Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen Taal

Met de kids op wintersport? Neem een GPS tracker mee

Zo weet je altijd waar je kind is en ben je in contact met elkaar

Je doet het Spotter GPS horloge om bij je kind en je bekijkt via je smartphone waar je zoon of dochter is.  Ook zit er een SOS-knop op het horloge zodat je kind contact kan maken met jou. Na het drukken op de knop krijg jij een SOS-bericht samen met de locatie. Je kan nu bijvoorbeeld bellen naar het horloge en direct vragen wat er aan de hand is.  En er  zijn nog meer leuke functies beschikbaar, zoals zones instellen en een stappenteller.

Tip: ook leuk, je kan de skiroute van die dag terugkijken 🙂

Hoe werkt een GPS kinderhorloge?

De Spotter Watch werkt door middel van GPS  (satellieten) en GPRS (mobiele netwerk).   Via GPS wordt de locatie bepaald en via de ingebouwde simkaart (GPRS) in het horloge worden die gegevens verstuurd. Jij hebt onze Spotter app op je telefoon en ziet precies waar je kind is.

Spotter horloge bestellen

GPS wintersport kind

Alles eenvoudig via je smartphone

Download de Spotter app en bekijk alle gegevens op je smartphone. Of log in via de desktop. Je downloadt de app GRATIS op je  Apple of Android device.

Spotter - AppStore     Spotter - PlayStore

Spotter GPS tracker Wintersport 2

Meer dan 35.000 gebruikers gingen je voor.

Benieuwd wat anderen vinden? Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh lees je over hun ervaringen.

Lees de reviews

Vandaag besteld, vandaag verstuurd

Bestel het Spotter® GPS Kinderhorloge gemakkelijk en snel in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis.

Spotter horloge bestellen

gps-wintersport

Kies uw taal