Kies uw taal

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Spotter GPS Tracker installeren

Welkom bij Spotter!
Binnen enkele minuten heeft neemt u de Spotter in gebruik. Volg hiervoor onderstaande stappen: 

  • Laadt voordat de Spotter in gebruik wordt genomen eerst de batterij volledig op in 2 tot 3 uur. Gebruik hiervoor de bijgeleverde USB-kabel en oplader. 

  • Druk de aan-knop 1 seconde in om de Spotter aan te zetten, de led-lichten gaan nu snel knipperen. Bij het opladen gaat de Spotter automatisch aan. 

  • Om de locatie te kunnen bepalen activeert u de Spotter buiten of in de buurt van het raam voor een goed GPS-bereik. 

  • Koppel de Spotter aan uw online account zodat u alle gegevens kunt bekijken en beheren. Klik hier om in te loggen of om een nieuw account aan te maken.  Zie ook onderstaande video waarin we laten zien hoe u dit doet. 

  • Log nu in op uw online account waarna een scherm verschijnt met de vraag tot invoer van uw Spottercode (zie ook onderstaande video). Hier voert u de Spottercode in die op het pasje staat in de verpakking. Nu het online account en de Spotter zijn gekoppeld, is de Spotter actief!

  • Ook onderweg bekijkt u gegevens via de Spotter app voor de Smartphone en Tablet. De Spotter app is geschikt voor iOS en Android welke u kunt downloaden in de Appstore (iOS) en Playstore (Android).

Tags: activeren, eerste keer gebruiken, installeren, in gebruik nemen, account aanmaken, spotter toevoegen

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding