Kies uw taal

Spotter

Speeltuin Tilburg? Bekijk het overzicht plus een handige tip!

Kinderen kunnen slecht stil zitten, sterker nog ze bewegen altijd. Daarom is het bezoeken van een speeltuin de ultieme uitkomst. Een plek waar kids hun energie kwijt kunnen, maar vooral waar ze plezier kunnen hebben. We hebben de indoor en outdoor speeltuinen van Tilburg voor u opgesomd.

 

Speeltuinen in Tilburg

Het Wandelbos is ongeveer 30 ha groot. De kinderen kunnen hier hun energie zeker kwijt en lekker rennen, klimmen en klauteren. In het wandelbos is ook een speeltuin en een kinderboerderij aanwezig. Kom kijken bij de pony, ezel, schapen, geiten, konijnen, lama’s, herten en nog veel meer dieren. Tussendoor kun je gezellig met de hele familie picknicken. Het kan allemaal in het Wandelbos.

Speelland Beekse Bergen laat de kinderen een hele dag genieten en veel speelplezier en waterpret hebben. De kids kunnen zich vermaken in de verschillende attracties. In de tussentijd kunnen de ouders bijkomen op een zandstrand.

Er zijn diverse attracties voor jong en oud. Van de Waverider tot trampolines en van de Aquashuttle tot verkeersland. Je raakt bij deze speeltuin in Tilburg niet uitgespeeld.

Naast het speelland heeft Beekse Bergen ook een safaripark. Ga op avontuur en kom oog in oog te staan met meer dan 150 wilde dieren. Het is dus een perfecte combinatie van avontuur en relaxen.

In deze speeltuin in Tilburg is er veel te doen voor de kids. Ze kunnen klimmen in de bomen, zelf hutten bouwen, spelen in de zandbak, maar ze kunnen ook het doolhof in en kijken of ze de uitgang weer vinden. Hoe voelt het om een konijntje te zijn? Bij Speelbos Gilze kunnen de kinderen zich een konijntje voelen bij het konijnenpad.

 

Indoorspeeltuinen in Tilburg

Deze indoorspeeltuin in Tilburg is één groot speelparadijs voor de kinderen. Circus City heeft een 26 meter lange borstelbaan en trampolines. In de peuterzone kunnen de kleinere kinderen in een rodelbaan, in de ballenbak en nog veel meer. De kinderen zullen zich hier geen seconde vervelen.

In deze indoorspeeltuin in Tilburg kunnen kinderen spelen in een groot klimkasteel. Voor alle leeftijden is er iets te doen het klimkasteel. Er zijn meerdere glijbanen, ballenbakken, touwbruggen en nog meer speeltoestellen.

In de indoorspeeltuin is ook een Volt Theater (Vrienden van het Openluchttheater). Daar kunnen de kinderen genieten van een optreden van Clown Kees.

 

Handige tip!

Gaat u naar een outdoor speeltuin waar niet altijd evenveel overzicht is? Neem een Spotter GPS Kinderhorloge mee en u weet altijd waar uw kind is en u kunt contact maken met elkaar. Fijn voor u én voor uw kind. Het horloge werkt online en via de Spotter app. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat kinderen met plezier dragen. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen, zones instellen en meer.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding