Kies uw taal

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Spotter GPS Watch (Air) installeren

Welkom bij Spotter! U installeert de Spotter GPS Watch (Air) heel eenvoudig door onderstaande stappen te volgen: 

  • Laadt als eerst de batterij volledig op in 2 tot 3 uur. Gebruik hiervoor de bijgeleverde USB-kabel.

  • Druk de SOS-knop aan de rechterzijde van de Spotter GPS Watch (Air) 5 seconden in om deze aan te zetten. Het Spotter logo komt nu in beeld en er klinkt een geluid. De Spotter GPS Watch (Air) werkt door middel van GPS en GPRS waardoor het belangrijk is dat er voldoende bereik is. Wij adviseren daarom de Spotter GPS Watch (Air) in de buurt van het raam of buiten te activeren voor optimaal bereik zodat er een locatie kan worden gemeten.

  • Koppel de Spotter aan uw online account zodat u alle gegevens kunt bekijken en beheren. Klik hier  om in te loggen of om een  nieuw account  aan te maken.  

  • Log nu in op uw online account waarna een scherm verschijnt met de vraag tot invoer van uw Spottercode. Hier voert u de Spottercode in die op het pasje staat in de verpakking. Nu het online account en de Spotter zijn gekoppeld, is de Spotter GPS Watch (Air) actief!

  • Ook onderweg bekijkt u gegevens via de Spotter app voor de Smartphone en Tablet. De Spotter app is geschikt voor iOS en Android welke u kunt downloaden in de Appstore (iOS) en Playstore (Android).

Tags: activeren, eerste keer gebruiken, installeren, in gebruik nemen, account aanmaken, spotter toevoegen

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding