Kies uw taal

Spotter

Wat betekenen de icoontjes onderaan in beeld van het account?

Als u bent ingelogd in uw Spotteraccount ziet u aan de onderkant verschillende iconen staan. We vertellen u van links naar rechts wat het voor iconen zijn. 

Het eerste icoon verwijst u door naar de stappenteller van de Spotter. Hier ziet u het aantal stappen die zijn afgelegd in een bepaalde periode. 

Het tweede icoon is de Heat map.  Met deze functie ziet u wat de hotspots zijn van de drager van de Spotter. In de vorm van warmteplekken wordt dit weergegeven op een kaart. 

Het derde en middelste icoon is de  ‘refresh’ knop. Door deze in te drukken wordt de kaart ververst , eventueel met een nieuwe locatie als deze in de tussentijd is binnengekomen.  Door dit icoon een paar seconden in te drukken, kan het automatisch verversen uit of aangezet worden.

Het vierde icoon met het tandwiel verwijst u door naar het instellingen menu van de desbetreffende Spotter.

Het vijfde icoon is een filterfunctie. Hiermee kunt u selecteren van welke Spotter u de gegevens wilt bekijken (als u meerdere Spotters op het account heeft)

Voor verdere uitleg over deze functies, kunt u de FAQ van ‘Producten en functies’ bezoeken.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding