Kies uw taal

Spotter

De functionaliteiten van Spotter

Van het lokaliseren tot aan het voeren van een telefoongesprek, de Spotter GPS tracker biedt u vele mogelijkheden die met zorg zijn samengesteld. Onderstaand een overzicht van functionaliteiten waar u standaard over beschikt. Dit houdt in dat deze functionaliteiten all-in zijn  tijdens het gebruik.

Elke 60 seconden een locatie

U hoeft zelf geen locaties op te vragen, dit doen wij voor u. De Spotter GPS tracker is uitgerust met een bewegingssensor waardoor u tijdens beweging elke 60 seconden een locatie ontvangt op uw online account en bij stilstand elke 30 minuten. Alle locaties kunt u gedurende 24 uur terugkijken.

SOS-alarm in noodsituaties

In geval van een noodsituatie wordt er 3  seconden op de SOS-knop gedrukt voorop de Spotter GPS tracker. Nu wordt er direct bericht gestuurd naar de gekoppelde gebruiker met de actuele locatie en de naam van de Spotter.  Dit betekent dat wanneer u de Spotter GPS tracker meegeeft aan uw kind, u direct op de hoogte bent wanneer hij/zij zich onprettig voelt en graag contact wil.

Start een telefoongesprek

En wilt u contact met de drager van de Spotter, dan is ook dit mogelijk. Mocht iemand zich bijvoorbeeld in een vervelende situatie bevinden en op de SOS-knop hebben gedrukt, belt u via de app naar de Spotter GPS tracker, deze gaat over en de drager neemt op. Ook makkelijk als uw kind nog geen mobiele telefoon heeft en u graag contact wilt. U belt naar een Europees mobiel nummer,  deze kosten zijn exclusief het prepaid tegoed.  Het is ook mogelijk om via Skype  naar de Spotter te bellen, deze manier van bellen  is  voordeliger.

Stel een veiligheidszone in

U kunt zelf een gebied aangeven waarbinnen de Spotter GPS tracker dient te blijven. Op het moment dat deze zone wordt verlaten, ontvangt u direct bericht. Ter illustratie: u stelt een zone in om de wijk waarin u woont, op het moment dat de Spotter de wijk verlaat ontvangt u direct bericht.

Berichten & Meldingen

Alle meldingen en berichten zoals een SOS-melding of het verlaten van een veiligheidszone, worden verzonden naar:

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding