Kies uw taal

Spotter

Genieten van de ski vakantie, begint bij een GPS wintersport tracker!

Bent u ook al druk bezig met het plannen van een leuke wintersportvakantie of misschien heeft u er al één gepland staan? Heerlijk skiën met de kinderen op de piste en daarna genieten van een lekkere glühwein! Klinkt super! Alleen moet u er niet aan denken dat u uw kids kwijt raakt tijdens het skiën. Ze nemen net een verkeerde afslag en onderaan de piste kunt u uw kids niet meer vinden, uw hartslag stijgt en de paniek slaat toe…

Dit alles is niet nodig wanneer u een GPS wintersport tracker gebruikt. Het Spotter GPS horloge draagt uw kind met plezier of gebruik de mobiele GPS tracker die u in de jaszak of tas doet van uw kind. Makkelijk in gebruik en uw kind dus altijd traceerbaar. Zo hoeft u zich niet ongerust te maken tijdens de wintersport.

Hoe werkt zo'n GPS wintersport tracker nu eigenlijk?

Het Spotter GPS horloge doet u om bij uw kind en u weet voortaan altijd waar uw zoon of dochter is. Tijdens beweging – lees wanneer uw kind lekker aan het skiën is – wordt er elke 5 minuten een locatie verstuurd die u bekijkt op uw Smartphone via de Spotter app.

Op het GPS horloge en de GPS tracker zit ook een alarmknop. Stel dat uw kind alarm wil slaan en u in contact wil komen, drukt hij/zij op de SOS-knop en er wordt direct een melding verstuurd. U kunt nu precies zien waar uw kind is. U kunt vervolgens via de app contact opnemen en bellen met uw kind. Ook kunt u een alarm instellen met het tijdstip om te eten of terug te komen naar  een bepaalde  locatie én u kunt de hele skiroute van uw kind terugkijken. Dankzij de bewegingssensor ontvangt u elke 60 seconden een locatie  en  bij stilstand elke 30 minuten. Alle locaties kunt u gedurende 24 uur terugkijken, super handig!

Spotter-skipiste

Prepaid, géén abonnementskosten!

Het Spotter GPS horloge en de GPS tracker kunt u opwaarderen via een  prepaid tegoed, fijn als u deze bijvoorbeeld alleen  voor de wintersport zou willen gebruiken. Zo zit u ook niet met kosten die doorlopen als u geen gebruik maakt van het GPS horloge of de GPS tracker. Zowel het GPS horloge als de GPS tracker kunnen worden gebruikt door heel Europa, dus neem deze gerust mee tijdens de vakantie.

Een geruste vakantie, dankzij een GPS wintersport tracker!

wintersport-min
De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding