Kies uw taal

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Reset stappenplan Pet Spotter


Stap 1. Laad de Pet Spotter  volledig op 

Gebruik voor het opladen de bijgeleverde USB-kabel. De Pet Spotter heeft een magnetische oplader, deze klikt zichzelf vast aan de Pet Spotter. Als de oplader goed is aangesloten gaat de LED-ring branden en knipperen. Zodra de Pet Spotter voor 5% is opgeladen gaat deze vanzelf aan en klinkt er een geluid.

Stap 2. Zet de Spotter uit 

Log in op uw Spotter account en ga naar de kaart. Klik op de Spotter en er verschijnt een scherm met functies. Hier klikt u op “Spotter uitzetten”. 


Stap 3.  Zet de Spotter aan

Zet de Pet Spotter nu aan door de SOS-knop ingedrukt te houden totdat de LED-ring gaat branden en er een geluid klinkt. Neem de Pet Spotter nu mee naar buiten voor een zo goed mogelijk bereik. 

Stap 4. Vraag de locatie op

Vraag de locatie handmatig op. U logt in op uw Spotter account, gaat naar de kaart, klikt op de Spotter en er opent een scherm met functies. Hier klikt u op “locatie opvragen”. Gedurende 5 minuten ontvangt u iedere 20 seconden de actuele locatie van de Pet Spotter.

Stap 5. De locatie komt binnen

Ververs de pagina door op het pijltje te klikken onderaan de kaart. De locatie komt nu binnen.  Krijgt u geen locatie binnen en heeft u alle stappen gevolgd? Neem dan contact op met onze klantenservice via het   contactformulier.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding