Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen Taal
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Spotter GPS Tracker installeren

Welkom bij Spotter!
Binnen enkele minuten neemt u de Spotter GPS tracker in gebruik. Volg hiervoor onderstaande stappen: 

  • Laadt voordat de Spotter in gebruik wordt genomen eerst de batterij volledig op in 2 tot 3 uur. Gebruik hiervoor de bijgeleverde USB-kabel en oplader.  Bij het opladen gaat de Spotter automatisch aan na enkele minuten. 

  • De Spotter GPS tracker werkt door middel van GPS en GPRS waardoor het belangrijk is dat er voldoende bereik is. Wij adviseren daarom de Spotter GPS tracker in de buurt van het raam of buiten te activeren voor optimaal bereik zodat er een locatie kan worden gemeten.

  • Log nu in op uw online account waarna een scherm verschijnt met de vraag tot invoer van uw Spottercode. Hier voert u de Spottercode in die op het pasje staat in de verpakking. U doorloopt de installatie wizard en kiest voor hoeveel maanden u tegoed op de Spotter wilt zetten. Is de wizard succesvol afgerond, dan is de Spotter GPS tracker actief!

  • Ook onderweg bekijkt u gegevens via de Spotter app voor de Smartphone en Tablet. De Spotter app is geschikt voor iOS en Android welke u kunt downloaden in de Appstore (iOS) en Playstore (Android).

Tags: activeren, eerste keer gebruiken, installeren, in gebruik nemen, account aanmaken, spotter toevoegen

Kies uw taal