Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Taal

Speeltuin Wassenaar? Bekijk het overzicht plus een handige tip!

Meijendel is het grootste duingebied van Zuid-Holland. Het natuurgebied spreidt zich uit tussen Scheveningen, Den Haag en Wassenaar. Het bestaat voornamelijk uit open duinlandschap, waterpartijen, bossen en zandstranden. Onderstaand een aantal suggesties voor leuke speeltuinen in Wassenaar en wat er in de Meijendelse natuur te doen is.

Monkeybos is een speeltuin in Wassenaar. Kinderen kunnen hier met en in de natuur spelen. Ze kunnen bos/boom hutten bouwen, klimmen in bomen, van een kabelbaan afglijden, spelen met waterleidingbuizen, boven op de uitkijktoren staan en nog veel meer.

Ouders kunnen wandelen door de prachtige omgeving en zelfs doorlopen naar de Wassenaarse duinen. Direct naast het Monkeybos ligt het pannenkoekenrestaurant Meyendel.

De Tapuit is het bezoekerscentrum van Dunea. Hier kunnen kinderen veel leren over water en over de dieren die in de duinen leven. Er is van alles te zien en te lezen over de natuur en planten in de duinen. Hoe leuk is het om als kind je eigen verse drinkwater te tappen. Iedere vakantie kunt u bij De Tapuit leuke speurtochten doen.

Duinrell is een pretpark in Wassenaar. Er is voor iedereen veel te beleven. Ga in de Dragon Fly en vlieg langs de bomen. Zin in een ritje over de kop? Dan is de achtbaan Falcon de perfecte attractie. Als het mooi weer is, is de Splash een leuke attractie.

Voor de kleintjes zijn er ook leuke attracties zoals de minitrein, de Monorail en Rick’s Fun Factory. Rick de Kikker komt u ook regelmatig tegen als u in het park loopt.

Duinrell heeft ook een zwemparadijs, het Tikibad. In het Tikibad zijn meer dan 16 glijbanen wat Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs maakt van de Benelux. Van heftige tot rustige glijbanen, ze zijn er allemaal te vinden.

 

Handige tip!
Een oogje in het zeil houden als u kids druk bezig zijn in een outdoor speeltuin? Met het Spotter GPS Kinderhorloge weet u altijd waar uw kind is en kunt u contact maken met uw kinderen. Fijn voor u én voor uw kind. Het horloge werkt online en via de Spotter app. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat kinderen met plezier dragen. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen, zones instellen en meer.

Kies uw taal

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding