alarmmelding gaf, ik heb afgelopen week gemerkt dat dit veranderd is en dit niet meer direct gebeurd en het soms erg lang duurt voordat deze email binnenkomt, erg jammer want de emailinstellingen op mijn IPhone geven mij veel meer vrije keuzes in het volume- en audiosignaal.

Als er boten gejat werden/worden vanuit het water gebeurd dat voornamelijk in de nachtelijke uren als ik op een oor lig. Als er een melding komt dat de spotter buiten zijn ingestelde zone komt, en er dus een ‘alarm’ situatie zich voordoet dan wil ik per direct door een hard audiosignaal gewekt worden, daar heb ik die spotter nl voor. Het is dus van groot belang dat de melding van de spotter zsm via email of via de app op mijn telefoon binnenkomt.

Ik krijg tegenwoordig ook een push melding via de app binnen en werkt dit wel accuraat echter is er geen enkele mogelijkheid in de iPhone of in de Spotter app aanwezig om zelf een keuze te maken in het soort audiosignaal dan wel de volume-instellingen hiervoor, momenteel wordt iedere push melding binnen de app aangekondigd met een visueel bericht en een zacht audio ‘ping’ signaal.

Gelukkig betreft het hier een boot, als ik de spotter zou gebruiken voor mijn kind zou ik graag willen dat alle alarmsignalen op mijn telefoon zouden gaan rinkelen zodra een ingestelde zone door mijn kind zou worden overschreden.

Kunnen jullie eens in overweging nemen om de Spotter app aan te passen voor mogelijkheden aangaande keuzes in audiosignalen en volume-instellingen ingeval van ‘alarmmeldingen’? Keuzes waarbij het ingestelde volume op de app de telefooninstellingen overruled ingeval van een ‘alarm’ melding?

Een goed voorbeeld hiervan is de Flitsmeister app, deze heeft in de instellingen voor de gebruiker de mogelijkheid gemaakt om keuzes te maken in;
- Verschillende audiosignalen
- Volume-instellingen van audiosignalen
- Keuze “altijd” geluid via smartphone speaker en maximaal volume te genereren ondanks dat de telefooninstellingen misschien anders zijn ingesteld, deze app geeft dus prioriteit aan een alarmmelding van de app t.o.v. de ingestelde telefooninstellingen.

Een melding van de Spotter moet direct op een telefoon waarneembaar zijn en ondersteund met een sterk hoorbaar geluidsignaal i.p.v. een simpele ‘ping’ tenzij je daar zelf voor kiest, maar dan moet deze keuze wel geboden kunnen worden in de app.

Ik hoop dat u wat hieraan kan doen, het zal een verrijking van de mogelijkheden zijn en de toepassingen van de Spotter Gps.

Alvast bedankt.

by gerda kranendonk on Spotter

ik ben zeer tevreden , gebruik ze vd 2 honden.
maar probeer op alle mogelijke manieren in contact met jullie te komen , gemaild maar geen antwoord : of jullie mij kunnen bellen ???
heb nl een probleem ik ben de icoons kwijt van mijn honden op de home pagina ( van alles geprobeerd , app verwijderd enz ) als ik inlog op mijn account staan ze er wel maar krijg ze niet op de telefoon en ipad sinbds een maand .
mijn ene hond ruikt loopse teef dus ik heb t hard nodig ...
nergens is nl een telefoonnr van jullie te vinden ...
help help anders bel mij ******************* dank u groetjes gerda

by Eliza on Spotter
Zou ieder kind moeten hebben

Ik heb altijd al een angst gehad om mijn kind kwijt te raken, ik heb namelijk echt een kleine avonturier thuis. Met de spotter weet ik precies waar hij is. Wij gebruiken hem eigenlijk alleen als we op vakantie gaan of een dagje weg. Maar ook als hij met oma op stap gaat. We hebben ons zoontje geleerd wat hij moet doen als er een keer iets gebeurd met oma of met hemzelf.

Page 1 of 25:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding